Uzaktan kaş göz gülücük anlarım da gelip pis elleriyle sevmeleri dokunmaları hoşuma gitmiyor
Tamam çok çekici bir erkek ama bırakın kardeşim oğlumu : )
Uzaktan kaş göz gülücük anlarım da gelip pis elleriyle sevmeleri dokunmaları hoşuma gitmiyor
Tamam çok çekici bir erkek ama bırakın kardeşim oğlumu : )
arkadaşlarımınkini severim bir tek bir de kuzenlerimin bebelerini 😌 yakın kız arkadaşımın bi yaşında oğlu var geçenlerde buluştuk onunla ikimiz otururken çocuk yanımdan geçerken düşecekti ani refleksi ile çocuğu bi yakaladım 😂 arkadaşım bile şok oldu işte içimde ki koruyucu melek 🤪😂
ne yani simdi karsilassak ben o cocugu etini budunu mincirip ıssıramiycam mi 😀
saka bi yana haklisin tanimadigim insanlarin dokunmasini yaklasmasini istemem yabanci cocuklari uzaktan severim temas etmem tanidiklarida hemen yaklasmam cocugun bana gelmesini beklerim bana yaklasmayan cocukta hic görmedim 😊
önceden bende senin gibiydim
ama bu son zamanlarda tacizci şeref yoksunu o kadar çoğaldı ki başkalarının çocuklarına mesafeli olmaya başladım ne kadar çocukları çok sevsem de
oturduğum sitede dondurmacı amca olarak bilinirim çünkü çocukları mutlu etmeyi seviyorum her sene fırsat buldukça birçok defa çocuklara dondurma alır dağıtırım yeni bir çocuk gördüğüm de ise, bak amcacım ben şu daire de oturuyorum, lütfen anne veya babana sorar mısın burada oturan bir amca var herkese dondurma dağıtıyor bende alabilir miyim diye sormamı istedi diye anne babasına gönderiyorum, bu kadar paranoyak bir duruma geldik
maalesef öyle dikkatli olun
Cevap
4Cevap
ben izin veririm ama kim olduğuna bağlı
Hayir kimsenin çocuğunu dokunarak sevmedim , kendi çocuğumuda dokundurtmadim hatta kalabalik ortamlarda konuşmasın diye emzigini verirdim ağzına
Kesinlikle izin vermem bir başkadının çocuğuma dokunmasını bizzat bende dokunmam zaten, sevsem daha uzaktan nir Allah bağışlasın maşAllah çok şirin vs
Bu devirde her şey yanlış anlaşıldığı için ben yapmam abi
Hayır ne kadar sevimli olursa olsun başkasının çocuğuna dokunmam
hayır uzaktan severim dokunmam , hatta çok minikse fazla göz temasi bile kurmam
Aile izin vermedikçe asla dokunmam.
Temas etmeden sevmeye calısıyorum
Hayır çocuğuma da dokundirtmazdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?