Diğer Arkadaşlar cinci hoca bulduk ama adam işi geri yurt dışına gitti kısa süre için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üstelik. Para aldılar bizden ama. şimdi yok 1ay tedavi göremedik napicam? Güncellemeler1 yıl 😡😡😡 Arkadaşlar cinci hoca bulduk ama adam işi geri yurt dışına gitti kısa süre için? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl O zaten yalanciymis parayla tedavi olmaz bu islerde 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Giiti 15 milyar Yorumla Soran 1 yıl Desene 3 milyarda bakım parasıydı Yorumla mursel60 1 yıl Vallahi gitmis kac yerde taniyirum denizlide kutahyada corumda bir cok yerde var hepsi sahtekar turlu enrikalarla ikna edip para aliyolar serefsizler Yorumla mursel60 1 yıl Ben bu serefsizlerii iyi tanirim hicte dedavi ettiklerine sahit olmadim inan bana din tuccarligindan baska bir eylemleri yok Yorumla Soran 1 yıl Napicam kaç hoca eve getirdik ama yapamadılar Yorumla mursel60 1 yıl Bende buyu bozdum 12 yil once para mi aldim yok olan bana oldu cok zor bir surec gecirdim ama tedavide oldu hamd oldolsun Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Hurafeler, Hurafeler, Hurafeler...Ah benim güzel ülkem. Bir gün aydınlığa çıkman dileğimle 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Aşık şimdi tedavilik oldunuz desene. Psikoloğa gitmeniz gerek güzelim. 0 1 Yorumla Zarifkelebek_ 1 yıl Asıl* Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl ben yardımcı olurum üstelik ilk seans ücretsiz 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. keşbiş olsun. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Cinin mi var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Karşimin Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Kardeşininmi vae Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Kardeşine şöyle cine desin hocadan parayi geri alır Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Sende Çin mi var 0 1 Yorumla HızırBey 1 yıl Bedavaya kurtarıcam çini senden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O zaten yalanciymis parayla tedavi olmaz bu islerde
Giiti 15 milyar
Desene 3 milyarda bakım parasıydı
Vallahi gitmis kac yerde taniyirum denizlide kutahyada corumda bir cok yerde var hepsi sahtekar turlu enrikalarla ikna edip para aliyolar serefsizler
Ben bu serefsizlerii iyi tanirim hicte dedavi ettiklerine sahit olmadim inan bana din tuccarligindan baska bir eylemleri yok
Napicam kaç hoca eve getirdik ama yapamadılar
Bende buyu bozdum 12 yil once para mi aldim yok olan bana oldu cok zor bir surec gecirdim ama tedavide oldu hamd oldolsun
Hurafeler, Hurafeler, Hurafeler...
Ah benim güzel ülkem. Bir gün aydınlığa çıkman dileğimle
Aşık şimdi tedavilik oldunuz desene. Psikoloğa gitmeniz gerek güzelim.
Asıl*
ben yardımcı olurum üstelik ilk seans ücretsiz
keşbiş olsun.
Teşekkür
Cinin mi var
Karşimin
Kardeşininmi vae
Evet
Kardeşine şöyle cine desin hocadan parayi geri alır
Oo hayırlısı olsun
Sende Çin mi var
Bedavaya kurtarıcam çini senden