İş yerinde maruz kaldığım şakanın boşanmış genç ve seksi olmamdan kaynaklamıyor mu?

Ben bir işyerinde bir alt personelim 24 yaşındayım boşandım şakanın genişliği bununla mı ilgili diye düşündüm bugün bir şakaya maruz kaldım hoşuma gitmedi utandım neyse gelelim meseleye bir tık oda doluydu herkes vardı grup üzerinden konuşmuşlar iş arkadaşları çoğunluğu kadın iş yerinin patronu bir arkadaşına demişki bütün bardaklarda ruj izi var biraz dikkat et demiş galiba buna benzer bir şey dönmüş böyle bir makara işte ben grupta yokum genelde işimi yaparım ağır takılırım alımlı bakımlı güzel genç bir kadınım bugün sabah uğradım odaya bir işim vardı bir arkadaşım hespiyle tanışmışlığım samimiyetim de biraz var doğrusu mesafeliliyim biraz arkadaşım bana dedi melisa dün patronun bardağında ruj izi varmış sen hiç onu kullandın mı dedi herkes kahkahayla güldü ben şaşırdım neye uğradığı şaşırdım: )) bende biraz anladım şaka yaptığını dudağımda da ruj vardı tesadüf yok dedim kendi bardağımı kullanıyorum deyip tebessim edip çıktım hemen sonra yanlış anlama dedi olayı anladı bende tamam dedim iş arkadaşlarö demiş alınmış olabilir diye neden öyle bir şey söyledi sizce bana ruj izi senin mi falan
Güncellemeler
1 yıl
En son şaka yapılcak kişi benim takılmıyorum fazla knlarla
Güncellemeler
1 yıl
Vvvv
İş yerinde maruz kaldığım şakanın boşanmış genç ve seksi olmamdan kaynaklamıyor mu?