Kardeşim karabasan ne dediğinde kabus dediğim için Allah uzun ömür versin diyen anne iğrnç değil midir Allah neden kurtarmıyor?

Okuyorum ediyorum kurtulmak için her yolu denedim olmadı 24 yaşındayım hala bu iğrenç kaıdnın yanındayım hiçbir istediğim olmuyor ne yemek ne giyecek. Mavi gözlü kızları erkekler sevmiyor mu kapalıları mı sevmiyorlar ya da ben böyle düşünmeye başladım artık yoksa benim kadar güzel biri illa ki bu yaşa kadar zengin koca bulmalıydı. Demin kardeşim karabasan ne diye sordu diğer kardeşim de ona cinler diye anlatmaya kalkınca ben yok yok kabus dedim annem denen iğrenç kadın da bak bak çocuğun yanında dediğine bak Allah bel@nı versin senin emi dedi Allah’ım büyüklüğünü göster şu kadının ettiği beddualar kendine dönsün inşallah o kadar kötü insanın cezasını ver. Her gün de her şeye Allah canını alsın diyo. Allah da böyle bi salağın bedduasını kabul etmez inşallah

Kardeşim karabasan ne dediğinde kabus dediğim için Allah uzun ömür versin diyen anne iğrnç değil midir Allah neden kurtarmıyor?