Yüzü olmayanlar daha gizemli geliyor. @alacati_mavisi gerçekten merak ettiğim için soruyorum😀Üyenin isminden soyadından tutup Instagram hesabında takip ettiği hesabını gizli tutan arkadaşına kadar sitedeki üyeleri tanıyor musunuz yani o arkadaşının resmini kullansın falan garip büyük bir iddia? Yoksa sizinki hayal ürünü mü 🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
filtresiz
Gün geçmiyor ki sitede bir savaş çıkmasın. Benim seçeneğim hesabı gizli arkadaşının fotolarını burada kullananlardan yana 😀
O kimmiş, yeni meraklara yuvarladın bizi:)
Merak iyidir dinç tutar :)))
"Size ne ulen!" diyenlerin tarafını tutuyorum😏
Ağzına biber sürmek lazım senin.
🤪
Buraya yüz atılmaz ki 😂 ben genelde yüzümü kırpip atıyorum ya da yarı yüz 😄
Yarı yüzlülerin yanında mısın sen:)
Her zaman sksks
Kadınlar arasında öyle bir savaş olduğunu sanmıyorum. Ben fotoğrafsız, güzel yazılar içeren profilleri daha çekici buluyorum.
Yüzü olmayanlar daha gizemli geliyor. @alacati_mavisi gerçekten merak ettiğim için soruyorum😀Üyenin isminden soyadından tutup Instagram hesabında takip ettiği hesabını gizli tutan arkadaşına kadar sitedeki üyeleri tanıyor musunuz yani o arkadaşının resmini kullansın falan garip büyük bir iddia? Yoksa sizinki hayal ürünü mü 🥲
Yüzünün gerçekle ilgisi var mı, Derin Dondurucu:)
Hayır Pinterestten indirmiştim😀
Yüzün çok güzelmiş iltifatı havada kaldı:)
Kendi fotoğrafımı koyup arkadaşından araklamış damgası yemek daha üzücü olurdu böylesi daha iyi😀
Öyle bir yüzün var mı:) Takip edeyim mi seni:)
Takip kabul etmiyorum
Bugün yine neleri kaçırdım. Ah ulan yalan dünya.
Ben filtreli gacılardan yanayım yalandan da olsa gözümüz gönlümüz açılıyor 😂resmen karıları kızıştirma sorusu açmışsın başarmışsın da🤣
Fazla kızışan yok:) Aroması yeter, gerçek olmasa da:)
Bilmem gari xcxxx
Savaşın farkında olmayan tarafım ben
3/4 fake yüzlülerdensin:)
Nerde benim yandaşlarım gelsinler
Makarna dağıtalım, yandaşlar gelir:)
Pirinç dağıtırım ben zenginlik alameti
Baldo olsun bari.
Yuzsuzler :)
Yüzsüz ama bacaklılar seçeneğini unutmuşum:)
Tuh olsaydi oyumu ona verirdim :)