Amaa o kisiyle gormes istemedimm.. Vazgectim cunku gerekmez. O kisi bana pek uygun degil :)
Sizce 7 yaş büyük bir görücüyle olur mu?
Amaa o kisiyle gormes istemedimm.. Vazgectim cunku gerekmez. O kisi bana pek uygun degil :)
Bence yasit olursa daha iyi olur. Erkegin olgunu iyi hos guzelde sıkıci olabilir. Sana ayak uyduramayabilir. Nesesi hevesi enerjisi sen gibi olmayabilir. Taabi bu herkes icin gecerli degil. Sayet karsindaki kisi de boyle sorunlar olmadigjnj goruyorsan 7 yas cok degil olabilir. Benle esim arasinda da 8 yas var
peki siz anlasabiliyormusunuz?
yani bilmiyorumm onunla daha hicc konusmadikk
Ask var mi arada?
yok iste bilmiyorumm..
beni seviyormu gercekten bilmiyorum ama bence beni begendi.. daha hiic gorusmedikk..
yillar once gelmisti annesi sonra o ara okul felan derken ben istememistimm..
yazik hatta annesi diyordu ben okuturum felan filann.. baya bi seyli kadindi.. cok iyidir..
kendisini ilkkez gecen sene gordum hic beklenmedik bir anda..
ama nasil desem mesela artik karsilastigimizda cok yakinima geliyoo.. ilkinde bildigin yanima oturmustu (arada iki sandaliye vardi ve aramiz bostu)
sonra bir keresinde benim arkamda duruyodu bana sesini duyurtmak icin cabalamisti sonra'da ablasi beni konusturmaya calisti beni oda yaninda bana gulumsuyordu.. sonra arabasina binecektii bi baktim diger terafa gecti beni izledii yani baya seyler var oyle
Ask sonradan olmuyor. Ask olmayinca evliluk soguk gecebiliyor. Bakmasi begenmesi bunlar gecici seyler.
aynenn peki nasil anlarim ozaman ya da nebilim?
Sadece onun degil senin de asik olman lazim. Neyse iftar vakti istersen daha sonra konusuruz. Eklersin beni hatirlatirsin konjsuurznsonra
Muhtemelen 30 lu yaşlardaki bir adamdan bahsediyorsun. O adam o yaşına kadar evlenemeyip şimdi de annesine kız bulduruyorsa emin ol sorunludur. En başta da ana kuzusudur
Ne kadar sığ vizyonunuz var arkadaş. Illa erken yaşta olmak zorunda mı? Sevdiği vardır olmamıştır kendini kariyere adamıştır. ya da doğru insanı bekleyip şu zamanlarda boşlukta kalmıştır yanlış insan secmektense kendini geri planda tutmuştur. Olamaz mı
31 yasinda sanirimm Şu an .. Ve annesi enaz 5 senedir kiz bakiyor ama bulamiyor yani
Sizin eğitim ve kariyer durumunuzu merak ediyorum? Koca beklemekten başka beklentiniz çabanız yok mu şu hayattan?
@Issızacunkaldımı sorun adama annesinin kiz bakmasi 31 yasinda bekar olmasinda sorun yok önce anla sonra yorum yap
Hayır bakabilir ne var bunda. Ve şu kaba sabalıkla siz dişiliğinizle sadece etkileşim kasiyosunuz bu meselelerde flört görücü falan filan. Kariyer ya da karakter olarak titiz tutucu olmuş olsaydınız daha başka olurdu. Hoş, şu tavır ve düşüncedeki vizyona ne anlatıyorum ki
Kesinlikle, 7 yaş büyük biriyle ilişki kurmak önemli konuların düzgün bir şekilde ele alınmasını gerektirir. İki taraf arasındaki olgunluk seviyeleri, iletişim, beklentiler ve hayat hedefleri gibi konuları açıkça konuşmak ve anlamak önemlidir. Her iki tarafın da rahat olduğu ve karşılıklı olarak anlayış gösterdiği sağlıklı bir ilişki mümkündür. Ama öncelikle duygularını ve beklentilerini karşındakiyle açıkça paylaşmak çok önemli. Bu tür ilişkilerde iletişim ve anlayış büyük bir önem taşır. 🌟🌺👫
Cevap
31Cevap
Hayır olmaz.. yaş farkın çok
neden vcok
Neden olmasin?
