Tek gözümde varmış dün doktor dedi. Ama doğuştan olmuyor mu tembellik?
Göz egzersizi yapsam düzelir mi sizce 21 yaşındayım?
Göz egzersizi yapsam düzelir mi sizce 21 yaşındayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimde tek gözümde tembellik var şaşılık yapıyor ameliyat bile geçirdim duzelmiyor
Ben sabahları fark ettim ki gözlerimi açınca şaşı bakıyorum. Sonradan olmaya başladı meğer sebebi buymuş. Seninki doğuştan mı? Göz egzersizi denedin mi hiç?
Şaşı bakıyorum derken seninki nasıl oluyor? Benimki tek gözüm sağa doğru kayıyor diğeri düz duruyor. Göz egzersizi denedim, gözlük taktım ama işe yaramadı. Doğuştan mı bilmiyorum ama 3 yaşımda da gözlük taktığımi hatirliyorum
Benim sağ gözüm de kayıyor işte. Sola doğru. Sonra düzeliyor ama etrafa baktığım zaman geç hareket ediyor. Çoğunlukla doğuştan oluyormus bugün doktora sordum. Çok yoğundu pek konuşamadı ama oyle işte. Egzersizleri yine de denemeye devam ise yarayabilir. Ben de deneyecegim. İnsaalla iyileşir seninki de benimki de🌸
Haa evet benimkide böyle inşallah iyilesirsin
Teşekkür Ederim inşaallah sende💙
Bendede var ekler misin
Tek gözünde mi ikisinde de mi?
Tam olarak nasıl oluyormuş o açıklar mısın biraz
Tembelliğin olduğu gozun kasları yeterince gelişmemiş oluyor ve saga sola ve çevirirken gözünü, geç hareket ediyor. Şaşı olabiliyorsun. Beyinle bağlantılı olan sinirlere uyarı geç gitmiş oluyor yani. Bende sonradan başladı muhtemelen aşırı enfeksiyondan, iltihaplan oldu, doktora soracam ondan mı diye:(
kendimden ve hayattan nefret edip kendimi her şeyden soyutladığım hastalık.