+1 yılOncelikle Herkes 30 yaşına girmeden evlenecek diye birşey yok bu sadece toplumsal bir zihniyettir. her insan farklıdır her insan hayallerini, heveslerini yaşamayı hak eder. sizin ne kulturunuzu n zihniyetinizi nede kişiliğinizi biliyorum ama benim fikrim caninin istediğini yapmalı insan. bu hayat senin, herkes gibi olmak zorunda değilsin ne istiyorsan git ve yap canin gelinlik giymek istiyorsa git giy. uçmak istiyorsan uç. kimsenin heveslerimiz hakkında yorum ya da önyargı yapmaya hakki yoktur, özgürüz. kısacası Git giy o gelinliği :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmek için gelinlik zorunluymuş gibi dayatılıyor insanlara üzülüyorum. Ben 33 üm gelinlik giymedim giymiycem de öyle heveslerim yok
mezun olurken de kep cübbe giymedim annanemin vitininde bir benim kepli fotom yok gelinlikle de olmıcak.
ama istiyorsundur heveslisindir saygı duyarım git istediğin dükkana dene beğendiklerini foto da çek nişanlımla karar vercez de çık Her girdiğimiz dükkandan bişeyler almak zorunda değiliz yarın öbür gün evlenirken ordan alırsın başka şehre gitmek nedir ayıp bişey mi yapıosun.00 Yorumla
ben bunun seni tatmin edecegini düsünmüyorum.. bir arkadasinla evlilik dairesine basvurun. tam evlenecekken fikrinden cay. eve git üstüne cikar kendine bir cay yap otur düsün.. bu duygularini köreltecektir.. bast bioyun ama ufak masrafli tabi.. bu arada gelinligide kiralayabilirsin.. ama iyi bir arkadasa ihtiyacin olacak. yok niyetin gercekten evlenmekse. o Zaman fikrinden caymadan Dogru dürüst bir adamla evlen ve hemen aile olmaya baslayin. yani cocuk yap°°
00 Yorumla
+1 yılbence güzel kardeşime ne giyse yakışır. kendi güzel, kalbi güzel bahtı da güzel olur inşallah
236 Yorumla- +1 yıl
aylardır kimse eic secmiyordu. iyi geldi kardeş. teşekkürler:))
Soran+1 yılrıca ederım
- +1 yıl
manyakmısın cizuru
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
iyi olmak kolaydır , adil olmak zordur diyor ya goethe sen kolay olanı seçtin diyorum
- +1 yıl
neymiş kolay olan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7-8 yaşlarımda buraya bir kostümcü açılmıştı, vitray camlardan pamuk prensesin giysileri cadı kıyafetleri filan gözüküyordu çok imrenmiştim. Evede okadar uzak değil, gittim amca dedim bizim gösterimiz var benim karakter seçmem lazım hangisi güzel durursa onu alıcam :) adamda salak değil, inanmamıştır zannediyorum :) tinkerbelle kadar herşeyi denedim ama en çok ölü gelindeki kostüm ve maske güzel olmuştu, almadan çıkıp gittim tabi. Yolda ne kadar ağladığımı çok iyi hatırlıyorum :) üstünden bir iki hafta geçti babama anlattım, tuttu elimden gidip alalım dedi. Ama cebinde beş kuruş olmadığını çok iyi biliyordum, baba kapandı orası dedim. Hala kenarlarda hem vicdan hesabı hemde başka birşey var içimde buda onun gibi olmalı :)
32 Yorumla- +1 yıl
Raabbim istediklerinin hepsini nasip eder İnnsallahh :):) Duygulandim gozlerim doldu ya :)
Cevap sahibi+1 yılAmin hepimiz için hayırlısı inşallah ^-^
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. El ele tutusalim gidip giyelim valla. Bende kaldim zaten akskskd
87 Yorumla
Soran+1 yılolur:))
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
bu kadar evde kaldim diyen kiz var evlenmek isteyen yok bu nasil yaman celiski boyle
- +1 yıl
Gidelim. Başka türlü giyemiycez. Yıllardır düşünüyorum ama aktivite yok. Beni de birinin sürüklemesi lazımdı. O kişi senmişsin:)
- +1 yıl
Bende giyemiyom
+1 yılO şevki, mutluluğu, o manevi huzuru geçici deneyerek yakalamayı planlıyorsan, bu arzuna engel olamayıp doğru seçim yapmakta zorlanabilirsin. Bence ne başka şehirde, ne de kendi muhitinde bunu deneme.
Seni hakedecek kişiyi bekle ki, herşey zamanında güzeldir o keyfin tadını o zaman çıkar.
