Diğer Ben gidiyorum arkadaşlar bir şey diyor musunuz? Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ayy herkes çok üzüldü🥲 şaka şaka uyumaya gidiyorum üzülmeyin bea🤣 Ben gidiyorum arkadaşlar bir şey diyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. güle güle kendine çok iyi bak.. yav uyumak içinmiş. neyse git hadi. 0 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl nereye gidiyorsun ne güzel soru cevap yapıyorduk. yine de kararlıysan Allah yolunu açık etsin 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Eyvallah 😌 Yorumla
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Giden geliyor , gittiği gibi de değişiyor.Nereye? 1 2 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Kocaya xcxx Yorumla jRobiN 1 yıl Bir sarı gidiyor desene Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Allah günahlarını bağışlasın 😂14 günlük süre 7 ye düşmüş dikkat et 😔 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Amin. Kim de olum onu, üzüldün mü sen yoksa😂 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Nereye gidiyorsun. Saçmalama. Otur oturduğun yerde. 1 2 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Oturamam yerim dar xcxx Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Tey Allah'ım yaa Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Beni bırakıp gidemezsin burhan, makbiilen üzülür 🥲 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. Bizi bırakıp nereye gidiyorsun öyle yahu aşk olsun.. 0 0 Yorumla
KaranlıkBilge Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Huzurlu kal. Gittiğin yerde mutlu ol. 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 🥲 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Su içmeyi unutma aşkomm iyi geceler 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 😘 Yorumla
ayzvn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Allah'a emanet ol bacım 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Eyvallah Yorumla
Hoptirilaylaywhy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 46% 1 yıl Gitme be nereye böyle 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 🥲 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Guuud nayt tuçiş 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 😘 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Nereye ulan 1 3 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Tuvalete😂 Yorumla Oluştur 1 yıl Haa o olur tamam shshd Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 😂 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl sen nöbette değil miydin 0 4 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Ne nöbeti Yorumla DertPaketEdition 1 yıl hee gözlüklü sen değil misin Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Yioooo Yorumla DertPaketEdition 1 yıl resimde taktığın kaynak gözlüğü mü Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yatıyorsun galiba yat zıbar 0 4 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Hayır 😏 kına yak şimdi hadi Yorumla Flankes1 1 yıl Sol yanağa mı sağ yanağa mı Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Suratınin tümüne yak sen😂 Yorumla Flankes1 1 yıl Ulan 🤦🏻♂️😂 Yorumla
Masculine_ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Nasıl olsa geleceksin drama yapmaya gerek yok 0 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Yioo gelmem Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Sen daha gitmedin mi❓ 0 1 Yorumla Hasan-ARSLAN 1 yıl Şaka şaka git uyu hadi 🤭😂 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Allah’a emanet 🛅 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 678 cevap paylaştı. Gulu gulu 0 4 Yorumla loky34ist 1 yıl Tüh sevinmiştim şimdi üzülen ben oldum 🤣🤣 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Engellerim o zaman 😏 Yorumla loky34ist 1 yıl Yemin et 🙄🙄 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Bekle 😏 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. güle güle 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güle güle 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi geceler diyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
güle güle kendine çok iyi bak.. yav uyumak içinmiş. neyse git hadi.
nereye gidiyorsun ne güzel soru cevap yapıyorduk. yine de kararlıysan Allah yolunu açık etsin
Eyvallah 😌
Giden geliyor , gittiği gibi de değişiyor.
Nereye?
Kocaya xcxx
Bir sarı gidiyor desene
Allah günahlarını bağışlasın 😂
14 günlük süre 7 ye düşmüş dikkat et 😔
Amin. Kim de olum onu, üzüldün mü sen yoksa😂
Nereye gidiyorsun. Saçmalama. Otur oturduğun yerde.
Oturamam yerim dar xcxx
Tey Allah'ım yaa
Beni bırakıp gidemezsin burhan, makbiilen üzülür 🥲
Bizi bırakıp nereye gidiyorsun öyle yahu aşk olsun..
Huzurlu kal. Gittiğin yerde mutlu ol.
🥲
Su içmeyi unutma aşkomm iyi geceler
😘
Allah'a emanet ol bacım
Eyvallah
Gitme be nereye böyle
🥲
Guuud nayt tuçiş
😘
Nereye ulan
Tuvalete😂