Arkadaslar merhaba. Biraz uzun olucak ama derdimi kime anlatayim bilemiyorum. Simdi benim hayatimda birisi var bana cok deger veriyor seviyor. Her zaman yanimda ne zaman canim sıkılsa yanimda olur aglarsam goz yasimi siler cok iyi biri. Sevgilimin abisinin karisi var. Bu kiz boyle internet sitelerinden bir kac elbisedir kiyafettir siparis veriyor sonra kendisi satiyor. Her musterinin istedigini sen gotur diyor goturmeden oncede instagramdan siparisi olan musterinin fotosunu gosteriyor belki begenirsin diyor. Ailesi bizi bilmiyor supheleniyolar sadece.
Birde iste bu abisinin karisi surekli buna yaziyor cocugunun videolarini buna gonderiyor iste ne bileyim surekli instagramdan manasiz reels gonderiyor buna. Sabah ise o goturur isten donunce o aliyor abisi ara ara sehir disinda oluyor. Siparisi olursa ara sira birlikte verelim diyor bunlar mesajda yazili mesajlarini okudum. Kendisinexe soyledim ben hoslanmiyorum boyle seylerden diye. Hani belki sacmaliyorsun diyecekseniz ama hisslerim beni hic yaniltmadi bu abinin karisi bence sevgilinden hoslaniyor ben bir arada imada bulundum ama abimin karisi ben onunla konusamiyacakmiyim dedi bana (
Ailene beni soyle diyorum onuda soylemiyor hazir degilim diyor benimde bir tek annem biliyor. O kiz bilmedikcede boyle abuk busuk konusmaya devam eder. Benim pskolojim bozuldu cok mu paranoyagim ben?
Ben cok mu abartiyorum😭
Birde iste bu abisinin karisi surekli buna yaziyor cocugunun videolarini buna gonderiyor iste ne bileyim surekli instagramdan manasiz reels gonderiyor buna. Sabah ise o goturur isten donunce o aliyor abisi ara ara sehir disinda oluyor. Siparisi olursa ara sira birlikte verelim diyor bunlar mesajda yazili mesajlarini okudum. Kendisinexe soyledim ben hoslanmiyorum boyle seylerden diye. Hani belki sacmaliyorsun diyecekseniz ama hisslerim beni hic yaniltmadi bu abinin karisi bence sevgilinden hoslaniyor ben bir arada imada bulundum ama abimin karisi ben onunla konusamiyacakmiyim dedi bana (
Ailene beni soyle diyorum onuda soylemiyor hazir degilim diyor benimde bir tek annem biliyor. O kiz bilmedikcede boyle abuk busuk konusmaya devam eder. Benim pskolojim bozuldu cok mu paranoyagim ben?
Ben cok mu abartiyorum😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen paranoyak değilsin sevgilin seninle ciddi düşünmüyor.
Peki nerden anladiniz ciddi dusunmedigini?
Ailesine bahsetmiyor. Senin onunla alakalı düşüncelerine önem vermiyor
Abisi sana çakmak istiyor
Abisi mi? Ne alaka? Konu abisinin karisiyla sevgilim. Abisi in karisi sevgilme yaptiriyor bunlari
O zaman sevgilin abisinin karısına yanlıyor karmaşık yazmışsın.
Abartıyorsun
Seni gözü tutmamış tır
Kimin gozu tutmamistir? Kimse beni bilmiyorki sadece supheleniyorlar abisinin karisi beni hic tanimiyor bile
Belki kayniyla ilişkisi var dir
Iste bende onu diyorum gerci sevgilimde oyle bir sey hissetmiyorum mesajlarda hep soguk davraniyor onunla bu kiz surekli yaziyor buna. Ben sacmalamiyorum demi? burada normal gitmeyen seylr var🥲
Tek taraflı dir
Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? Artik kafayi yiyecegim ya valla🥹 yani ben bu kiz yuzunden senden ayriliyorum desem sen manyakmisin der her halde😭
Hayır
Hakli miyim yani?
Evet abartmıyorsun