Kızlar, Kızlar lütfen yardım çocuğum için soruyorum?

İkinci sınıfa giden kız çocuğum var zengin denilebilecek bir aileyiz hep sorarım çocuğa bugün neler öğrendin nelere sevindim üzüleceğin bir şeyler oldu mu diye. Bugün itiraf etti kimse benimle oynamıyor dedi. Okula oyuncak vs alamayanlar olur pek yollamam oyuncakla gelen çocuklar falan varmis. Tüm çocuklara oyuncak alıp kızım dağıtsın diye düşündüm acaba enayi derlermi nasıl popüler sevilen bir çocuk olur bilemiyorum ama inanın başımdan asagi kaynar sular döküldü. Eli yüzü düzgün sessiz sakin bir çocuk daha önce de tenefuste bir kaç kez okuldan erken almak için gittiğimde ne sınıfta ne bahçede buldum çocuklar gidip tuvaletten aldılar. İki seferde de Tuvalette zaman geçiriyor demek kimseyle oynamadan ben tesadüfen orada diye düşündüm ama bugün söyleyince kafama dank etti. Aklınıza gelen bir şey var mı bilhassa kızlar cevaplasın kız çocuğum var

Güncellemeler
1 yıl
Resim eklememdeki sebep gözünüzde daha iyi canlanması için. Öğretmene gelirsek öğretmen olup da çocuklara bu kadar ilgisiz birini görmedim diyebilirim. Ödev kontrolü bile yapmıyor. Geçen düşmüş çocuk diğer öğrencilere demiş arkadaşınızı kaldırın bir şey var mı bakın. Kendi geçmiş gitmiş. Çok ilgili bir öğretmen değil.