Bir erkek neden böyle iyilikler yapar?

İş yerinde birisiyle tanıştım 1.5 hafta önce. Ben çok utangaç biriyim ve beni işe alan kişi de benimle bu konular hakkında konuşuyor bazen. Birkaç defa güzel olduğumu söyledi. Bir keresinde gideceğim yere bırakırken soğuk mu diyip elime dokundu birkaç saniyeliğine. Bir gün fotoğraflarıma bakmak istedi. Ben de "umarım kötü bir fotoğrafım yoktur" dedim. O da "senin hiç kötü fotoğrafın olmaz ki, mümkün mü böyle bir şey, çok güzelsin" dedi. Beni eve bırakırken de hesabıma para gönderdi, destek olmak için olduğunu söyledi. "Sürekli seni düşünüyorum, sana nasıl yardım edebiliriz diye" dedi. Hava soğuduğunda kalın giyinmem için beni uyarıyor. Seni görünce mutlu oluyorum dedi. Eve bıraktığı gün ben içeri girene kadar bekledi. Benimle beraber sevdiğim etkinlikleri yapmak istediğini söyledi hatta bunu önümüzdeki günlerde yapacağımızı söyledi. Geçen gün de vedalaşma sırasında el sıkışırken ellerim soğuk olduğu için "ellerin üşümüş eldiven tak" dedi. Sizce bu iyilikleri beni utangaç ve çaresiz gördüğü için mi yapıyor?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Bir erkek neden böyle iyilikler yapar?