Güncellemeler
1 yıl
Bu redettigim bir çocuk blöf mu yapıyor arkadaşlar off bir şey olursa suç başıma kalırsa 😭
Güncellemeler
1 yıl
Bileklerini kesmiş.
Ne yaptıysam ikna olmadı kendine iyi bak dedi mesajlara bakmıyor aramalara cevap vermiyor ya anlamıyorum gidiyorsuj niye bana söylüyorsun gece gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Muhtemelen sadece ilgidir. Gerçekten o uçurumda olan bir insan kimseye haber etmez bunu veya duyurmaz.
1- öyle biri zaten çoktan ölmüştür. yaşasa dahil geçen hergğn ona işkenceden başka bir şey olmaz. onun özel hayatı bırak o seçsin.
? nolmuş?
İntihar etmek isteyen kişi kimseye haber vermeden halleder. Seninki şov peşinde
Dikkat çekmek için intihar eden intihar eder söylemez kimseye
Ölmusmu
Blöf yapıyor. Git uyu.
Sabah sana yazar.
İntihar etmiyordur o, edecek olan insan habersiz bir anda eder. Ortak bir tanıdığınız yok mu?
Neden böyle bir düşüncede bunu öğrenmeye çalış ama telefonlarına bakmıyor
Hiçbir Şey yapmana gerek yok intihar edecek insan söylemez eder.
İntihar edecek insan ben intihar edicem diye vukuat vermez. Rahat olun.
Ara emniyeti bilgi ver. Gerçekse kurtulur, yalansa polisten dolayı iyi bir tırsma yaşar.
Geçen benim de başıma geldi. Aramalara cevap vermedi. Sonraki gün kendisi yazdı bana
Blöf yapıyo eğer reddettiğin biriyse. İnanma
canın cehenneme dersin bak bir daha intihar lafı edecekmi
Kötü bir şey dersem sonra gerçekten intihar ederse beni suçlu gösterirler diye korktum
yokk nerde can tatlı kolaymı öyle
Bilmiyorum 4. kattayim dedi atliycam dedi az daha diyecektim sakar kalırsın en fazla
Atla de bak atlıyacakmı
112 arayıp olduğu yerin adresini ver polis ile sağlık ekibi gidip kontrol etsin
İlgi delisi diyorum başka bir şey demiyorum
Nefret ediyorum böyle insanlardan ya gece gece ömrümden ömür gitti
İlgi bekliyor hadi et de vazgeçer
Bu kimki
Benden 7 yaş küçük biri bana aşık olmuş bende ona kardeşim vs diyorum oda imkansız olduğunu anlayınca abla demeye başladı öyle arada mesaj atar bugün de yazmış intihar edecem beni kurtar lütfen diye numaram bu beni ara demiş bende dedim gecenin 1 i arayamam yarın konuşalım seni seviyorum kendine iyi bak dedi mesajlara ve aramalara yanıt vermedi
İnşallah bişe yok
Numaramı almak için mi yapti acaba çok saçma geldi numarasını yazıyor beni ara kurtar diyor Instagramdan arıyorum açmiyor
Olabilir
Blof yapıyordur