KIZ KARDEŞLERİM ABLALARIM CEVAP VERSİN?

Merhaba benim 10 aylık uzun mesafe ilişkim var. daha doğrusu vardı daha yeni ayrıldık konuşuyoruz ama 1500km mesafe vardı herdakika beraberdik ikimizde üniversitedeydi derslere gitmiyordu filmler diziler oyunlar felan hep beraberdik benim için çabaladı sınava koydu üniversiteye Yanyana olalım diye Tekirdağdaydı ben Edirne’yi kazandım km baya bi azaldı kendisi oğlak Burcudur kız arkadaşım narsist biri ama çok seviyorum hiç el ele bile tutuşmadık nasıl böyle aşık oldum bilmiyorum son zamanlarda aramız bozuldu telefonda kavga ettik işte meşgule attı dışardayım diyordu bende çok merak eden kıskanç erkek var mı işte her dakika arayan bir aptalım açmayınca sınıf grubunda hiç konuşmadığım bi kızdan aramasını istedim etrafında ses var mı nasıl iyi mi diye, yemin ederim kötü bir niyetim yok bizim kız anladı çok zekidir kıza sövdü işte felan sonra ayrılık orada işte sonra çiçek yolladım özürler diledim affetmesini istedim hata yaptığımı biliyorum dedim affetti ama ordan soğudu bence şimdi yine ayrıldık çok merak ediyorum arıyorum kızı daralttım güveniyorum kıza ama bu huylarımı nasıl bırakacağım lütfen yardım edin. Seni seviyorum ama senden soğudum dedi 2 gün önce. Dün hiç yazmadım reels atmış sonra aradı beni ders molasında sonra bidaha aradı kız arkadaşında kalacakmış onu söyledi kızında sanıyorum konuştum ayrıca sabah kafeye gitti yine resim attı ayrıldık dedi ama bunları da yapıyor çok seviyorum kaybetmek istemiyorum lütfen akıl verin bana nasıl düzgün biri givi olacağım istemsiz oluyor yemin ederim geçmişte aldatıldım onun travması herhalde. İşe başlayacağım bu hafta tekirdğada kendime ev tutucam bölümüm boş bölüm bırakıp açıktaki bölüme devam edeceğim akıl verim ablalarım kız kardeşlerim tekrar eskisi gibi olmak istiyorum

KIZ KARDEŞLERİM ABLALARIM CEVAP VERSİN?