Güncellemeler
1 yıl
7 senelik boyunda dikis izi kremle gecer mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olaydan hemen sonra krem falan kullansaydın belki kısa bir izi yok olurdu ama artık imkansız gibi
Kimse demedi ki 12 yasimda nerden bileyim
Geçmez o maalesef ama bir şey olmaz ya bende de var 2 yerde seviyorum ve alıştım fazla takılma
benim hem alnimda 7 dikis var hemde sol bogyunda 8 dikis boyundaki iz bana gecmiste yasafigim acilari anlatiyor onemli degi lama insan alissada gitse diye bakiyor iste
Benimde biri en çok kullandığım ve gördüğüm yerde biri de gözümün hemen üstünde ister istemez hep görüyorum ama dert etmiyorum.
evet iste alnimin ortasinda 😅ama boyun acilari anlatiyo
Ne oldu?
boyundaki diskis atildiktan sonra 3 sene daha hastaneye guttim cok aci cektim ameliyatada pisman oldum
Geçmiş olsun travmalar atlatılmıyor kolay kolay bilirim, benimde balkondan düştükten sonra kolumdan ameliyat etmişlerdi o 1 yılı hatırlamak bile istemiyorum haklısın
sizede cok gecmis olsun gunler gecse bile o gunun izleri yine kendisni hatirlatiyor ne kadar unutmakta isetesek ama bugunlere sukur diyelim ve hala daha hastaneye gidiyorum 7 yildir 😅
Sen ölene kadar orada kalacak hiçbir şeyle kapatamazsın. Frankeştayn diyecekler sana
8 dikis var ya cok belli
Frankeştayne
😅
Geçmez fakat takma o kadar 🙂
baktikca eski acilarimi hatirlatiyor iste
Evet anlıyorum ama onunla barışık yaşaman gerek önüne bakmalısın geçmeyecek bir şey geçmicek ve kalıcı olacak ama bu mutlu olmana hayatını yaşamana ve önüne bakmana engel değil asla öyle şeyler yaşa ki aklının ucunda dahi kalmasın mutluluktan izler kardeşim 🙂
Allah razi olsun abi motivasyon icin sagil ama boynumdaki dikis atilan yer ara ara cok agriyor sebebini bilmjyorum ve o anlari tekrar yasamaktan inan ki korluyorum eger esmi hastalik geri gelirse 4 5 sene iconden cikamaiyorum asla
Hastalık nedir tam olarak acaba?
lenf nodulde olan illet bir verem abi yakalaninca 6 ay tedavi alip kuculuyir ama verem orada 1 sene sonra falan tekrardan geliyor ben 3 kez yakalandim 4 sene falan surdu tam kurtulmak ama en ufak zayiflikta streste geri geloypr
Kalıcı çözümü yokmu acaba
Kardeşim bunun kalıcı olarak çözülmesi için bir yol var mı?
2 3 senedir sıkınti yoktu ama telrar agri basladi ameliyat oldugumada pisman oldum maaelesef cozumu yok suanlik buyumede yok ama agri nwden var bilmiyorum
yok cozumu
Ailene danış acil seni götürsünler kardeşim riske atma kendini
yok abi gunluk 17 18 ilaca tekrar vaslayamam eger gece terlwmesi olursa giderim agrirsada agrisin belki diste etkiler
İyide ağrı sebebi farklı durum da olabilir
Bende de var
alnimdada var ya
Benimde hemde çukur sdfadf vücudumun bi kaç yerindede var
gecmis olsun
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun
Nolmus
yanlis paylastim ama guncelde yaziyor
Geçmez
lazerledemi
Ne olmus
yanlis paylastim ya yazamadan 😅