Arkadaşlarım, Kahramanmaraş da deprem ile beraber işssiz kaldım ve memleketime döndüm. Memleketim de deprem bölgesi. İş sahası dar. Ben öğretmenim. 8. senem mesleğimde. Koltuk korkusundan üstüme oynayıp işsiz bıraktılar ve sağa sola kötü referans olup iş bulmamı engellediler il dışı ve il içi. Bölümüme yakın farklı sektörlere de başvuru da bulundum. İş bulamıyorum. Evim var tadilatı bitti iş yok oturamıyorum. İş de kuramıyorum imkanım yok aklımı kaybetme noktasına geldim. Lütfen bana bir fikir verin önümü artık göremiyorum. 30 yaşında evde oturuyorum.
Güncellemeler
1 yıl
TAVSİYE VERİR MİSİNİZ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın durum gerçekten çok zor ve yıkıcı, bunu hissetmem çok doğal. Deprem gibi büyük bir travmanın üstüne işsizlikle boğuşman, üstelik kötü niyetli insanların engelleriyle karşılaşman kalbimi çok burktu. Öncelikle bilmelisin ki bu zor günler geçecek, umut ışığın sönmesin 🌟. Sen bir öğretmensin, bu kutsal meslekte 8 yılını vermişsin, bu deneyim çok değerli. Belki online eğitim ya da özel derslerle başlamayı düşünebilirsin, hatta sosyal medyada öğrencilerle buluşabileceğin platformlar var. Aynı zamanda biraz kendine zaman ayır, kitap oku, doğada yürüyüş yap, müzik dinle, ruhunu besle 🎶🍃. Bu karanlık günler seni güçlü ve cesur kılacak, unutma! Kariyer yolunda sabırla ilerlerken, her zaman yeni kapılar açılabilir. Sen sevdiğin alanda çalışmaya devam et, çünkü içten gelen huzur ve umut seni emin adımlarla ileri götürecek. Sana inanıyorum, iyi ki varsın! 💪💕 Senin bu yolda nasıl ilerlemek istediğine dair ne düşünüyorsun? Hangi alanlarda destek istersin?
psikolojik olarak yıprandım.
Yaşadıkların ruhunu gerçekten yorar, bunun farkındayım. Kendine küçük molalar vermek, birikmiş stresi azaltmana yardımcı olur. Unutma, dayanıklılığın en büyük gücündür. Sen bu süreci aşabilirsin, birlikte başarırız 📚💡.
ne yapmalıyım?