Arkadaşlar benim gözüm yaklaşık 13 yaşımdan beri ağrıyor şu an 20 yaşındayım ve çok baskıcı bir aile ortamında yaşıyorum hastaneye gitmek istiyorum gözüm çok ağrıyor diyorum götürmüyorlar ben de karşı gelemiyorum bu nedenle size sormak istedim
Gözümün içi aşırı derecede ağrıyor ve bu 7 8 yıldan beri sizce bende göz bozukluğu var mıdır herseyi net görüyorum fakat bu ağrıdan hiç bir şekilde kurtulamadim gözümü kirparken bile 3 4 saniye bekliyorum öyle acıyorum gözümü o derece ağrıyor onerebileceginiz bir şey var mı ya da benim gibi göz ağrısı yaşayan biri var mı hastaneye giden
Gözümün içi aşırı derecede ağrıyor ve bu 7 8 yıldan beri sizce bende göz bozukluğu var mıdır herseyi net görüyorum fakat bu ağrıdan hiç bir şekilde kurtulamadim gözümü kirparken bile 3 4 saniye bekliyorum öyle acıyorum gözümü o derece ağrıyor onerebileceginiz bir şey var mı ya da benim gibi göz ağrısı yaşayan biri var mı hastaneye giden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaşamadım geçmiş olsun. hastaneye gitmelisin
İzmir'de yoksa randevu en yakin illere bak, bir an once baktir gozune bence.
İşte gitmek isterdim de
...
Bir sekilde. ayarla bence. Ailen niye izin vermiyor? Yasin kac senin? Babana anlat durumu, merdivenden dustugunu falan anlat.
Kesinlikle hastaneye gitmelisin onlardan gizlice randevu al git zaten haberleri bile olmaz
Ciddi sorun olduğunu düşünüyor musun ben bu konularda gerçekten çok geriyim kendime bakmıyorum hiç hep kendiliğinden geçer diye umut ettim her şey geçti ama bir bu geçmedi
Göz bu hafife almamak lazım bence ciddi bir şekilde doktora git ve göster reşit olduğun için veli gerekmez zaten
Peki tamam randevu bulmaya çalışacağım bir şekilde gözlüğe maruz kalmam insallah çünkü çok rahatsız edici alışkanlığım da yok iyi ve kötü olur benim için ya
Randevu bulamazsan acile git bence ordan yönlendirme yaparlar senin için daha iyi olur
Göz acil varsa gideyim sadece iyi bir hastane bulmaya çalışıyorum şimdilik desteğin için teşekkür ederim siz bile git diyorsunuz ne önemsemez biriymisim ya
Kendi sağlığın her zaman her şeyden önce gelmeli inşallah kötü bir şey yoktur
İnşallah
Gözünde tümör olabilir mi
Göze demi tümör geliyor ,😮
Evet bir baksana kendin git büyüksün
Net bir şekilde hastahane ye gitmen şart
Keşke ya ben de çok gitmek istiyorum şu an sol gözümu bile kapatınca ağır bir ağrı olduğu belli oluyor şişlik falan da yok üzülüyorum bu durumuma ya bı ara merdivenlerden dusuyordum..
Sen ailene haber verme randevu al git
Randevu bulamıyorum ki MHRS de hepsi dolu
Nerede yaşıyorsun
İzmir
İstanbul olsaydı benim doktor vardı yardımcı olurdu sana. Gözlerim bozuk benim de randevu almadan gidiyorum
Peki yarın benim için doktora sorar misin gidebilirsen ya da numarası falan varsa konuşabilir misin eğer cidden bozukluk tarzı bir şey varsa ben de zorla gitmeye çalışayım kendime hiç bu konulardanonem veremiyorum hep geçer diyorum ama bu bı turlu gecedi ve bu yakın zamanda daha çok ağrı yapmaya başladı
Bu beyinler sinir de olabilir. Yani şöyle düşün beyinde bir tümör de olabilir. Sadece göze ağrı yapıyor ve sana uyarı veriyor da olabilir. Sorarım yarın
Olur sorarsan sevinirim seni ekliyim
Olur
7-8 yıl boyunca hastaneye gidememek ne be
Hep aksalttim..
Git hastaneye