Arkadaşlar sevgilimin soyadı çok kötü. Evlenmeyi düşünüyoruz ama cidden o soyadı almak istemiyorum. Bunun için evlenmekten vazgeçilir mi demeyin. Cidden berbat bir soyad. Hadi ben kullanmasam çocuklarım napacak. Sizce saçma mı
1 ay
Arkadaşlar sevgilimin soyadı çok kötü. Evlenmeyi düşünüyoruz ama cidden o soyadı almak istemiyorum. Bunun için evlenmekten vazgeçilir mi demeyin. Cidden berbat bir soyad. Hadi ben kullanmasam çocuklarım napacak. Sizce saçma mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen berbat soyad görmemişsin! Benim tanıdığım bir aile var. Soyadları Cort! Şaka veya yalan degil! Gerçek manada Cort! 😂
Bizimkisi Duloğlu. Corttan bir farkı yok. Hatta daha kötü
Turan soyadı nasil
@Cemrekelebek çok iyi
yok mu? O soyad normal kalır! Sen o aile ile nasıl dalga geçtiklerini duysan. Gülmekten altına kaçırırdın! İnsanlara;" Nüfus memuru, dedeniz tuvalet yaparken mi karşılaştı da, bu soyadı aldınız?" 😂🤣 Diyen bile var! Yani Duloğlu dalga geçilecek bir soyad değil. Şahsen ben dalga geçecek bir şey bulamazdım. 🤷
@Cemrekelebek Normal bir soyad. 👌
Çok mu klasik peki
@Cerenkelebek Evet klasik. Ama kötü değil! 👍
Bence çok klasik değil ya yıldırım, yılmaz sanki bunlar daha klasik
@Cerenkelebek Klasik olması sıkıntı değil. Komik olmasın. Mesela Cort gibi! 🤣
Hımmm
😌👌
o kadar kötü ne olabilir ki.. ayrıca kullanmak zorunda değilsin
Duloğlu
döloğlu olmaktan iyidir ama şaka bir yana kullanmak zorunda değilsin..
Döloğlu bile daha iyidir. Gerçekten çok kötü ve ben bu soyadı istemiyorum. Hadi ben kullanmam bir şekilde ama çocuklarım napacak
Belkide evlilik olmaz o kadar ciddimi ilişkiniz.. ama sırf soyadı bu diyede evlilikten vazgeçilmez.. soyadı değiştirme olayı yokmuydu bunu araştırabilirsiniz..
Çok ciddiyiz aileler biliyor evlilik teklifini kabul ettim çeyiz hazırlıyoruz. Ev malzemelerini aldık depoladık. Bu yaz en geç evleneceğiz
Benim sevgilimin soyadı kadar uçuk değildir merak etme
Seninki ne. Benimkisi Duloğlu
İncekoca🙄
Seninkisi daha iyiymiş yine
soyad önemli değil
Nasıl değil soyadı Duloğlu
Evet kötüymüş
Demek ki sevmiyorsun, menfaatin var.
Seviyorum soyadını sevmiyorum
Ney soyadı merak ettim
Duloğlu😭
Kötüymüş ama takma bu kadar herkesin tuhaf soyisimleri var
Evet öyle de cidden mutluluğumu gölgeledi bu durum. Çok mutluyuz ama bu soyad meselesini acaba söylesem mi. Çünkü gerçekten utanç verici
Soyisim değişiyor mu değişiyorsa değiştirirsiniz ama kırmadan söyle
Nasıl söyleyebilirim sonuçta soy isim bu incinebilir
Seviyorsan takılma bence insanlar zaten kusursuz şeyle dahi dalga geçerler boş ver duloğlu da okadar kötü değil daha kötü soyisimler var
Sen çok kafana takarsan çocuktan dahi soğursun
Soyadını istersen almayıp direkt kızlık soyadınla devam edebilirsin takılma bu kadar
Çocuklarım napacak. Öyle basit bir soyad değil gerçekten soyadı duloğlu
Yapacak bir şey yok onlar mecbur alacaklar. keşke çocuklar hem babanın hem annenin soyadını ortak kullanabilse
Keşke
Soyadını almak zorunda değilsin ?
Çocuklarım
Neymiş soyadı?
Duloğlu
Haydii bakalimm.. soyadınızı değiştirebilirsiniz bu arada
Değiştirsin
Bunu hiç söylemedim. Söylesem değiştirir mi yani sen ne hissederdin
Soyadı ne? Saçma birşeyse değiştirirdim.
Duloğlu soyadı
Sevgilin mason mu ya da ailesinde mason var mı masonlar kendilerine dul kadının oğlu derler.
Hayır öyle bir şey yok. Kayserili
O zamn değiştirsin doğru düzgün Türkçe bir soyad alsın.
Acaba bunu söylesem alınır mı ben bu soyadı kullanmak istemiyorum ya Dul oğlu ne Allah aşkına
Söyle ne olacak saçma bir soyad zaten
Teşekkür ederim
Turan soyadı nasil
Neymiş
Duloğlu
Kendi soyadını kullan
Çocuklarım napacak
Onlarda senin kini kullansın
Ya acaba bunu ona söylesem alınır mı
Dene
Soyismi ne Ahmet Arkadanverirmi?
Duloğlu
Soyadı ne
Duloğlu
Bende pek beğenmedim ya onla konuş istersen soyadını değişebiliyosa değişsin
Berbat ya. Dul oğlu ne Allah aşkına bu soyadı ben kullanmam tamam da çocuklarım napacak. Utanç duyarlar.
Valla bende kendi soyadımı sevmiyorum değiştircem evlenene kadar idare etcem evlenceğim adamın soyadı çok güzel adımada yakışıyor sende eğer uxun süre beraber değilseniz ayrıl boş ver ya da soyadını değişsin
Uzun süredir değiliz ama ciddiyiz. Tam istediğim biri gibi aileler tanıştı. Evlilik teklifi falan oldu kabul ettim ama şu an bu iğrenç soy isim aklıma geldikçe evlilikten soğudum. Çok mu abartmıyorum dedim ama yok yani bu soyadı asla kullanamam hep utanç duyarım