Saygılar..10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sence evlenmeden gelinlik giymek biraz sacma olmaz mı. tamam her kız gelinlik giymek ister hatta bende bir erkek arkadsımı tutup damat adayı olarak gösterip bütün gelinlik dükkanlarını alt üst etmek isterdim Kemeraltında ama bir hayal sadece :) bence zamanını bekle ve evlendiğin zaman gelinlik giy. bizim üni hocalarıı 34 yasında evlendi kadın gayette guzel gelinlik giyindi yani yaşla bagdastırma bence gelinlik giymeyi sacmalama lütfeeenn :) haydi bir yüzünü yıkada kendine gel ve gülümse :)
00 YorumlaBizim uzaktan akrabamız var. Kadın 42 yaşında evlendi. Şu an Almanya'da oturuyorlar. Bir de bebişleri oldu. Geleceği göremiyoruz. Elbet bir gün diğer yarını bulacaksın. Allahtan bunun hayırlı olması için dua etmen yeterli. Üstelik dua etmek gelinlik denemekten daha kolay.
00 Yorumlagirme 30da pek bir ahım şahım bir şey yok. Dert ettiğin şey 30 öncesi evlenemedim gelinlik giyemedimse de yanlış evlilik yapıp 40 yıl sürüneceğine 30u geç beyaz gelinliği mutlu giy daha iyi. Yaşlara takılmak ergen yaşlarda skorculuk yapmak mantığıyla aynıdır. Ne malum 30 olduğun belki kemik yaşın 17 kalo yaşın 40 gözlüğün vardır göz yaşın 50 kullanımına bağlı herşey
10 YorumlaAllah gonlunuze gore versın sızı ıyılerle karsılastırsın ve hakkınızda hayırlısı.. sıze yegane tavsıyem evlenmıs olmak ıcın evlenmeyın.. budur demedıgınız kımseyle evlenmeyın
51 Yorumla30 uundan sonra giyersende böyle olur sanırım :D
https://www.youtube.com/watch?v=CYHiVsT48nk
Şaka bir yana olabilir tabi giyip fotoğraf çekilebilir :))10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlik kirala. Hatta resim çekilecek damat lazımsa, lacileri çekip eşlik edeyim, hatıra olur. Kimseye zararı olmayan çılgınlıklar iyidir. :)
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablaciim istersen kirala bir gunluk cekil dur, istersende dene fotonu cektir nasil duruyor ayarlaniyor mu de arada ariza cikar yok surasi boyle baska modeli yok mu filan en sonda tamam bu ancak şu an nakit ve kredi karti yok kuzenimin dgnnde giyecegim gcklik icin bir hftaya gelip alirim de psnat yok ztn yalandan satilmaz demii vs de ztn satilir. gerek yok bunlara git bir akrabandan iste giy cek sonra geri ver.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir arkadasinka git arkadasinin dugunu varmis. gibi davranin. d o desinki bir de sen giy ben senin uzerinde daha iyi anlarim modeli desin sonra sen giy felan ay ne bilim. d bu kadar abartma bence alti ustu beyaz kumas. Gelinlik te kalmadi artik millet beyaz elbisesesini cektiginden sahile evlenmeye gidiyor 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bende 1 ay sonra 30 oluyorum bende evlenemedm gelinlik kınalık nişanlık dügün hepsinin hayalini var
Allah ne zaman nasip edicek diye dua ediyorum hiç gelinlik vs falanda giymedim akrabalarımın çogu evlendi içim gidiyor ben ne zaman evlenicem diye düşünüyorum Allah nasip etmesi lazım olmuyor
evlenen bir akrabam var görsen havadan patlıyor bogasım geliyor gözümün içine baka baka kocasına aşkım hayatım diyor elimden gelmesi bogucam yani
ne yapalım evde kaldım04 Yorumla
Soran+1 yılüzülme arkadaşım çıkar elbet bırgün ben evlenmedığıme değılde hanı gelınlık gıymek hevesı
Cevap sahibi+1 yılya gelinlik giymek hevesi tabi var bende de ama
evlenmekde isterdim ama ikiside yok şu an için aday bile yok- +1 yıl
olur bir aday sen canini sıkma ama mahalle baskisi oluyodur.