Ayrica kizin yasininda 18 olmadigi kesin
Onedenle olur.
YouTubeda ünlü birinin bir söylemini dinledim.
Bahsettigi kiz cok güzel vede ona arada asilan ünlü yakisikli biri var ama cocuk cidfi degil, cani isteyince ilgileniyor.
Birde kizla ilgilenen cirkin vede yasi büyük biri var vede kiz ondan hoslanmiyor.
Sonra birgün ya bir bununla yemege cikayim deyip cirkinle yemege cikiyor vede onun kendisine nekadar asik oldugunu görüyor.
Yemekler 2-3oluyor.
Kiz sonra arkadaslarina söyle diyor,
Bu çirkin deligibi asik bana, ne istesem yapiyor
Ondan ben bununla evlenecem, 2de cocuk yaparim.
Benden çirkin oldugu icin beni hep sever vede her istedigimi yapar, bizde mutlu oluruz diyor.
Bugünlerde evliler vede 2kiz cocuklari var (kiz tvlerde ünlü biriymis)
Kisaca yas farki absrti degil vede adam senin kiymetini degerini bilir
Yok, olmaz kesinlikle.. 20 yıl sonra o senin deden gibi olur. Yanyana görenler ayıplarlar falan..
Ahlak varsa her şey güzel. insanlar kalplerine yalan söylüyorlar, ahlak diyen bile en son ona bakıyor. Bunu sorun kendinize.
Olmaz da olabilir sonra bir bakmışsın olmazlar ölü vermiş hayat böyle bir şey işte önemli olan durusunu bozmadan geçirebilmek.
Aslında 5 den büyük olmaması kanatindeyim ama 6 7 de çok ciddi bir fark değil. Tabi yine kafaların uyuyup uyuşmama durumu.
Karakter uyumunuz, her konudaki yaklaşımınız önemli. Yaş pek önemli değil bunlar başa başsa, o yüzden gözlemlemek önemli
Yok görücü olur mu yok ya beni sevmezse.
Adam yakışıklı değil istemiyorum yazsana şuna 😃
hahaha hayir yakisiklii okadar gorucu icinde en guzeli en iyisi o
Olabilir, bana 10 yaş büyük geldi istemedim ama şimdi keşke bir şans verseydim diyorum
evet banada cok kez geldi 6 yas buyuk olanlar ama hep derdimm cok fazlaa.. bu kisiyede hep derdimm aslinda.. ama yani gorunce onu sanki bir sansi hak ediyor gibime geldi..
okadar gorucunun icinde en yakisiklisi oydu
En azından bir şans ver derim sonradan pişman olmamak adına
bakalimm tekrardan geleceklermi acaba..
cunku annesi cok kez anneme demis ama annem iste yok felan demis hep ben istemiyordum diye..
ve gecen sene baskasi gelmisti oda duyunca demis hemenki ben geleyimm geri he diye hahaa annemde demis yok yasi buyuk felan diye.. dusun 4 yildir enaz kadin pesimde ve ilkkez okadar yil sonra karsilastim onunla
Olabilir kafalarınız uyarsa anlaşabilirseniz belki de etkilenirsiniz birbirinizden bence tanış. Bu arada yaş farkı da gayet iyi bence millet çok falan demiş bence değil 10 yaşa kadar normal bence
Yaş normal de görücü usulü evliliğe karşıyım
Senin yaşına bağlı 23-30 sorun olacak bir yaş değil
7 yaş çok büyük değil la hani 15 olsa tamamda sende sevdiysen eğer olur yani
7 yaş normal fakat görücü usulü evliliğe kesinlikle karşıyım
25 yaşından sonrasında çok sorun olmaz 7 falan galiba, ben max 5 yaş taraftarıyım ama
7 yaş fark çok güzel bir yaş farkı bence. Tabi erkek olgunlaşabilmişse
Eğer zihin yapısı uygunsa neden olmasın. Bu gözler 20 yaş farkını da gördü 😅 Ancak ben evlenecek olsaydım en fazla 2-3 yaş fark bırakırdım.
