Babamın parasını çocuklarına degil elaleme yedirmesi neden?

Mezatlarda antika satıyor güzel para da kazanıyor ama birlikte iş yaptığı akıl aldığı kişiler yüzünden hep zararina satıyor ve bana gelip dert yaniyor o kaybettiği diyelim ki bin TL yi bana vermez kaç senedir ona bakıyorum yürüme engelli ama bize gelince vermez elaleme herkese saçar kendi yaptığı cocuklara bakmaktan aciz o zaman neden dünyaya gelmemize vesile oldu neden sebep oldu. Bize aylık biner TL veriyor bu parayla yaşanabilir mi eve erzak da almaz doğru düzgün bir gün cinnet geçirip ağladım diye aldı. arabası var bizi asla gezdirmez bindirmez beni geç abime bile ogretmedi sürekli yokluk bilinci aşılıyor ve arabayı bile bize ulaşılması çok zor hedef gibi gösteriyor. Babası da kötü davranmis ona ama herkes kendi seçer ben çocuklarına asla böyle yapmicam. hasta olunca sadece ona da bin kre laf eder üstüne üstlük evden kovuyor beni bı mesleğim olsa da gitsem keşke ya da evlensem.

Güncellemeler
1 yıl
Bir de bir ara böyle bir mezvu geçmişti babam yok yere bir yere para vermişti ben de dedim ki o parayı bize verseydin en azından dedim niye size vercem dedi artık Allah'a havale ediyorum onu kaç senedir yetti artık gebersinnn
Babamın parasını çocuklarına degil elaleme yedirmesi neden?