Cevap sahibi+1 yılaanne baba baskısıda oluyor
yaşım 30 oldu bana diyorlar yaşlandın
+1 yılbende 30 yasindayim :))
damatlik giyemedim
ne yapalim yani ölelimmi:)51 Yorumla
Soran+1 yıltabiki hayır hevesn varsa sende gıt istersen bı mağzaya
Olay evde kalmak ama sorun yok ne yazık ki türkçe bu şekilde kullanılıyor lütfen kızma :);) gelinliği söyleyim evet kesinlikle o planını yap araştırmalara göre uzun zaman beklenenin kazanılması ile olan haz en fazla 15 dk sürüyor Muş.. Özetle yanına bir tanede damat al yoksa eksik kalabilir ileride fotolarina baktığında evlilik müessesesi bu arada banada teğet geçti bakma Bilgiç konuştuğuma :)
00 YorumlaAllah insanın gönlüne her ne
koyacaksa, onu kendi takdiri ile
olması gereken zamanda koyar.
Boşuna yormayın kalbinizi... Bu sözü hep sevmişimdir. Bu yüzden karamsarlığa kapılmayın. Hayırlı zamanda hayırlı insanı dileyin.10 YorumlaEvlenmelisin, bu Allah'ın emri. Öyle evde kısmetini beklersen hiç gelmez. Kısmeti bulmaya çalışacaksın. Gelinlik giyersen azda olsa hevesini gidermiş olursun ama bir kaç gün sonra bu kaybolup gider. Evleneceğin zaman gelinlik giymek bir başkadır. Aynı zamanda takım elbisede dahil... ;)
10 Yorumlaelbette yapabilirsin. bir arkadasınla git. modelleri üzerinde görmek istediğini söyle. fotoğraflarını cek. sonra karar vereceğim dersin. eğlenmiş olursun.
20 Yorumla
+1 yılmerak etme günümüz kadınlarının çoğunluğu özellikle de üni mezunu olanlar o yaşlarda evleniyor. merak ettim ne mezunusun ve nasıl bir hayatın oldu? sevgililerin oldu mu yoksa erkeklerden uzak bir yaşam mı sürdün ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbunları neden soruyorsun
- +1 yıl
Sadece kendimce bir araştırma yapıyorum günümüz toplumuyla ilgili.
Soran+1 yılsenın yorumlarınla karşılaşdım sen bence başka bir türkiyede yaşıyorsun
- +1 yıl
anlaşıldı bu cevabın nasıl bir kafa yapısına ve yaşan tarzına sahip olduğunun açık bir göstergesi. hi, ç bir şeye dememe gerek yok kimin hangi türkiyede yaşadığı belli 30 una gelip bu soruyu sormandan hadi eyvallah zaten tüm hayallerin yıkılmış kalanını da ben devirmeyeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende iki ay sonra 34 olucam damatlik giymedim.. Resim için partner ararsan talip olabilirim bak. İstanbuldamisin bilmiyorum ama Kilyos sahilinde boyle resim çekilen bir çift gormustum gecen aylarda ozendim gerçekten. Boy 188 kilo 90 kusur sarisinim klasik giyindigimde gerçekten güzel. durduğunu hissediyorum ve bu tarz yorumlarda aliyorun. Ne dersin Kilyos sahili sen ve ben güzel olmazmi? Bu arada çok güzel ispanyol atlari var bu mekanda atlarlada ayri bir fon yapılabilir?
13 Yorumla- +1 yıl
Düğün ne zaman :D
Cevap sahibi+1 yılAbla sallamadi bile siz evlenin diyorsunuz... Sarisina resimlerde bile sempatisi yok anlasilan.. Vay benim gara bahdımm :)
+1 yılÇok istiyorsan git begendigin bir gelinlik kirala. Sonra fotoğrafçıyla anlaş. Değişik mekanlarda fotoğrafını çektir gelinlikle. Başka şehir düşünüyorsan eskişehire beklerim fotoğrafçın da hazır ;) ve hayallerine kavuş..
