Ben cok mu abartiyorum?😭?

Arkadaslar merhaba. Biraz uzun olucak ama derdimi kime anlatayim bilemiyorum. Simdi benim hayatimda birisi var bana cok deger veriyor seviyor. Her zaman yanimda ne zaman canim sıkılsa yanimda olur aglarsam goz yasimi siler cok iyi biri. Sevgilimin abisinin karisi var. Bu kiz boyle internet sitelerinden bir kac elbisedir kiyafettir siparis veriyor sonra kendisi satiyor. Her musterinin istedigini sen gotur diyor goturmeden oncede instagramdan siparisi olan musterinin fotosunu gosteriyor belki begenirsin diyor. Ailesi bizi bilmiyor supheleniyolar sadece.
Birde iste bu abisinin karisi surekli buna yaziyor cocugunun videolarini buna gonderiyor iste ne bileyim surekli instagramdan manasiz reels gonderiyor buna. Sabah ise o goturur isten donunce o aliyor abisi ara ara sehir disinda oluyor. Siparisi olursa ara sira birlikte verelim diyor bunlar mesajda yazili mesajlarini okudum. Kendisinexe soyledim ben hoslanmiyorum boyle seylerden diye. Hani belki sacmaliyorsun diyecekseniz ama hisslerim beni hic yaniltmadi bu abinin karisi bence sevgilinden hoslaniyor ben bir arada imada bulundum ama abimin karisi ben onunla konusamiyacakmiyim dedi bana (
Ailene beni soyle diyorum onuda soylemiyor hazir degilim diyor benimde bir tek annem biliyor. O kiz bilmedikcede boyle abuk busuk konusmaya devam eder. Benim pskolojim bozuldu cok mu paranoyagim ben?
Ben cok mu abartiyorum😭
Ben cok mu abartiyorum?😭?