Sizce bu yaşadıklarım normal mi yoksa bu erkekler mi anormal?

Ben karşıma düzgün insanlar çıkmadığindan ve kariyer yaptığımdan dolayı evlenmedim. 40 yaşima bastım.

Arkadaşım beni biriyle tanıştıracaktı adam evlenmiş boşanmış 46 yaşinda çocuğu yok, neyse dedim kabul ettim görüşmeyi, adam kabul etmemiş 35 üstü ile görüşmüyorum demiş. Adamı görseniz babam sanırsınız o derece.

Eski sevgilim de bana tartısma sırasında ; "40 yaşindasın ama kendini bulunmaz hint kumaşı saniyorsun, 40 yaşindasın ama peşinden koşulmasını istiyorsun" dedi ben de ayrıldım. Kendi de 40 yaşinda üstelik.

Şuanda 37 yaşinda briyle görüşüyorum ama onun da kafasında sanki bu problem var. Bana "Yaşı sorun etmiyorsun değil mi?" dedi. Ben de "Hayır peki sen?" dedim. O da; "Yaşindan çok genç görünüyorsun ve güzelsin , o yüzden sorun etmiyorum" dedi. Ama sanki ağırdan alıyor tereddütlü gibi. Az ilgileniyor , mesela günde 2 kez mesaj atıyor.

Işin ilginci ne biliyo musunuz? Ben bu yaş mevzusunu uzun yıllardır yaşıyorum.

Mesela ilk atandığımda kizin teki bana kaç yaşındasın dedi ben de 24 dedim. Kiz bana "Sen evde kalmişsın ben 20 yaşındayım daha dedi. Anlamadım. Sonra 27 yaşindaydım başka bir arkadaş benim evlilik için geç kaldığımı erkeklerin 25 yaş altı istediğini söylemişti. 29 yaşindayken çıktığım adam bana "Hadi gene iyisin benim sayemde evde kalmayacaksın" demişti. Sonra çıktığim adam bana " normalde 30 yaş ve üstü ile görüşmüyorum sen istisna oldun" demişti. 34 yaşinda görüştüğüm adam bana " Evlilik için şartlar sunmuştu sevr antlaşması gibi şartlar. Neymiş işimi birakip onun memleketine taşınırsam, sinirli agresif olan annesiyle birlikte yaşamayı kabul edersem benimle evlenirmiş. Kabul etmedim tabi ki. Üstelik yakışıklı da değildi evlenip boşanmıştı.

Şimdi kendimden 3 yaş küçük, hiç evlenmemiş ve çok yakışıklı biriyle çıkıyorum ama dediğim gibi o da tereddütlü gibi tek sorun bu yaş galiba. Bu yüzden ağırdan alıyor.

Sizce bu yaşadıklarım normal mi? Niye ben çok güzel olmama rağmen hep evde kalmış muamelesi görüyorum? Erkekler hep mi böyle yoksa benim mi karşıma böyleleri çıkıyor?

Sizce bu yaşadıklarım normal mi yoksa bu erkekler mi anormal?