Diğer Sizi kontrolü altına alan bir duygunuz var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir huyunuz? Güncellemeler1 yıl Güncelleme Güncellemeler8 ay Güncel Sizi kontrolü altına alan bir duygunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Hayır yok kimse, 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kendimi her an savunamıyorum 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum arkadaşlara vs. Sonra keşke şunu söyleseydim kafasında oluyorum Yorumla Soran 1 yıl Bu her insanda oluyor ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence herkeste yok Yorumla Soran 1 yıl Bende var mesela... Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Cinsel istekli oluşum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kontrol edemiyor musun peki hiç bir zaman? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ediyorum tabiki ama baskıladıkça artıyor Yorumla Soran 1 yıl Çok fena bir durum yaa ben de oldukça yaşıyorum. Kaç yaşındasınız? Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Mantık duygusu kontrol alıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yalnızlık 2 26 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle bende çok yanlızım ve kontrol edilemiyor... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalnızlık beni kontrol ediyor takıntı oldu hayatım bitti Yorumla Soran 1 yıl Neden asosyal oldun peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş ilerledi herkes evlendi arkadaş bulmak zor sevgili bulmak zor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her şey zamanında olmaliymis Yorumla Soran 1 yıl Anladım kaç yaşındasınız ki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 32 Yorumla Soran 1 yıl Bende aynı düşüncedeyim. Yaşım 39 ve şimdi zamanında bişeyler olmadı diye aynı durumdayım sizinle... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç rvlenmedin mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Evet oldu. Peki senin oldu mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı Yorumla Soran 1 yıl Neden peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düzgün aadam denk gelmedi Yorumla Soran 1 yıl Aynı şekilde bende de yıllar önce ciddi bir ilişkim vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum ama olmadı işte... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanlış insanlar denk geliyor yalnızlık kaçınılmaz oluyor Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle öyle. Yaş kaç olursa olsun, duygular nasıl olursa olsun öyle... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalnızlığa alışmak diye bir şey yokmuş bunu öğrendim olmuyor insan her şeye alışıyor sadece buna alisamiyor sevilmeyi hak ettiğini düşünen insan alismiyor Yorumla Soran 1 yıl Yanlizlik Allah'a mahsustur. Tabi sevilmeyi hak eden insan bekliyor alışamiyor... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran 1 yıl Ailenle yaşıyorsun dimi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Anladım... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen Yorumla Soran 1 yıl Ben yanlız yaşıyorum ailem köyde kalıyor... Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hırs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok kimse,
Kendimi her an savunamıyorum
Nasıl yani?
Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum arkadaşlara vs. Sonra keşke şunu söyleseydim kafasında oluyorum
Bu her insanda oluyor ki
Bence herkeste yok
Bende var mesela...
Cinsel istekli oluşum
Kontrol edemiyor musun peki hiç bir zaman?
Ediyorum tabiki ama baskıladıkça artıyor
Çok fena bir durum yaa ben de oldukça yaşıyorum. Kaç yaşındasınız?
Mantık duygusu kontrol alıyor
Yalnızlık
Kesinlikle bende çok yanlızım ve kontrol edilemiyor...
Yalnızlık beni kontrol ediyor takıntı oldu hayatım bitti
Neden asosyal oldun peki
Yaş ilerledi herkes evlendi arkadaş bulmak zor sevgili bulmak zor
her şey zamanında olmaliymis
Anladım kaç yaşındasınız ki?
32
Bende aynı düşüncedeyim. Yaşım 39 ve şimdi zamanında bişeyler olmadı diye aynı durumdayım sizinle...
Hiç rvlenmedin mi
Hayır
Sevgilin oldu mu
Evet oldu. Peki senin oldu mu?
Olmadı
Neden peki?
Düzgün aadam denk gelmedi
Aynı şekilde bende de yıllar önce ciddi bir ilişkim vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum ama olmadı işte...
Yanlış insanlar denk geliyor yalnızlık kaçınılmaz oluyor
Kesinlikle öyle. Yaş kaç olursa olsun, duygular nasıl olursa olsun öyle...
Yalnızlığa alışmak diye bir şey yokmuş bunu öğrendim olmuyor insan her şeye alışıyor sadece buna alisamiyor sevilmeyi hak ettiğini düşünen insan alismiyor
Yanlizlik Allah'a mahsustur. Tabi sevilmeyi hak eden insan bekliyor alışamiyor...
Aynen öyle
Ailenle yaşıyorsun dimi?
Evet
Anladım...
Sen
Ben yanlız yaşıyorum ailem köyde kalıyor...
merhamet
Kontrol montrol yok artık
Hırs