Diğerleri lafı bir tarafından anladi.
Başortusunun yakişmamasi?
Diğerleri lafı bir tarafından anladi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle soruların amacı başörtülülere karşı kafalarda olumsuz düşünce oluşturmak ciddiye alıp cevap vermeyin arkadaşlar ya ! Kızım sende giit nasıl giyiniyorsan giyin iki üç salak arkadaşıının lafıyla gelip burada saçma sapan soru sorma yakıştırmıyorsan takma veya sana saygı duymayan insanlarla görüşme. Geliyon burada saçma sapan soru açıyosunuz bir kaç gerizekalıda geliyor işte öyle kapancaksan kapanma vs yeter da sıkıldık artık kimse kimsenin bişeyini yargılamasın herkes ilk önce bir kendiine baksın !!
Istedigimi sorarım ya sanane
Kötü bir şey yazmadım. Kendi sorunumu anlatiyorum. Seni alakadar etmez. Defol
Soruna bak başörtünün yakışmaması aman çok üzüldüm tüh ya napıcaksın sen şimdi yakışmıyor kimse seni kapalı beğenmiyor al at o zaman başından ne tantana yapıyorsun burada. burada sorduğun her soru benide alakadar eder şimdi gerçek sorunların ne olduğunu öğrenene kdar sen defol !
Ay çirkef çıktı buda ya. Sus be kadın. Soru benim sorum. Begenmediysen şikayetini et kurallara aykiriysa kaldirilir. Hadi ikile
Bekeyece on numara düşüncelerin
Aynı fikirleri paylaşıyorum
Helal olsun seni yetiştirene
Soran zaten açılmak istemiyor ki.. Sadece başka bir şekilde bağlamak istiyor baş örtüşünü bunda ne varki anlamıyorum.. Çirkin bir şekilde mi bağlasın... kadınız biz yakışmasını da isteriz herhalde.. Ve ben anlamıyorum cevrendekiler sana nasıl böyle diyebiliyor? Çok abartılı yüksekten mi yapıyorsun topuzunu? Altan yapıp şalda bağlayabilirsin..
Yok fotograftaki gibi işte.
Soruyu bir tarafından anlamayan tek sensin. Kapandık diye inzivaya çekildim sanki. Yine güzel eşarplara bakiyorum kiyafetime uysun diyorum.
Kapandim diye kadınlik duygularim alindi sanki. Helal olan şekilde en güzel olmak isterim tabiki
Güzel olmak seninde hakkın tabi ;) Benim tanıdığim arkadaşların çoğu şal kullanıyor ve yaşına göre daha güzel durur diye düşünüyorum. Onlarada yakıştırıyorum zaten.. Ama yinede sen kendin nasıl rahat hissediyorsan nasıl beğeniyorsan öyle bağlayabilirsin. Kimse birşey diyemez.
@soran kimsenin sorunu bir tarafından anladıgı yok. bunca insan lafını bir tarafıyla anladı bitek EİG verdiğin mi doğru anladı? işine geldiği gibi yorum yapamazsın senin amacın kapanmak değil açılmaya niyetlisin bahane arıyorsun. kapanmak Allah için olur. millet ne diyo güzel buluyomu diye olmaz. kapanmanın amacı zaten güzelliği diğer insanlardan sakınmak helaline göstermektir. kesin aile baskısından kapanıyorsun. kapanmak nedir neden yapılır bir onu öğren sonra millete laf et
Şal da fazla dağınık geliyor bana ya :) tesekkurler güzel yorumun için
@oceans_girl sende haklısın ama kızın moreli bozulmuş... çevredekileri yüzünden..
Şekilciliğe karşıyım.
Sende şekilcisin!
Ulaan bu aksesuar değil ki yakisti yakismadi vs yorumlansin?
Amaç ne kapanmanda?
Sonra sinirlenince sövünce de, kuru baklava ahlaksız, terbiyesiz oluyor!