Olur yedi yaş çok değil ki
Olur niye olmasın kafa yapısı önemli
aynenn dogruu
"görücü" olmaz zaten en başta
nedenki
Çok saçma çünkü mk. Kinder sürpriz yumurta mı bu, ne çıkarsa bahtına diye evlenilecek kişi mı seçilir jdjdjd
hahahahaaa tamamda oyle degilki bu.. sadece anneler tanistiriyor eger istersen devam istemezsen bitiyor
Mesela neyini tanıdın adamın?
kendisiyle hic konusmadimm.. sadece bir kaac kez karsilastik ve bana bakti durdu gulumsedi
Bu mu yani senin tanışmak dediğin? Shsjjsjsk
yani hoslandik gibi sanki
Olmaz yazıcaktım tam
Olur ben şu an kendimden 5 yaş küçük birisi ile sevgiliyim
Olmaz maksimum 2 yaş olması lazım
Görücüyle olmaz
ÇOK normal hata süper
Abartilacak bir yaş farkı değil..
Olur neden olmasın
Neden olmasın ki 4 5 6 7 yas iyi normal yani ne bekliyodun ki aynı yaşta mı olmasını
Görücüsüne bağlı
Bence olur, eli yüzü düzgün biriyse ama
7 yaş çok fazla
neden?
acaba neden ya
cok fazla
neden sizce
bazı konularda eksıklık yasıyabılırsın
mesela hangi konularda
ıstersen anlatabılırım
burdan anlatirsaniz sevinirimm :)
maalesef kısıtlama var
kucuk kucuk yaazsaniz ya da aralikli felan
gzlısın tkp at yazıcam
korkma
tesekkurler ama olmaz
sen kaybedersın
olsun :(
peki
Olabilir 🤔
hmmm :)
Olmaz
Olur tabiki 🖤
Bilemiyorum Altan.
Olur
Olur neden olmasın
olabilir
Olabilir tabiki
4_5 ideal 7 fazla
Yaşın kaç o önemli 18 yaşında ya da 20 yaşta olmaz
Olma
Olmaz
Olur
Olur olur çokta güzel olur.
Zaman gösterir
yani evette, fazla degilmi acaba
Normal
hmm tesekkurler
Nedemek rica ederim
:)
İstemiyorsun sanırım
o kisiyi istiyor gibiyimm ama nebilimm yas fazla d-gibi.. o 30u devirmis ben daha 20lerde
Kaçsın
Olamaz
Olsa istermisin
Olur
Olur neden olmasın
olur
tesekkurler
rica ederim
<3
Olur
Olur
Görücü ne yaa
Yaslar kaç
24 ve 31
Bilmem adam kendine bakıyorsa olabilir
evet adam baya bi kendine bakiyor yanii.. bakimi felan var giyim tarzindan felanda belli yani
Olur bence seni seviyorsa
beni seviyormu gercekten bilmiyorum ama bence beni begendi.. daha hiic gorusmedikk..
yillar once gelmisti annesi sonra o ara okul felan derken ben istememistimm..
yazik hatta annesi diyordu ben okuturum felan filann.. baya bi seyli kadindi.. cok iyidir..
kendisini ilkkez gecen sene gordum hic beklenmedik bir anda..
ama nasil desem mesela artik karsilastigimizda cok yakinima geliyoo.. ilkinde bildigin yanima oturmustu (arada iki sandaliye vardi ve aramiz bostu)
sonra bir keresinde benim arkamda duruyodu bana sesini duyurtmak icin cabalamisti sonra'da ablasi beni konusturmaya calisti beni oda yaninda bana gulumsuyordu.. sonra arabasina binecektii bi baktim diger terafa gecti beni izledii yani baya seyler var oyle
😂😂😂😂
niye guldun?
Sen bu çocuk çok seviyorsun inşallah evlenirsin
ben mi o mu?
Sen oda seni seviyor
nerden anladin acaba?
His sen yaz ona mutlu olursun inşallah
hahaha yok yazamamm olmaz amaa insallahh sagol :)
Git onlara o senle konuşur muhabbet et bari
hahahaa.. yok ben evine gitmiyorum onun arada bi annem giderde.. sohbet felan olunca
Git bazen bak sana bakiyormu senle konuşmak istiyormu
herzaman denk gelmiyoruzz sorunda orada
Numarası var mı sende
yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?