Bxjxjjx boyla alakalı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde 😁 157 boyumla 36 numara minnoş ayaklarimla ortama giriş şeklim nxnx 🫠

Bxjxjjx boyla alakalı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde 😁 157 boyumla 36 numara minnoş ayaklarimla ortama giriş şeklim nxnx 🫠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1.70 boyundayım 37 giyiyorum boy da etkiliyor ama tabii
Çok sükür ayaklarımız var
Çok şükür ablam 🌹🌹🌹
Hayır değil neden olsun boş yapıyorlar
boyla çok alakası yok ama iprençç
Çok ayıp
lahmacun küreği gibi
Benim ayağım değil jdjx ama ayıp çocuğum deme öyle şeyler
tamam ablam sen değilsin anladık onu
Anlamışsan kocaman bi aferin sana
senin ğstüne alınman gereksiz zaten soruda yazmışsın
Çünkü bu sitedeki çoğu kişinin beyin kapasitesi oldukça dar açıklama gereği duydum ok sen neden bu kadar uzattın onu anlamadım.
ben uzatmıyorum ki kardeşim soruda detayı vermişsin bide gelip yoruma yazıyorsun uzatan sensin bide aşşağıda bazıları benim sanmış diyosun kahskssj 3 tame yorum var zaten 🤣🤣
Bu. dala tanesi. d burayı kastetmedim mesaj attı birisi ayakların bu kadar büyük mü gerçekten diye sordu ayrıca bi tanesi de ayaklarını neden paylaşıyorsun dedi anlayacak kapasiten yokmuş senin onu anlamış olduk 🤣🤣 zort
Haklıymışım hem soruda hem de aşağıda detay vermekte anlamayan varmış demek ki ☝️her zaman mi haklı olurum hxjxj
sen normal bir insan değilsin
ben müneccim miyim dostum sana kim ne diyor bileyim yazılanları görüyorum ve her şey apaçık ortada kendini sürekli ifade etmeni gerektiricek bir şey yok rahatsızsın ama belli ve komik değilsin zort mort tam bir ergensin
Buraya göre normal kalmıyorum evet üstün zekalı olduğum içindir knk senin kafa basmaz boş ver uyu sen 😊
psikolojik sorunların var
Bilmiyorsan sus o zaman susmak güzel bisey sensin ergen tipe bak hele
Senin var sürekli dile getirdiğine göre
denemesi bedava
Bedavaysa çıkarın ne olacak bu işten deme öyle jdjx
İğrenç.
Fırıncı küreği ayaklarinla iğrenç demen komedi 😆
Gördün mü sanki
Ayakları küçük olan erkek mi var aq boyun kısaysa olabilir 😬
Yoo 184
Ayakların küçük olamaz
Küçük diye iddia etmedim zaten de kadında büyük ayak itici geliyor Z
Benim ayaklarım diil ki bana hakaret ettiğini sanıyordun ama benim ayaklarım diil o nxjxk ayrıca boyu uzun olan kızın ayakları da büyük olur abicim 157 boyum var 36 giyiyorum anladın?
Reelsdan alıntı olduğunu görebiliyorum fotonun zaten.
Bazıları benim ayağım sanmış açıklama gereği duydum. d
Kac numara kk
36
Offf