Ellerini dezenfekte ettiği sürece bu sevaba dahil olabilirim 😂 ha bir de öpmeyecek yoksa yanakları sarkar azıcık ayaklarıyla oynayabilir. Belki biraz hoplatabilir semaya doğru 😂 ya da bos ver ya sevmesinler shdhsh

Ellerini dezenfekte ettiği sürece bu sevaba dahil olabilirim 😂 ha bir de öpmeyecek yoksa yanakları sarkar azıcık ayaklarıyla oynayabilir. Belki biraz hoplatabilir semaya doğru 😂 ya da bos ver ya sevmesinler shdhsh
veririm benim çocuğumu yakın çevrem mıncıklayabilir öpebilir😀 dışarıda da tanımadığım teyzeleri agu magu yapabilirler ay ne kadar sevimli bir bebek diyebilirler 😀 içimden her zaman şu geçecektir ‘evet bunu ben yaptım ben doğurdum’ 😂
Hijyene dikkat edicek, nefesini çocuğun yüzüne vermeyecek, öpmeyecek şlap şlap ya da sıkıp bunaltmayacak 😃
Komple sevmesin yaaa 🥺 mikrop kapar ana ben sevim shhhs
😂😂 olur öyle yaparız ahdhs
Ay ben cok fena heyecanlandim shdhs
😂😂
Teşekkürler bebek :D ✨
Ne demek rica ederim bebekkk 😃❤️
❤❤
Ben eskiden kedimi bile paylaşamazdım ki insanlarla 😃 bebeği hiç paylaşamam herhalde
Ben izin vermezdim belirli döneme kadar sonra da sadece güvendiğim kişilere izin verirdim samimi olduklarıma yani.. her zaman kızım olmasını istemiştim sdfsfsdf
Cevap
8Cevap
Sevemezler. Ben cilt rahatsızlıklarından çok çektim, onun cildine kimse dokunamaz. Şimdilik düşünmüyorum ama, olursa onu çok özenle büyütürdüm
Hayır. Bazı insanların içi çok kaynıyor ve istemeden de olsa nazar değdirebiliyorlar. İnsanlara güvenmem.
Belli bir zamana kadar öpülmez diyorlar o zamana kadar öptürmem jdjdj ama sonrasında olabilir
Balkona cik sizin evin ordayim shdhsh
El salla ordan geciyom cabuk ol
Nazar degdi arabamiz bozuldu shdhhssh evet evet ama baya uzagindan geciyom ya shshh
Ya sjsjdhs delii
bebekleri severim. benim bebeğimi de sevebilirler
Benim kızım çok cana yakın sakınan göze çöp batar misali doğduğu günden bugüne hiç sakınmadım
Veremem bebişim olursa akrabalardan saklayacağım 🤣
Uzaktan okey yakından hayır
Tanıdığım insanlara izin veririm
Bebeğim yerine beni sevebilirler
Evden çıkarmam bebeğimi
Vermem bu devirde niyeti bozuk çok
Temas yok gözlerle 👀
Ahaha bu resimdekini yerim ben)
Hayır vermiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?