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı olsun.35 yaşında evlenen binlerce kadın var. :):
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg00 Yorumla Benim gelinliğim baza altında yer kaplıyor boş yere 38 beden oluyorsa göndereyim sana canın istedikçe giy :))
31 Yorumlaböyle şeyleri düşünmekten vazgeç hiç bir faydası olmayacak sana sen neyle uğraşıyosan ona yoğunlaş başarı gelinliğide eşide parayıda çevreyide mutluluğuda getirir unutma bunu
10 YorumlaHayata bir kere geliyoruz
bir gelinlik kirala ya da çalışanlara denemek istediğini düşüncelerini söle
Kimse kimseyi yargılayamaz sonuçta kimseye zararı yok gelinlik giymenin :)00 YorumlaSen de kirala bir günlüğüne bir de fotoğrafçı tut mutlu olacaksan bir günlüğüne bir arkadaşın damat olsun bol bol fotoğraf çektir kim ne derse desin aldırmadan sen mutlu olacaksan ne önemi var ki yap bunu bak sana çok iyi gelecek :)
00 YorumlaBenim 30 yaşında bekar bir sürü arkadaşım var çok kafa insanlar 30unda 40 inda evlenmek marifet değil ki Allah hayırlısıni nasip etsin kafaya takma takıl bana :) keyfin yerine gelir kız :)
02 Yorumla- +1 yıl
katiliyorum sana ecem Allah hayırlısıni versin boyle dusunen kizlar varda biz neden gormuyoz
yalvaririm bana kızma senin hiç başına vurmak mi gidin beyaz gelinliği be var ki yanlış anlama giyme demiyorum sarılıp yatacak koca olmadıkça sonra ne anlamı var ki? bir erkek dusun yatakta seni istiyor otuz demiş sin sen de benim gibI daha aşkı bilmemis sen sarılan olmadıkça o bele ne anlamı var be her gece dışarı attığı o şeyleri send atayım bebek olsaydı mini minna elleri olsa düşünsel yatayiz neler yapardım be susamis teni nasıl söndürüldü
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. herkez evlenmiyor cunk u herkezin kaderinde evlenmek veya sevilmek sevmek yok herkezin kaderi farkli buda kaderine farklidir ama okadar giymek istiyorsan giyebilirsin sakincasi yoktur ama her soruda erkek yaziyor cok
00 Yorumlabişey merak ediyorum bazılarının kısmeti çıkıyor beğenmiyorlar beğenmiyorlar en sonunda yaş böyle 30 lara 35 lere dayanıyor sizde mi öyle yaptınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılbenım ki karışık
evlisinde giyemedinmi? daha evlenilecek bir damat adayımı çıkmadı karşına eger durum böyleyse mutlaka bir gğn giyersin tabi umarım giydikten sonrada pişman olmazsın ;)
00 Yorumla
+1 yılBelki de içinde uhde kalmayacak ve istediğin gibi biriyle tanisacaksin olamaz mi bence biraz daha bekle sahiden giyersin belki. Ama mağazalarda da birşey demiyorlar deneyenlere
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hersey kismet. Belki gelinlik dukkanidaki satis gorevlisine asik olursunuz.:-). Bunlar hep olasilik. Hayatin ne getirip ne goturecegi belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılNişanlıma göstericem çeker misiniz dersin anlamazlar bile 8 ay uzun bir zaman ne olucağıda belli olmaz
10 Yorumlanolcak kız bende 29 yaşındayım hala bekarım kabul ediyorum evde kaldım ama çok mutluyum böyle çok güzel :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya evde kalmak sorunum yok mutluyum yanlız ama gelinlik gıymek istıyom ıkısı farklı benxe
Soran+1 yılevet bilıyorum bende beğenıyom onları
- +1 yıl
eee tamam gel evlenelim olmaz mi :)))))
En ünlü bir mağazaya git, istediğini dene istersen 5.000.000.000 tl lik olanından giy bence, evlenmeye gerek yok, hevesini al
10 Yorumlabende evlenmek istiyorum ama hediye pakedi gibi gelinlik giymek istemiyorum.
git bir butiğe evlencek gibi giy hevesini al10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen giydim de ne oldu, istediğim gelinlik pahalı diye almadı eşim içimde kaldı o beğendiğim gelinliği giyememek oysa gelinliğin parası benim cebimden cikti aklıma girdi aldirmadi ama mutlu olmadim hic
22 Yorumla- +1 yıl
kıyamam sana yaa :( böle adamlara sınır oluom ya ınsan öyle guzel bı gunde cımrılık edermı ya sankı herzaman böle seyler olcak ıstedıgını neden almadın canım sende ya :(
- +1 yıl
takıplesebılırmıyız rıca etsem
Iki soru sorcam,,, ise gidiomusun ve ailenlemi yasiosun,, uni mezunumusun
03 Yorumla
Soran+1 yılise gıdıyorum hayır aılemden ayrı yasıyom neden?
