Bu düzende araba br hâyâl olduğu için bu şirketi bir araştırayım dedim
Aranizda bilgi sahibi olan var mıdır?
Dolandirmayalim
Bu düzende araba br hâyâl olduğu için bu şirketi bir araştırayım dedim
Aranizda bilgi sahibi olan var mıdır?
Dolandirmayalim
yanlış hatırlamıyorsam sen para yatırıp ödeme yapmaya başlıyorsun sonra kura falan oluyor, o kurada sen ne zaman çıkarsın meçhul. yani evini arabanı birkaç ay içinde de alabilirsin 1 2 sene sonra da. şikayetvar a baksana
Baktım da orası doğruyu yansıtmaz
Bu enflasyonist ortamda mantıklı değil.
Sistem şöyle,
Bir hedef belirleyip o hedefe uygun ödeme sistemi oluşturuyorsun bazen kura bazen doğrudan taksitli sistem ile ihtiyacını alıyorsun. Tabi sen belirli bir taksit ödemek zorundasın.
Sen hedefe ulaşınca alacağın ev 2 katına çıkıyor 🫢
100 TL'lik bir ev istiyorsun mesela 99 TL var sende. 1 TL için bile sisteme dahil olsan 3 ay beklemek zorundasın. Çünkü parayı işletiyorlar.
Dolandırılma ihtimali önceden vardı ama artık yok çünkü teminat yatırılma zorunluluğu geldi bu sitemde de. Banka gibi alacağın devlet garantisinde.
Evin fiyatı neden artıyor ki belirli bir fiyata anlaşıyoruz başta
Diyelim 2 milyonluk bir ev alacaksın. 200 bin peşinat. %10 organizasyon bedeli aldılar. Kaldı mı ihtiyaç 2 milyon. 50 bin TL taksit ödediğini düşün. En erken (muhtemelen 28) ay sonra alabiliyorsun evi. Bu da 2.5 dene eder. Ne oldu senin evin fiyatı 2.5 sene sonra oldu 4 milyon, en iyi ihtimalle 3 milyon. Onun için enflasyonist ortamda mantıklı değil dedim. Herşeyin fiyatı sabit kalsa on numara sistem. Hem faiz değil hem fazla ödeme yapmıyorsun. Muhtemelen 2025-2026 yıllarında girilmesi mantıklı. Enflasyon durmuş olur. Ev fiyatları araba fiyatları dengelenir. İlerlese de kaldırılamaz bir yük olmaz.
Cevap
4Cevap
Dolandırma yok semtinde varsa git bilgi al arkadasım ev aldı oradan
Var asla alamzsin paranı kaptirma
Dolandırıcılar mi ya bizim bi akraba ev aldı demişlerdi
Ben emin ev imden almıştım
Nasil oluyor? Sistem nedir? Güvenilir mi? Kaç sene de aldın? Help me
Başla bir yersen olurum 🙃
1.000.000
iyi şeyler duymadım hakkında
Yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?