🥳🥳🥳 hoşçakalın kendinize çok çok iyi bakın olur mu gözüm arkada kalır yoksa üzülürüm sonra 😂😂💃💃. Yaptığım hiç birşey den pişman değilim ben doğru bildiklerimi her daim yaptım insanlar da alışmış yalana dolana doğruyu söyleyince batıyoruz maalesef 🥳🥳🥳 ama velakin hiç sevinmeyin siteden değil bir kaç isim var onları yapmaya gidiyorum 😂😂 hevesiniz kursağınızda kaldı ama daha çok beklersiniz 💅💅💅
Güzelim siteyi amacı dışında kullanmasanız böyle dertler derya modunda gezmezsiniz. Dedikodu, entrika, laf taşıma... Bırakın bunları herkes keyfince takılsın. Kim ne yapmış size ne? Şuradaki insanların dedikodusunu yapsanız ne yapmasanız ne. Bir sürü kişi var böyle siteyi birbirine karıştıran hepsi gitsin isterdim.
Burayı ciddiye alanlar hep geri döndü. Güle güle git çıkış butonuna basınca sefil ve zibil hayatlarımıza geri dönüyoruz. Çokta şey etmemek lazım kıymetlimiss..
Zloyu stalklarken gördüm omg! Dedim başlık ve seni görünce neyseki okuma tembeli değilim)) alt başlığın hepsini okudum ve ohh dedim.. Kolay gelsin rüyacan 🌺