Bence evlenmeyi düşün kendine göre birini gelinlik giyersen zoruna gider boşuna giymiş olacaksın sonucda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAntalya ya gelirsen burada benim tanıdıklar var foto falan çekinirsin yardımcı olurum ablası. Takma kafana bazı şeyleri. Benim hatunuda babası vermiyo ha öyle ha böyle her türlü nasip olmadı mı gelinlikte damatlıkta giyilmiyo
00 Yorumla
+1 yılIllaki bir nasibin var biyerlerde zamanini bekliyo. ciktg zmaan karşına hayir diyemezsin. Bence bu heycani ozmana sakla
00 Yorumla
+1 yılBenim bir tanıdığım ilk defa 45 yaşında gelinlik giyindi :)) Nasip kısmet işleri bunlar
Rabbim gönlüne göre versin inşallah00 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan beyaz kumaş parçasını üstüne yanlız giymek değil git bir moda evine 40 tane giy. Önemli olan o gelinliği gönlüne giydirmek :)
12 Yorumla
Soran+1 yılama bir görsen beyazda çok yakışır bana
- +1 yıl
çok istiyosan Photoshopta bile yerleştirilir ama nesnesel takılma bence ve istediğin yapılmıyacak bişey değil.
sen emin şekilde mağazaya gir ve isteğin saysı dene. Ne olacak ki? Hevesi al. Denemek çok güzel bir eylem.
00 Yorumlayok daha neler. onla uğraşacağına adobe photoshopla yap bişiler. olmadı paintle kafanı gelinliğin üstüne monte et
01 Yorumla
Soran+1 yılpfff
+1 yılYaninda bide kafa dengi arkadaşın olsun tadından yenmez :) bende yapmıştım bunu cidden güzel oluyor :)
10 Yorumla
+1 yıldost acı söyler çekirge yaşın geçiyor 33 te evlendin desek 34 ünde anne oldun diyelim çocun 18 yaşına geline anne annenmi derler çocuğuna
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginç kadınların bu farklı bakış açıları nerdeyse gelinlik giymek için evlenecekler ya :) amaç ve aslolan evliliktir gerisi teferruattir belki de evliliğe önem vermedigin için evlenememissindir
00 YorumlaDiğer konusunda 970 cevap paylaştı. Heves icin deneyeyim dersen izin verilmiyo ben biliyorum:) yaninda biri varken ayyyyy bir bakalim prova falan dugun var yaza gibi gibiii cumleler kur olur o zmn
10 YorumlaKendi kendine evleen. bir kadın yapmıştı evlenmek için erkek şart mi gibisinden bence güzel bile olur :)) Ama aile önemli karşı çıkabilirler :))
11 Yorumla
Soran+1 yılaıle konuşunda kafam rahat:))
+1 yılBacım Bir Gelinlik Dükkanına Git Ben Victoria Secret'ten Geliyorum Gelinliklerinizi Katalog Yapıp İnceleyeceğiz Sizinle Çalışmak İstiyoruz Diye Belirtin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloda yasak ben eşime gelınlık alıyorduk. cok guzel oldun bı resım cekelım dedıkk.. yook dedıler ödeme yapıldıktan sonra dediler. üçretıde 2500. idi bı foto için 2500 vermeye degmez bence. yakın arkdslarından bulmalısın : BENCE :
02 Yorumla
Soran+1 yılyurt dışındayım olmadı kabınde çekerm
Cevap sahibi+1 yılo olur işte
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ablacim kader kismet isleri bunlar. vardir allahin bir bildigi. sabir gerek yok
11 Yorumla
+1 yılHeves için dersen izin verceklerini sanmam. Tanıdığın birinin varsa deneyebilirsin ya da fotoğraf çekinmek için felan diye kiralaya da bilirsin. ya da nikahım var ailerle çıkmadan önce bunu deneye bilirmiyim felan diye ikna edebilirsen..
00 Yorumlasende haklısın ben 22 imde düşünmeye başlamışım sen 30 undamı düşünmiceksin, aman karşına çıkan saf temiz kalpli ya da dürüst bir insanla evlen gitsin yoksa gözünde büyüyo evlenilecek kişi düzgün bir adam olsun yeter gelinlik giyersin işte :)
00 YorumlaKafayı yemiş olmalısın. Gelinlik nedir yahu. Giy anneninkini o zaman.
00 Yorumla
+1 yılgelinlikten evvel gelenek görenek timsali önce bindallı giyerek resim çektir
00 Yorumla- Diğer konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yıldamat olarak ben geleyim iki foto çekilriz anı olarak kalır hemde gönlün olur :D
00 Yorumla merak ettim 30 yasına kadar hiç cinsel ilişkiye girdinmi :D girmediysen nasıl dayandın :D
00 Yorumla
+1 yılSana bisey diyim mi abla ben cerkezim bizim sulalede hala evlenmeyen 40 yasin ustunde teyzeler var bence uzulme elbet kismetn cikicaktir
04 Yorumla- +1 yıl
Bu cumle pek ic acici olmamis :F
- +1 yıl
Çerkezler 35 yaşından önce evlenmezler, doğrudur. :-D
çerkez değilim. - +1 yıl
Ababsi absisten baska bisey bilmiyorum :D
- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği