En zengin ünlülerin bile selülitleri var, üstelik daha çocuk bile doğurmamış, sağlıklı beslenen, düzenli spor yapan, yaşları genç olan, manken gibi manken bu kadınlarda bile selülit var. Ne kadar azaltmaya çalışılsa da tamamen yok olmuyor. Kadınlara bu konuda eleştiri yapılmasını doğru bulmuyorum. Kimse porselen değil.
Ben en ünlü ve zengin mankenlerin fotoğrafini koyuyorum örnek diye sen hareketsizlikten, yanlis beslenmeden oluyor diyorsun. Bu kadinlar Victoria Secret mankeni, hayatlari sporla geçiyor.
Gördüğüme mi inanayım sizce onlar daha açık takılıyor yaz aylarında sahilde görüyorum o insanlar sürekli spor yapıyor sabahları 5 de kalkıp 1 2 saati koşuyorlar yağlı yicek yemiyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
35 yaştan itibaren ister istemez oluyor o yaşta çok abartmamak gerek.
Ben bella ve kendall ı porselen gibi sanıyordum. Soruya gelecek olursam evet kabullenelim artık. Kimse mükemmel değil
Ya bu her kadında var ki zaten zayıf insanda bile var bu ama çokluk seviyesi insana göre değişir
selülitim yok çünkü hayatımda hiç bi zaman kahve içmedim
Kafein sadece kahvede yok ki, ayrıca selülit sadece kafein sebepli oluşmuyor
Günümüz genç kızlarında bile çok aşırı var sanırım fast food beslemek hareketsizliktn kaynaklı
Kadınsan zaten selülit kacinilmaz olur. Erkekler bunu anlamiyor
kaçınılmaz deme esmer kumral tnlerde pek olmaz mesela afrikalı kabilelerde buna rastlayamazsın
Kac kere afrikaya gittin dede
kızım sen savunmaya j-hemen geçtin sende varsa herkeste var sanıyorsun ben bunu senden 1000 defa daha fazla biliyorum
Ben en ünlü ve zengin mankenlerin fotoğrafini koyuyorum örnek diye sen hareketsizlikten, yanlis beslenmeden oluyor diyorsun. Bu kadinlar Victoria Secret mankeni, hayatlari sporla geçiyor.
Hangi ulkeden bahsediyorsun?
İğrenç duruyor yahu, halbuki sporla bakımla düzelecek şeyler uğraşmıyorlar mevkilerinden ötürü
Daha ne kadar ugrasacaklar? Bu kadınlar Victoria Secret mankeni.
Yakışır brawo, özgüven ve dişil enerji⚡ böyle bir şey
Mecburen kabulleneceğiz o halde
Kral bu yabancılar genetik mi ozaman
Kadınsan zaten selülit kacinilmaz olur. Erkekler bunu anlamiyor
Okadar yıl Avrupa’da kaldım görmedimm
Erkeklerle yan yana kaldin herhalde.
Alkol daha cok selulit yapiyor. Alkolun bol bol tuketildigi yerde yok diyorsun
Gördüğüme mi inanayım sizce onlar daha açık takılıyor yaz aylarında sahilde görüyorum o insanlar sürekli spor yapıyor sabahları 5 de kalkıp 1 2 saati koşuyorlar yağlı yicek yemiyorlar
Hangi ulkeden bahsediyorsun?
Fransa
Fransa da hic yok mu zannediyorsun? Kahvaltida tatlı yiyen insanlar. Sana denk gelmemiş
Ya 10 yıl yaşadığım yeri bana anlatma hanım efendi sizin dediğiniz olsun okey
Fotoğraftaki ünlüler de yabancı ve sagligina, yemesine, sporuna dikkat eden insanlar.
Kabullenmeyın masaj yaptırın
yoo biraz acıya tahammülle g5/8 tertemiz yaoiyury
Hayır kabullenmem..😕
Bazı kadınlarda hoşuma gidiyor.
Erkekler bunu bilmiyor siz yayıyorsunuz
Neyi bilmiyor
Selülit muhabbetini
Bilmeleri daha iyi, evlenince eşlerine laf etmesinler. Bu doğal bir şey çünkü
Öyle bir şeyin varlığını bilmiyorduk
İyi ogrenmis oldun
Gereksiz bir bilgi. Bakış açımı bozdun
Kadinlarla vakit gecireceksen gereksiz degil.
Geçiriyorum ama umrumda değildi
Harbiden ha hiç bir erkeğin bi kadında selülit var diye şikayet ettiğini duymadım bunuda kadınlar çıkardı
Kesinlikle. Biz erkekler bu tür detaylara dikkat etmeyiz
❤️❤️
@beauliscaramel kalpler senindir
Yok kabullenmiyoruz