Kapanmam için zorluyor beni anlamıyor. ? ?

Flört ettiğim kişi ilk gün bana kapanmayı düşünüyomuyum diye sormuştu bende düşünmediğimi nedenini demiştim bi türlü kabul etmemişti ama üstümede gelmedi. Bugün gene aynı konuyu açtı bana hocaların videolarını dinletti fikrim gene değişmedi ve malum soruyu sordu kapanmazsan biz nası olucaz bende dedim olmicaz. Sen beni açık beğendin diyorum kapalıykende beğenirim diyor. Yahu açık sevdin AÇIK! dinimizde zorlama yok zorlama içimde yok şu an diyorum e ne zaman olcak diyor BİLMİYORUM. içimden gelmiyo korkuyorum günümüzdekiler kapalımı değil bende öyle istemiyorum kapanacaksam ADAM GİBİ KAPANIRIM ama şuanki durumumla olmaz. Yeri gelnce küfür ediyorum yapım zaten sinirli hemen laf sokuyorum hadi kafamı kapadım bitti olmaz olanların durumu belli. Israrla hala kapan diyor bana. Kötü bişi değil yanlış anlaşılmasın ama kapanmazsan olmaz denmeside bana samimi gelmiyo bu sevgi olamaz gibi haksızmıyım.. Ayriyetten kaşının ortasını almak caiz değil diye almaz ama benimle telde konuşur bi kızla erkeğin seslerini duyması caizmi? Yine yanlış anlaşılmasın ama bazı şeyler günah caiz değil yapılıyor bunu onada söyledim bizim konuşmamızda yasak DİNEN YASAK! Ama yapıyoruz dimi. İşine gelmedi bu dediğim gene bi video açtı dinletti.. Benim babam alkol alan biri beni dövmez Allah yukarda ama ben zaten iyi değilim ya moralman çocukluğumdan beri neler yaşadım nelere katlandım bir ben bir Allah biliyor diyemiyorum onada zorluyor çünkü sizce konuşmayı kesmelimiyim siz olsanız napardınız

Güncellemeler
1 yıl
KARARIMDA NET OLDUĞUMU SÖYLEDİM BANA Bİ KİTAP ATTI OKUMAM İÇİN OKUMAK İSTEMŞYORUM HOŞÇAKAL DEDİM KAFAMDA şu an BİTİRDİM..
Kapanmam için zorluyor beni anlamıyor. ? ?