Bbirinden akil almam lazim?

simdi benim 1.5 yillik iliskim var ve gercekten cok mutluyum evet kavgalar tartismalar oluyor ama onun yanindayken kendimi guvende ve huzurlu hissediyorum iliskimizin 6. ayinda aile tanismasi oldu ve babamlar askerligi sorun etti sevgilim askerligini yapmaua gitti ama sonradan benim ailem cocugu istememeye basladi sebebi de benim sevgilimin "ben bu kizi birakmicam kim ne derse desin evlenicez biz birbirimizi sevdigimiz surecede kimse karışamaz" demesi babam buna sinir oldu ve erkeklik meselesine getirdi iste sen mi erkeksin ben mi dedi sevgilime cocuk evlilik kafasinda kucuk yastan beri ailesine bakiyor piyasaci veya kiz ortami olan bi cocuk degil ailesiyle takilan birisi ve evlenmek istiyor ama benim ailem istemedigi icin ister istemez sinirleniyor cunku bu cocuk askere gitmeden aile tanismasi oldu ama cocuk askerdeyken ailemle iletisim kurmamasina ragmen ailem dusman oldu telefonda konusurken annem arkadan gebermedi hala falan diyo dedem o bu sehire gelmesin onu vururum diyo babam zaten asla istemiyo ve ister istemez bizi bazi seylere itiolar ama ben yapmak istemiyorum cunku mutlu oldugum surecte ailem yanimda olsun istiyorum simdi sevgilimle aram bozuk çünkü bana ailenle konus diyor ben tepkilerinden korktugum icin konusamiyorum o da sinirleniyo ve sürekli kavga ediyoruz benim ailem cok fevri onlar icin tek doğru kendi dogrulari ben bu cocukla buluştuğumda babam beni takip etmisti babam gel gidiyoruz dediginde gitmek istemiyorum dedim cocugu da aldik eve geldik dedem de o sirada eve geldi ve babam cocugu alip kacti (sevgilim kacmak istemedi) dedem de eve cikip bicak alip bizi ariyodu beni bi eve soktular ailemi seviyorum onlardan ayrilmak kesinlikle istemiyorum ama Şu an 20 yasindayim kendi dukkanimizda calisiyorum (sevgilim olduğu icin beni okuldan aldilar) orada garson abi var onun ogluyla yakistiriyolar surekli iste adam bana gelinim diyo ve babam buna bisi demiyo bana ve iliskime saygi duymuyolar bunu anlatmamin sebebi gercekten cok doldum oturdugjm yerde yasit arkadasim yok hepsi küçük ve ciddi iliski ne demek bilmiyolar ayril gitsin diyolar ben sevgilimi seviyorum ona bunlari anlatamiyorum çünkü aileme dusman olsun istemiyorum sadece anlatip icimdeki gerginligi atmak istedim 🥹💕

Bbirinden akil almam lazim?