Diğer 14 yaşındaki yegenim iç camasirlarimi çalıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Alıyor diyelim güzel olanları hergun geldiginde kayboluyor ses etmemeli miyim yoksa çamaşırları saklasammi ailesinemi soylemeliyimme Güncellemeler1 yıl Kız re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft 14 yaşındaki yegenim iç camasirlarimi çalıyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl neden iç çamaşırı almayı düşünmüyorsun ona? Belki ihtiyacı var ve yeğenin kizmi? kız diye düşünüyorum 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kız tabiki. Annesi ne derse alıyor o dantelli vs ozeniyor Yorumla ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ 1 yıl anneisyle konuş dantelli alsın bari 🙄 hele bu yaşta bu dantelli olayına merak etmesi de ne bileyim daha çok kucuk Yorumla Soran 1 yıl Pekte küçük değil sanki Yorumla ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ 1 yıl kız ben o yaşta sütyen takmamk için agliyodum aldmsocmodkfvkfogm aklım ermiyordu şaşırdım yani bı tik Yorumla Soran 1 yıl Memesi var Yorumla ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ 1 yıl aşkım anlıyorum bunun için yarım atlette giyebilir özellikle dantelli tercih etmesi beni şaşırttı diyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya istedigini giyer benden almasi olmadi yarim atlet vs değil tahmin etmediğin kadsr olgun Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakla bence almıyorum diye inkar eder falan ortalık karışmasın 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Ailesine söyle çocuk tedavi olsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niyeki normal degilmi giymesi özeniyor kiz sonucta Yorumla Açılındoktorgeldii 1 yıl Gene de normal değil çalması Yorumla Açılındoktorgeldii 1 yıl Bi de sen dantelli seksi belki tanga giyiyorsun onun o yaşta böyle giymesi normal değil Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İlginç fantezi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne fantezisi lan kiz Yorumla Denizin__Dili 1 yıl O daha da ilginç fantezi Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızla konuş neden yaptığını anlamaya çalış bence 0 0 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl gercekten mi ya bisler sorcaktim da ama gzlsin 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Erkek se sıkıntı. 0 0 Yorumla
gizemliduygular Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Erkek mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kizzz Yorumla gizemliduygular 1 yıl Hm uyar brnce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
neden iç çamaşırı almayı düşünmüyorsun ona? Belki ihtiyacı var ve yeğenin kizmi? kız diye düşünüyorum
Kız tabiki. Annesi ne derse alıyor o dantelli vs ozeniyor
anneisyle konuş dantelli alsın bari 🙄 hele bu yaşta bu dantelli olayına merak etmesi de ne bileyim daha çok kucuk
Pekte küçük değil sanki
kız ben o yaşta sütyen takmamk için agliyodum aldmsocmodkfvkfogm aklım ermiyordu şaşırdım yani bı tik
Memesi var
aşkım anlıyorum bunun için yarım atlette giyebilir özellikle dantelli tercih etmesi beni şaşırttı diyorum
Ya istedigini giyer benden almasi olmadi yarim atlet vs değil tahmin etmediğin kadsr olgun
Sakla bence almıyorum diye inkar eder falan ortalık karışmasın
Ailesine söyle çocuk tedavi olsun
Niyeki normal degilmi giymesi özeniyor kiz sonucta
Gene de normal değil çalması
Bi de sen dantelli seksi belki tanga giyiyorsun onun o yaşta böyle giymesi normal değil
İlginç fantezi
Ne fantezisi lan kiz
O daha da ilginç fantezi
Kızla konuş neden yaptığını anlamaya çalış bence
gercekten mi ya bisler sorcaktim da ama gzlsin
Erkek se sıkıntı.
Ne enteresan dimi
Erkek mi?
Kizzz
Hm uyar brnce