Gençler ve genç kalanlar merhaba. Şimdi ben birisiyle Instagram da konuşuyordum. Sonra canlı yüz yüze konuşmaya başladık. Başta her şey normaldi. Bende devam ettim konuşmaya. Sonra şey oldu bu baksırını falan göstermeye başladı. Bana da ağzını aç vs dedi. Bende açtım. Sonra daha da ilerledi ve pen*sini gösterdi. Bana da bir yandan aç ağzını falan diyordu. Bende arada açtım ağzımı dilimi falan çıkardım. Sonradan çok pişman oldum zaten ama iş işten geçti artık. Sonra ertesi gün buna ben pişman oldum bir daha bu tarz konuşmalar yapmayalım falan yazdım. O da görüldü attı. Sonra baktım beni takipten çıkmış. Bende hayatında iyi şanslar falan dedim o da teşekkür ederim iyi günler yazmış. Şimdi benim aklıma şu takıldı acaba biz konuşurken ekran kaydına almış mıdır aldıysa eğer ne yapacağım falan diye düşündüm. Ama bir yanım da neden alsın diye düşünüyor. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce ekran kaydına almış mıdır? Sizce çocuğa eğer ekran kaydı aldıysan hakkında adli işlem başlatırım tarzı bir şey yazmalı mıyım? Çocuğun hesabı belli. Nerede yaşadığını kim olduğunu adını soyadını biliyorum. Öyle bir şey yapmış mıdır sizce yoksa kafamda mı kuruyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birsey yapma.. Sana zarar gelmez. Herseyini biliyorsun. Ekran görüntüsünü almak istese senin tamamen soyunmanı beklerdi. Rahat ol.
Umarım öyledir ya. Ben ekran görüntüsü değil de direk ekran video kaydı almıştır diye düşünüyorum.
Ne alırsa alsın birsey cikmaz. Cocuk heyecan yapmak istemiş. Ama yarim kalmiş. Art niyetli olsa peşini bırakmazdi.
Evet ertesi gün istemiyorum vs dedim ve benden intikam almak ister mi diye düşündüm işte bende
İntikam almaz. Başkalarında şansını dener...
Cocugun mesleği var mı? Seninde?
Yok mesleği mezun dgs sınavına hazırlanıyordu. Bende öğrenciyim
Cocuk heveslenmiş. Seninle işini görmüş. Olay bu.. Senden ona fayda gelmeyince konuyu kapatmış. İçin rahat olsun. Tecrübelerim konuşuyor.
Teşekkür ederim umarım öyledir.
Öyleee.. Rahat ol.. Cocuk sana dönüş yaparsa haberimiz olsun..
Tamam bakalım. Beni korkutan benden habersiz videoyu yayması. Ondan korktum. Ya da hayatıma devam ederken birden bu videoyu patlatması ve hayatımı mahvetmesi.
Yok. öyle bir şey olmaz. İnternette yayması ona birsey kazandırmaz. Kendisi de deşifre olur.
Kendini blurlayıp beni paylaşırsa diye düşündüm. Ya da kendisini kırpıp sadece beni paylaşırsa
Okadar becerikli olacağını sanmıyorum.. Amatör cocuk..
İnşallah öyledir
Öyledir. Sana yazan arayan yok di mi?
Ay saçmalama niye alsın alsa tehdit ederdi oda yoluna bakmış farkındaysan durduk yere öyle bişey yazma ona amacı cinsellkti ve btmis
Bende öyle düşündüm ama işte aklımda kaldı diğer türlü şey de.
Ay saçmalama engelle çocuğu gtsin
Ya ekran kaydı aldıysa ve paylaşırsa?
Aşkım saçmalama ya deli misin öyle bsey yapacak adam seni tehdit etmek için kayıt alır alıp sana soylemeden neden paylaşsın amaç şantaj tehdit için alınır onuda yapmadgina göre?
Asla ona böyle bsey soleme burdaki zayiflgini ogrenmesin
Belki de bana sinir oldu ve bu yüzden yayacak. Ben ertesi gün o tarz konuşmak istemiyorum dedim ya. Ona sinirlendiyse yapmışsa?
Tatlım o çocuk bunu yapmadı ama sende okb hastalığı var galiba inanılmaz takintilisin
Evet var bu arada :’)
Haha yerim seni belli oluor ortada hicbsey yok ve öyle bir kayıt yok rahat ol kendine komut ver kayıt yok kanıt yok
Teşekkür ederim. Yani işte bende diyorum kendime öyle kendi kafanda kurma diye ama. Dediğin gibi bir şey yapacak olsa beni tehdit ederdi. Neden durduk yere öyle bir şey yapsın.
Hayır öyle bişey yok kafanı karıştırma lütfen asla yapmicak emin ol
Kesinlikle.👏🏽👏🏽👏🏽
Yüzde yüz almistir.. bence yaz yine
Neden öyle düşündün
Kesin aldı
Neden öyle düşündün
yapmamıştır be delirme :D
Ya bende kendime öyle diyorum ama işte bir yandan da aklıma takıldı.
öyle şeyler deme sakın. yaşandı bitti işte :)
Evet öyle bence de ama işte bilmiyorum. Okb hastalığım var belki de bu yüzden böyle takıyorum.
takma hiç bişey olmaz unut gitsin :) ya da güzel anı olarak hatırla.