Eli işte gözü oynaşta. Derler senin bu yaptigina. Hiiiç kusura bakma
Başörtüsü yakışıyo die takılmaz zaten eğer kapalıysan zoru başarmışsın şeytanın vesveselerine kanma sana öyle diyende açık arkadaşlarndır kesin sen inandığından şaşma
Evet açıklar ama sonuçta kapandim diye kendime bakmayacak halim yok
Kendine bak canım ona bişi dediği yok kimsenin sadece öyle açılıp saçılma diyenler gibi sen yine kendi kişisel bakımını yap kendine :)
Aynen
Cevap
37Cevap
Güzelliğini zaten bir helalin görsün bırak ne güzel kapanmışssın bende kapanmayı düşünyorum su namaz kılmayı tamamen öğrendiğimde. Bırak güzellik diyince saç ve yüz görenleri sen Allah yolunda en doğru işi yapmışsın.
Evet ama acaba bağlama tarzimi mi degiştirsem diye dusunuyodum millet sacma sapan yorum yapti
Ya ne bakıyorsun sen onlara sen sana yakışanı yap işte. Ayrıca sen benim namaz için başıma bağladığım anımı görsen gülmekten kırılırsın tombik tonton teyzelere benziyorum :D
Hahahah :D
şunu bir idrak edemediniz
Başörtü Allahın istediğidir emridir
aksesuar değil ki bu bir gün örtüp yakışmadı diye çıkarasınız
İslama uygun kapanacaksanız kapanın o linkteki deve kafası lanetlenmiştir
Benim topuzum gayet normal
Bak canım ben aleviyim bizde kapalı yok biliyorsunuz ama inancımız var çok şükür sunniyede kapalı olanada sonsuz saygım var kapanmak güzel görünmek ya da görünmemek için yapılmaz inanç doğrultusunda Allah için yapılır ayy güzel olmadı gibi Bişey yok başörtü güzel göstermek için değil ayrıca çokta güzelsin.
Dediğinizde olabilir ama sorunun gerçeklik payıda var.
O fotograftaki ben değilim ama sonuçta hala kadinim. Güzel olmsk güzel giyinmek istiyorum
Kapanmanın amacı zaten bu. Ben de kendime acık saç vs daha çok yakistiriyorum ancak tesettürlü olduğum için daha mutluyum. Tesettür allah için yapılır güzel görünsün veya başkası beğensin diye değil.
Ya sonuçta kapakiykende dikkat ediyosun dimi? Bu başörtüsü daha guzel veya bu kiyafetime uymsdi diye.
millet Kapandik diye tüm kadinlik duygularımı kenara birakmami istiyor. Ben yine guzel olmak istiyorum helal şekilde
Sen en güzeli kadınlık duygularını başına çal ayetlerle oynama
Sana öyle diyen arkadaslarin senin ne kadar edepli ve güzel olduğunu hazmedemedikleri için boyle soyluyorlar. birak onlar sana güzel değilsin desinler. ben inanıyorum ki Allahta sana ne güzelsin kulum diyordur. doğru yoldasin
Insallah...
iki kuruşluk sevap alacaklar onuda rezil ediyorlar. Allahın emrini arkadaşlarının sana yakıştırmadı diye terk edeceksen bir daha o örtüyü o niyetle başına örtme. Allahın kimsenin ne ibadetine ne başka bir şeyine ihtiyacı yok biz kendimiz için yaparız yaptıklarımızı onuda böyle rezil ederiz.
Bence örtünmeyin. Allah c. c. için örtünenlere laf söyletiyorsunuz.
Ne alaka laf soyletcek bir şey yapmadim ben. Gayet düzgün kapaliyim
Kapanmanin amaci daha guzel veya dunyevi birsey degil tam aksine Kur'an da yazana uymak vucudunu iyice kapatabilmektir. Diye biliyorum ben. Eger boyleyse durum sen neden kapandin?
Tamam vucudum zaten kapalı
Böyleleri yüzünden sol kesim başörtülülerden nefret ediyor işte. Siz hakiki kapansanız onlar da takdir edecek halbuki. Bòyle yapmakla islamiyete zarar veriyorsunuz.
