Bilginiz olsun istiyorum doktor değilim ama doktordan daha bilgili olduğum kesin?

Arkadaşlar baş dönmesi sersemligi ile doktora gittim kbbye. Doktor burnun tıkalı dedi gönderdi. Meğer sinüzit mis. Bana bakan kadın doktordu. Zaten kulağıma bakar mısınız dediğimde de bana bu yeni mi söylenir diye de azarladı. Ne olacak sonda dediysem. Neyse 4 hafta burnum tıkalı oldugundan gribi dışarı atamadigimdan baş ağrısı baş sersemligi yaşadım. Kadın doktor bana demiyor ki sebebi burnun tıkalı onu açmak için sadece sprey verdi gonderdi meğer sinuzlerle alakalı basınç yaşıyorum insanlari anlamıyorum bende bunu bilmeden 3 hafta aklımı kaybediyorum bana bir şeyler olluyor diye etrafta dönüp dolanıyordum neyseki acil doktoruna gittim devletin. Sağolsun KBB doktoruna gore daha iyiydi dedi sinüzit olmuşsun antibiyotik verdi. Onun etkisiyle de biraz daha iyi oldum en azından burnum açıldı en azından baş sersemligim bitti. Ah bu bazı doktorlar biraz da hastaların halinden anlasaniz keşke hani tedavi edilme esnasinda da şunlar şunlar belirtileri basınç bundan kaynaklı ya da baş sersemlgiiniz bundan dolayı deseydin doktor ben 3 haftadır aklımı kaybediyorum diye gezmezdim panik atak yaptın doktor. Siz de grip olamadiysaniz burnunuz tikalidir ya da sinüzit olmussunuzdur. Bu aralar Corona sonrası böyle canım saçma gripler çıktı. Burnunuz akmıyor ama burnunuz tikali geniz akıntısı içeriden balgam yok. KBB ye giderseniz benim gibi olmayın diye size de yazayım dedim.

Bilginiz olsun istiyorum doktor değilim ama doktordan daha bilgili olduğum kesin?