Bizim odaya yeni bir kız geldi. 2 haftada bir zor duş alıyor, çöpleri hep dolabın üstünde, sürekli oda düzenini bozuyor. Biz şikayetçi olduk fakat pek bir şey yapılmadı. Müdür onu alıp başka odaya koysam yine şikayet gelecek kendisini değiştirmemiz gerekiyor dedi. Kızı odadan attırmak için yasal olarak bir hakkımız var mı, bu şekilde odasından birini attırabilen oldu mu? Paylaşırsanız sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yok ama müdüre yazlı şikayet dilekcesi verin eger ona ragmen bı aksıyon lmazsa ilce spor baknlıgımı genclık ve spor baknlıgımı neole bı yer olcak ılde orabılır oraya gıdersınız ozman aksıyon alır zaten yazıda mudur aksıyon almazsa suclu duruma dusucek
müdüre söyledik kızı memura ve psikoloğa yönlendirmiş. kız aynı şekilde devam ediyor ama şikayet ettiğimizden beri hatta daha da ters gidiyor bizlere. aksiyon almış sayılıyor sanırım ama bir anlamı yok.
genclık spor bakanlıgına şikayet edın ozman
Kadınlar ile çoklu yerde kalınmaz ter kokusu bok kokusu rgl kokusu
Birde düzensiz pis bir kadın ise
ya biz gayet iyi kalıyorduk bu arada hepimiz derli toplu kişisel bakımına dikkat eden insanlarız. bu kız böyle sadece aramızda.
Bizim oda da bir kız var allah' I'm o kadar pisti ki, kaç kere konuştum biraz düzelir gibi oluyor , sonra yine aynı o yil zor dayadim. Çok şükür bitti. Pek bir şey yapilmiyor acikcasi kızla konuş. Ama bir kişi hepiniz birlikte.
konuştukça daha da tepemize çıkıyor
O zaman Allah yardimciniz olsun. ya da sen odani değiştir. Pis biri ile olmak yasamak zor, bizzat tecrübe ile sábit. Temiz pasaklilara bile saygı duydum yani beterin beteri var.
Gece üstünü açın, beraber el ayaklarindan tutup yere indirin öyle uyusun.
Böyle kişiler sıkıntı kişiler
inan dokunmak bile istemiyoru?
Kızla konuştunuz mu kaç kişisiniz odada
6 kişiyiz, konuştuk ama dinlemiyor sürekli kendi kafasına göre takılıyor, akli dengesinin de yerinde olduğunu düşünmüyoruz. kaç kere dedik bak biz bir yıldır odada bu şekilde yaşıyoruz sen de uyum sağlamak zorundasın diye. güzellikle de söyledik tartışmayla da söyledik. bizi dinlediği yok sürekli bizi davranışlarıyla sinir etmeye çalışıyor uyardıkça da.
Yala paça atın odadan
keşke biz suçlu durumuna düşmeyecek olsak da yapabilsek
Pislerle yaşamak gerçekten zor
Müdürle konuşun yine
yine topluca gideceğiz ama bir şey değişeceğini pek düşünmüyorum
Gidin her hafta gidin
kızla konuşun
konuştuk ama dinlemiyor sürekli kendi kafasına göre takılıyor, akli dengesinin de yerinde olduğunu düşünmüyoruz. kaç kere dedik bak biz bir yıldır odada bu şekilde yaşıyoruz sen de uyum sağlamak zorundasın diye. güzellikle de söyledik tartışmayla da söyledik.