Ne alaka? Ben gayet düzgün kapanıyorum
Benim dedim mi?
İçine sinerek kapandıysan bunların bir önemi olmamalı sakın başkasının sözüyle hareket etme mutlu olduğun şeyi yap
Yok kendim istedim
o zaman kimsenin sana bu şekilde yaklaşmasına izin verme
milletin lafına göre mi açılıp kapancan. yoksa sen Allah için içinden gelerek mi kapanıyorsun. önce bunu sorgula bence?
Tamam ama hangi kadin çirkin olmak ister bunu söyle
çirkin olmayı hiç bir kadın istemez. ama sen Allah için kapanıyorsun. elalemin sana güzel ya da çirkin demesi bu kadar umrunda olmamalı. Elalem için mi kapanıyorsun? saçın görününce mi güzel olacaksın anlamadım ki
Giyim kusamda farkediyo
Valla sen beyaz elbiseyle beyaz türbanla çık ortaya
Yanına on tane çıplak kadın koy en güzelinden herkes sana bakar
Ama sen ahirette Peygamberin yüzüne nasıl bakarsın bilemiyorum
Yakisir yakismaz önemli olan senin amacin. Güzellik içinse örtünme boşver ama niyetin doğru tesetturse arkadaslarini boşver.
Haklısın. Onlara oyle diyorum ama kafama takiliyor sonra
Kapanmanın amacı güzelliğini gizlemek değil mi zaten?
Moralimi bozuyolar
Bence kimin için kapandığını unutmuşsun onu bir hatırla önce
Açıkladım yorumlarda tekrar tekrar yazmamam
sen güzel olmak için mi baş örtüsü takıyorsun yoksa Allah için mi önce ona karar ver sevgili arkadaşım.
Bu çirkin olmamami mi gerektiiyor
Aslına bakarsan baş örtüsünün amacı dıştan seni beğenmemeleri/çekici bulmamalarını sağlamak.:( helali olmadığın hiç bir erkeğe güzel gözükemezsin Allah yasaklamış.
Helal olan şekilde guzel olmak istiyorum ben zaten
güzel görünmek için şekil şemal için örtünmemüşsen başkalarının ne dediğini önemseme
Oyle de insan çirkin olmak istemez
Bazılarına göre Kapandik diye bıyık kaşta almayacagız. Sonuçta hala bir kadınım ben
Tesettürü kirletme benliğinle
Git kadınlığını yaşa erkekler sana baksın
başörtüsünü kendine yakışması için ya da bir aksesuar diye takıyorsan.. bence hiç takmamalısın..
Alakasi yok
biz mi yanlış biliyoz siz mi öğrenmediniz. baş örtüsü bir süs aracı değildir. tarz olsun diyorsan açıl ne anlamı var yok farz içinse sorun saçma...
Süsle ne alaka
örtülerinizle süslenmeyiniz süslerinizi örtünüz.
Başörtünün yakışıp yakışmaması önemli değil ki...
Allah için, inancın için örtünüyorsun sonuçta.
Oyle ama sonuçta kadınlar onemser bunu. Ben kapandim diye kadinlik duygularımı aldirmadim
Sen aç kafanı bacım ya.
Güzel olacağın şekilde giyin, böyle düşünüyorsan zaten kapanman manasız.
dayı neyi beğenmiyon sen? baş örtüsünü emredeni mi, yoksa emri mi beğenmiyon.
Onların bu görüşlerine rağmen sen bildiğin yoldan şaşma kardeşim nefsine ve şeytana uyma hakkıyla örtün.
Guzel olmak icin mi kapandin? Imanli arkadasim benim...
yakışıyor yakışmıyor muhabbetı yapacaksan örtme kafanı.
Örtmek istemesem ortmem.
O arkadaşlarin şeytan ile işbirliği yapanlar. .
Önce bunu bil.
