Güncellemeler
1 yıl
*bana ne hayrın oldu ki borç vereyim diyor
Sosyal medyada herkes yalancı o yüzden inanması zor ama ihale işlerine giriyorum aylık gelir 300-400 bin daha önce devlet ödemeleri durdurduğu için batmıştım borcu kapatıp geri döndüm devasa işler yapma potansiyelim var babam da çok zengin hiç para vermez normalde 1 haftalığına borç ver malzemeleri teslim edip borcunu ödeyeyim diyorum bana ne hayrın oldu ki borç vereyim diyorum? bu niye böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka yok bul. Ne iş yapıyorsun müteahhitlik gibi mi
*yol
yok mesela bir iki stadyuma sulama sistemlerini ben sattım misafir koruma ağı işini ben yaptım bir bilim sanat merkezine labaratuvar malzemesini ben sattım. ihalelere bakıp satıyorum çok iş var aylık 1 milyon da kazanırım çok zengin babamdan 1 tl alamıyorum. bütün paramla malzeme aldığım için iş alamıyorum
Nereden ihale alıyorsun
ekap dostum ama her önüne gelen yapamaz 6 meslek biliyorum profesyonel eczacılık medikal bilgisayar inşaat işleri hırdavat elektronik. babam hep cimri davrandığı için bütün bu işlerde 14 yıldır çalışıyorum ne malzeme olursa satabilme potansiyelim var Allah belamı versin 1 günlük kazancım 200 bin parayı haftasında alacağım borç vermiyor kafayı yiyeceğim
Allah babanın da hayırlısını nasip etsin. Benimde bir yakınım ihale alıyor teiastan. Trafo merkezlerinin bakımını yapması için.
Amin ses edince de ben hastayım ben yaşlıyım ben ölüyorum bana kafayı yedirtecek
Bence babana minnet duyma. Kendi başının çaresine kendin bak. Baksana herhangi bir hayır gelmeyecek bu konuda ondan.
minnet duymuyorum zaten. bir yer drone alacaktı zaten para yok bari çok yüksek fiyat vereyim de bende kalmasın dedim maliyet 180 bin satış 400 bin iş bende kaldı kimse fiyat vermemiş gözden kaçmış yahu 1 saatte kazanacağım para 240 bin yalvar yakar para vermediler evden s. gittim
diğer abilerime de öyle yapıyor parasızlıktan kırılıyor hepsi onlara çok fazla para verdim 200 bin civarı gebersinler niye bana para vermiyorsun diye tutturmuş genç olsaydı ayağımın altına alıp bayıltana kadar döverdim. yaşlı olduğu için dokunamıyorum
Bilemedim
yemin ederim ben de bilemedim bu aylık satışım 1 milyon neredeyse 400 bin kar. ben kardeşlerimden durumu kötü olanlara para veriyorum. babam o kadar varlık içinde olmasına rağmen bana niye para vermiyorsun diye kavga ediyor. büyük iş alıyorum 1 haftalığına para lazım diyorum benden bir şey bekleme diyor. 82 yaşında kendisi yese anlarım çileden çıkacam