Güncellemeler
1 yıl
Sanırım sebebini buldum. Annem bugün bize içirdiği sütün minnetini etti. O böyle minnet edince gururum yüzünden ondan bir şey istemiyorum ve dolayısıyla yemek yiyemiyorum. Gözü kalmasın sonra lafını etmesin.
Hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum bu bana ben özellikle evdeyken oluyor. Psikolojikmen evde kendimi çok kötü hissediyorum dolayısıyla yemek yiyesim gelmiyor. Annem yanımda iken hiç yiyemiyorum acıktığımı hissediyorum ama yiyemiyorum bu durum beni çok zorluyor bu neden oluyor lütfen yardım edin nolur bir yol gösterin açlıktan ölecem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşam tarzın karışık, uyumsuzluk var
Bunu nasıl düzeltebilirim çünkü bu şekilde olmuyor dayanamıyorum çok açım ama yiyemiyorum
İki arada bir derede bir durum senin ki, yani sorun ne tam anlamak zor umarım çözersin
Evdeki yaşam tarzı sebebiyle rahat hissedemiyorum bundan olabilir mi?
Sanmam, seninki de sanı olabilir, sen içinde yaşadığın o yaşantının hayaliyle hareket ediyormuşsun gibi, gerçekçi ve olduğun yere ait hissetmeye başlamalasın belkide
Ama kendimi o hayal dünyasına çok kaptırdım ve o adamı çok seviyorum onunla birlikte yuvamızı hayal etmeden yapamıyorum kendime engel olamıyorum. Sebebi bu olabilir mi?
Büyük ihtimal öyle, pek kulağa sağlıklı gelmiyor öyleyse hayallerin seni yönlendiriyor bazen doğru genelde yanlış
Mutlu bir yolda büyük bir mutsuzluğa yolculuk etmek nedir bilirmisin, mutsuzluğa ulaştığında mutluluk ilk durakta kalacak ve sen geri dönmek için mutsuz bir yolda mutluluğa yolculuk yaparken bulacaksın kendini
Peki bu durumda bana ne tavsiye edersin?
ev yemeği sevmiyosun
Sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü evde pişen yemek dışardakine göre daha temiz olduğu için bana daha cazip geliyor.
basit, komşu, akraba da nasıl, ona göre kıyasla
Çok garip ama orada yiyebiliyorum hatta sırf bu yüzden çok mahcup hissediyorum.
annen o zaman küçükken senin pisikolojine etki etmiş
Özellikle annemin olduğu yerde çok aç olsam bile boğazımdan bir şey geçmiyor. Mesela bugün kahvaltıda zorladım iki dilim domates yedim aksama kadar bir şey yemedim tansiyonum düştü yemekte az bir şey yedim zorlayarak.
annen uyuyunca yiyebiliyor musun, mutfakta gizlice
Küçükken değil maalesef birkaç yıl önce yaşandı ama neden bu şekilde etkisini gösteriyor ki 🥺
Evet annem mutfakta değilken gizlice yiyebiliyorum
boş ver daha iyi kilo almazsın 😅
Emin ol kilo umurumda değil artık
Sağlığım bozuldu
50 kiloya düştüm tansiyonum hep düşük