Sonra da kim için ve ne için kapandigini birkez daha düşün
Daha sonra da yüzün Bebeksi ise bana ulaş
Ulan Allah için kapanıyorsanız kapanın. Milletin ağzından çıkan güzelsin, değilsin dedi diye değil.
Güzelliği göstermek için kapanmak olsaydı o zaman açılın diye emir gelirdi mantık güzel görünmek değil
Allah icin kapaniyorsun baskalarini umursamaaaa yakissin veya yakismasin
Haklisin ama işte
güzel gözükmesi için bir kere baş örtü takmaman lazım ben görmedim kapalı olup güzel olan birisi bayan dediğin saçı açık olacak çok önemlidir saçlar
Saç gerçekten cok değiştiriyor
başörtüsü takan kadın normal bir erkek arkadaşım kıvamındandır his 0 .. yani güzel bulmam anladın? baş örtüsünü güzel olmak ıcınmı tkaıyorsun yoksa erkeklerın sana bakmaması içinmi
@mudara009 ooo 009 lu kardeş :D
guzel olmak saçların gozukmesınden gecmıyor ki. basklarının yorumlarına göre açılma bence
Yok acilmam sadece nasıl duzeltirim onu düşünüyorum
Şeytan bunların içine girmiş sana vesvese verdirtiyor resmen :)
Belkide
Kıskançlıklarından bile diyorlardır takma kafana sen
Başörtüsü moda değil ayettir
Nur suresi 31. Ayet
Ahzab suresi 33. ve 54. Ayet
O bunu demiş bu şunu demiş bırak Allah ne demiş ona bak
Bacım Bir Defa O Baş Örtüsü Değil Türban.. Sen Bunu ALLAH Rızası İçin Yapmıyorsun Bu Belli Oldu..
Niyete bakacaksin kendini begendirmek icin mi kapaniyorsun allah rizasi icin mi
İnsanlar İçin Örtünüyorsan Mukafatını Onlardan Bekle, Allah İçin İse İnsanları Dikkate ALma.
eski kilimlere benziyo tek renk bişey yok muydu bari
Tek renk kötü
asıl bu kötü babaannemin kilimlerine benziyo
şöyle zihniyeti eş- ek - ler zike , güzellik için kapanacaksan kapanma
Yakışması için mi takıyorsun?
Sizofrenkarincanin yorumuna yazdim
Seni ALLAH' a havale ediyorum.
Ben de seni
sen Allah katında güzelsin o yeter.
Haklısın
moralini bozacak başk bir şey kalmadı mı yani :)
Hayir
Onlara onensemiyorum mutluyum diyorum ama kafama takıldı yinede
Görüntü için takıyorsan, takma.
Oldu. Cuvalda giyeyim. Goruntunun onemi yok hiç
Yakışması için takıyorsan boşuna kapanma bence.
Ya ne alaka. Kapandik diye her şeyden uzak mi durayim. Yine güzel olmak isterim
Tessetür her kiza yakisir.. Takma sen!
Böyle soruların amacı başörtülülere karşı olumsuz imaj oluşturmka. Başka bir amaçları yok.
Olumsuz ne var burda?
Sizin niyetinizi gayet iyi biliyorum merak etmeyin Ama Allahın izniyle öyle kötü bir imaj sergiliyemiyeceksiniz!!!
bu resimde siz olmadınız herkes çok iyi anlar.
Benim mi dedim?
Moda için mi kapanacaksın :)
Cevap bile vermiyorum sana. Insan algısinin bu denli kötü olduğunu bu dererece neden halka arz eder anlamakta güçlük çekiyorum.
Yakıssın dıye mı takıyosun?
Yakişmasida önemli tabiki. Çirkin olmak istemem
Benim. ilgimi tesettr çeker
Başkalarının sözüne Aldanma
Yakisdigi icin kapandiysan ac daha iyi
Hak için kapan
Halk için değil.
allah selamet hidayet versin sana
sen Tesetturu aksesuarmı sandın.
İcini bilmeleri yetmiyomu yahu
yukardaki güzelmiş, gideri var yani
Uyms şeytana amacin güzellik degil ibadet inanc