Yarın ölüp gideceksiniz aklınızda fikrinizde sadece büyük göğüs kalça olucak az utanın be doğacak çocuğa cinsiyet seçme şansı verseler ben erkek olmam a*k der o derece sapıksınız
Yani mavi gözlü ya da sarı saçlı kadını beğenmek ile büyük meme sevmek arasındaki farkı anlamadım, ikiside o kadına ait ikisi de fiziksel, yani düz bir memeye sahip olman dışında bence hiç bir sapıklık yok
Kadının zaten sadece bir yeri güzel diye birlite olmak isteme ve bakmak sapıklık kardeş ben sadece en çok baktığınız ve etkilendiğiniz yere değinerek sapık olduğunuzu söyledim
Yahu git estetik yaptır bu kadar rahatsizsan, sapıklık ne alaka kavramın kendisinden haberin yok, şimdi ben bir kadının sadece dudaklarını beğenip onunla yattım diye sapık mi oluyorum işte bu sapkın bir fikir bırak sanane kadında Allah vergisi var tadını cikartsin sana ne
Gogus takintisi olmak ayrı , otobuste sokakta kadınlarin goguslerine bakmak ayrı. Ben göğüs severim her erkek gibi ama bir kadini rahatsiz edecek bir bakis atmam kesinlikle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evet sapıklar gerçekten size ne bizim göğüslerimizden yaa
Kanka ne kıskançlığından bahsediyorsun zaten benimki de büyük ve bakılması beni rahatsız ediyor sapık olduğunuzu ithamlarda bulunarak örtbas etmeye çalışmayın sapıksınız işte kabul edin
Bu sorumdan gerçekten Benimkinin küçük olduğu anlamına mı çıkarttın gerçekten erkeklerin sadece böyle konulara kafasını çalıştığını gösteren bir örneksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Büyük meme sevmek neden sapıklık olsun tam bir tahtanin yapacağı saldırı bu
Düpedüz sapıklık
Yani mavi gözlü ya da sarı saçlı kadını beğenmek ile büyük meme sevmek arasındaki farkı anlamadım, ikiside o kadına ait ikisi de fiziksel, yani düz bir memeye sahip olman dışında bence hiç bir sapıklık yok
Kadının zaten sadece bir yeri güzel diye birlite olmak isteme ve bakmak sapıklık kardeş ben sadece en çok baktığınız ve etkilendiğiniz yere değinerek sapık olduğunuzu söyledim
Yahu git estetik yaptır bu kadar rahatsizsan, sapıklık ne alaka kavramın kendisinden haberin yok, şimdi ben bir kadının sadece dudaklarını beğenip onunla yattım diye sapık mi oluyorum işte bu sapkın bir fikir bırak sanane kadında Allah vergisi var tadını cikartsin sana ne
Buyuklugu onemli degil bence toplu ve duzgun olsun yeterli
Büyük penis takıntısı olanlara ne demeli peki
Gogus takintisi olmak ayrı , otobuste sokakta kadınlarin goguslerine bakmak ayrı. Ben göğüs severim her erkek gibi ama bir kadini rahatsiz edecek bir bakis atmam kesinlikle
Evet sapıklar gerçekten size ne bizim göğüslerimizden yaa
Güzel ama ne yapmak🤣🤣
@pikachu1101
Boş yapma
Hem göz hemde başka bişeylerini tatmin ediyorlar da ondan bacım
Tatmin etmeyelim mi yani kendimizi ne yapalim
Memesi büyük olanları bu kadar kıskanmayın.
Kanka ne kıskançlığından bahsediyorsun zaten benimki de büyük ve bakılması beni rahatsız ediyor sapık olduğunuzu ithamlarda bulunarak örtbas etmeye çalışmayın sapıksınız işte kabul edin
Aynen aynen bana şurdan bi taç blu alsana
Beni ayır küçük seviyorum
Valla o da sapıklık herhangi bir şekilde sipariş eder gibi tercih belirtmek düpedüz sapıklık
Abarttin
Seninki sanırım küçük
Bu sorumdan gerçekten Benimkinin küçük olduğu anlamına mı çıkarttın gerçekten erkeklerin sadece böyle konulara kafasını çalıştığını gösteren bir örneksin
Doğrumu yanlismi
p*rno özeniyorlar
Seni yerim tepkiye bak skmsms
Aman seni gormesin kiskanar jfjdjdjd
Bilinç altında anaç olgusundan
o kadar büyük göğüs takıntım yok
Ben küçük göğüs seviyorum
Hiç sevmiyorum
Sakin ol minikk
sapıklıkla ne alakası var aptal
Sevgili anlamında sevemez
ahfjfjdhs yanlis soruya yanlis yorum sory
Ben küçüğe hayranım
O da sapıklık
Olabilir
mükemmel değil mi ama sende büyük takıntısı yok mu
Yok ben siz miyim
gel gel detaya gell
Sizin neden büyük 🍌sevdaniz var
Sapıklar demek ki ıyy pis sapıklar
Büyük göğüs sevmek sapıkyık mı nalaka lan
Evet çok net
Tamam minnak memeli çok haklısın heeee
Bak hâla bana laf atmak için ne diyorsun aklınız tamamen sadece sapıklığa çalışıyor
Yav he he rahibe biz öyleyiz siz değilsiniz aynen
Küçük daha özel
Hepimiz büyük göğüs sevmeyiz.
Ben kalça seviyorum