Arkadaş ortamında sürekli satılıyorum , yalnız kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Simdi biz 5 kız arkadastik , aramizda guruplasmalar oldu. s. adinda arkadasin pesinde dolasmaya basladi kizlar, sanki o bulunmaz hint kumasi herkez ona tapmaya basladi , ben ve bir tane arkadasim dislandik. ben normalde baskın karakterimdir neden kızlar benim degilde onun pesine dolasiyolar diye kiskanmaya basladim. kizlar arasinda populer olmak icin cok cabaladim sacma sapan hareketlerim oldu. ben sinifa alistikca daha da acıldım. s. Arkadasimiz beni kendine rakip gordu ve beni tek birakmak istedi , tabi ben ondan daha cabuk davranarak benimle dislanan arkadasimi yanima cektim. hic birsey olmadan biz kizlara küstük onlarda bir süre pesimizde dolastilar sonra biraktilar , artik kafam rahat olmustu her gun okula giderken acaba bugun dıslancam mi korkusu bittigini sanmistim kizlarla kusunce. daha sonra ben ve dislanan arkadasimla arada problemler cikti , birbirimizi kiskandirmaya calistik. ben artik yoruldum yalniz kalmak istemiyorum , ama artik dusunmekten kafayi yiycem. artik okula gitmek istemiyorum , icimde hep korku var acaba okula gidince ne olucak dıslanıcam mı die , lutfen soyleyin nerde hata yapiyorum? Ne yapmalıyım?
Arkadaş ortamında sürekli satılıyorum , yalnız kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?