Instagram da canlı yayın yaparken ekran kaydı almış mıdır sizce?

Gençler ve genç kalanlar merhaba. Şimdi ben birisiyle Instagram da konuşuyordum. Sonra canlı yüz yüze konuşmaya başladık. Başta her şey normaldi. Bende devam ettim konuşmaya. Sonra şey oldu bu baksırını falan göstermeye başladı. Bana da ağzını aç vs dedi. Bende açtım. Sonra daha da ilerledi ve pen*sini gösterdi. Bana da bir yandan aç ağzını falan diyordu. Bende arada açtım ağzımı dilimi falan çıkardım. Sonradan çok pişman oldum zaten ama iş işten geçti artık. Sonra ertesi gün buna ben pişman oldum bir daha bu tarz konuşmalar yapmayalım falan yazdım. O da görüldü attı. Sonra baktım beni takipten çıkmış. Bende hayatında iyi şanslar falan dedim o da teşekkür ederim iyi günler yazmış. Şimdi benim aklıma şu takıldı acaba biz konuşurken ekran kaydına almış mıdır aldıysa eğer ne yapacağım falan diye düşündüm. Ama bir yanım da neden alsın diye düşünüyor. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce ekran kaydına almış mıdır?

Güncellemeler
1 yıl
Sizce çocuğa eğer ekran kaydı aldıysan hakkında adli işlem başlatırım tarzı bir şey yazmalı mıyım? Çocuğun hesabı belli. Nerede yaşadığını kim olduğunu adını soyadını biliyorum.
Instagram da canlı yayın yaparken ekran kaydı almış mıdır sizce?