Diğer En son ne zaman "Ne uyudum be..." dedin? Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben soruyu yazarken fark ettim ki o cümleyi kurmayı bile unutmuşum. En son ne zaman "Ne uyudum be..." dedin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Çok uzun zaman oluyor. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pazar günü geç kalktım sadece 10 ,30 uyandım çok uyuyan bir insan değilim zaten 1 24 Yorumla Mrt_5555 1 yıl Alarmsız kalktıysan o da yeter Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kalktım çok şükür 🙏 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Günaydın 🤗🤗🤗🥰 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam haha 🤣 tünaydın neden 5 ay önceki soruya yazdınız ki bunu 😂😂 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Bir tahmşn et bakalım Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam bilmem neyi tahmin edeyim ki anlamadım Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Soruyu soran benim 😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam yok artık ciddimisin Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Eveeet Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam hoş geldin canım 🙋 nasılsın iyimisin Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Hoş buldum malum xper 1 olunca iletişim yolu oparak bunu buldum Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Bu arada iyiyim sen nasılsın Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam çok teşekkür ederim iyiyim bir yaramazlık yok bıraktığın gibi devam ediyorum işte Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Aman oşmasın sevindim Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam çok şükür canım 🙏 yeni hesap mı açtın Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Bu arada sorunun sahibi lızacak bize. Soruyu mesaj kutusına çevirdik 😂😂😂 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Evet bubyeni hesabım bu gün açtım. Eskiyi kapatmıştım Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Takibimdesin 🤗 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam iyi yapmışsın canım tekrar hoş geldin 🙋🌸 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Hoşbuldum.Bu arada kadir fecen mübarek oşsun. Duaların kabul opsun Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam Allah razı olsun canım seninde Kadir gecen mübarek duaların kabul olsun inşallah 🙏🌸 hayırlı kandiller Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl 🤗🤗 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @İflah_olmaz_adam 🙏🙏☺️ Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl İstediğin zaman bana uşaşabilirsin canım dm açık görüşürüz Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Ben dün 9 da yattım sabah 6 da kalkıp duş aldım 7-20 de işdeydim erkenden çayımı içtim bu kadar dinç olmamıştım çoktandır 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dün gece değil önceki gece akşam 19 da uyudum ertesi gün sabah 7 e kadar 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Pazartesi günü. 10 da uyandım 😂 2 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hello canım 🤣🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @r_engarenkyollar Hello :D Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Seni 5 ay öncesine götürdüm 😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @r_engarenkyollar Gidelim tatlım. Seninle her yere giderim 🌹😘🥰 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏❤️😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hep diyorum bunu ben 😂 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Bi 2 3 ay olmuştur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok uzun zaman oluyor.
Pazar günü geç kalktım sadece 10 ,30 uyandım çok uyuyan bir insan değilim zaten
Alarmsız kalktıysan o da yeter
Kalktım çok şükür 🙏
Günaydın 🤗🤗🤗🥰
@İflah_olmaz_adam haha 🤣 tünaydın neden 5 ay önceki soruya yazdınız ki bunu 😂😂
Bir tahmşn et bakalım
@İflah_olmaz_adam bilmem neyi tahmin edeyim ki anlamadım
Soruyu soran benim 😂😂😂
@İflah_olmaz_adam yok artık ciddimisin
Eveeet
@İflah_olmaz_adam hoş geldin canım 🙋 nasılsın iyimisin
Hoş buldum malum xper 1 olunca iletişim yolu oparak bunu buldum
Bu arada iyiyim sen nasılsın
@İflah_olmaz_adam çok teşekkür ederim iyiyim bir yaramazlık yok bıraktığın gibi devam ediyorum işte
Aman oşmasın sevindim
@İflah_olmaz_adam çok şükür canım 🙏 yeni hesap mı açtın
Bu arada sorunun sahibi lızacak bize. Soruyu mesaj kutusına çevirdik 😂😂😂
Evet bubyeni hesabım bu gün açtım. Eskiyi kapatmıştım
Takibimdesin 🤗
@İflah_olmaz_adam iyi yapmışsın canım tekrar hoş geldin 🙋🌸
Hoşbuldum.
Bu arada kadir fecen mübarek oşsun. Duaların kabul opsun
@İflah_olmaz_adam Allah razı olsun canım seninde Kadir gecen mübarek duaların kabul olsun inşallah 🙏🌸 hayırlı kandiller
🤗🤗
@İflah_olmaz_adam 🙏🙏☺️
İstediğin zaman bana uşaşabilirsin canım dm açık görüşürüz
Ben dün 9 da yattım sabah 6 da kalkıp duş aldım 7-20 de işdeydim erkenden çayımı içtim bu kadar dinç olmamıştım çoktandır
Dün gece değil önceki gece akşam 19 da uyudum ertesi gün sabah 7 e kadar
Pazartesi günü. 10 da uyandım 😂
Hello canım 🤣🤣
@r_engarenkyollar Hello :D
Seni 5 ay öncesine götürdüm 😂
@r_engarenkyollar Gidelim tatlım. Seninle her yere giderim 🌹😘🥰
Teşekkür ederim 🙏❤️😂
Hep diyorum bunu ben 😂
2 gün önce 14 saat uyumuşum
Bi 2 3 ay olmuştur