Çıplak ayakla toprağa basmayı, çiçekleri koparmadan dalında sevmeyi, ağaçlara sarılmayı kuşları dinlemeyi seviyor musunuz?

Çıplak ayakla toprağa basmayı, çiçekleri koparmadan dalında sevmeyi, ağaçlara sarılmayı kuşları dinlemeyi seviyor musunuz?

Doğada yeterince vakit geçiriyorum. Öyle ki yoruldum artık doğayla vakit geçirmekten.
Bağ bahçe işleri, kayısı topla, kurut, bahçenin otunu al, çiçekleri buda, çilekleri keserle derken güzelim yaz bitti.
Yarın da bağa gidip üzüm toplayacağım. Ertesi gün de pekmez kaynatacağız teyzemlerle.
Artık kış gelse de doğayla vakit geçirmeye ara versem.
Oyy Allah kolaylık versin. Dur ben de geleyim yardıma.. 🙂❤️
Açıklamada ne kadar güzel söyledin içime renk kattı. Aynen doğa'ya gezmek yerine şehirlere geziyorlar. Aslında doğada gezmek birçok faydaları vardır. Ruhumuza canlandırır hemde sakinlik huzur getirir, çıplak ayakları toprağa basması iç organların hem fiziksel hemde ruhsal olarak şifalandırır. Ben İstanbul'da büyüdüğüm için doğayı gezemiyorum, iş hayatı günüm geçiyor.
Tesekkur ediyorum🙏🙂Hepimiz hapsolduk şehirlere hasret kaldık doğaya..
Yazın hafta sonları köye bahçeye giderim. Günübirlik kalıp şehre dönerim. Önümüzdeki seneye nasip olursa 3-4 gün kalmayı düşünüyorum. Bahçede konteyner evimiz var.
Cevap
6Cevap
Şu günlerde evet, doğaya yıldızlara kuşlara ve gökyüzüne sarılmayı seçtim. 🎈Bir mavide buldum kendimi. Öyle telaşsız, öyle dingin...☁
Doğa her zaman insanlardan daha iyi geliyor
Evett
Ben hep dağ taşın içerisindeyim iş gereği mecbur 😂
Kıyamam 😄
Hayat kıymış bize 🤣
Deme böyle 🙂
Dedim bile 😊
Allah daha çok güzellik ve kolaylık versin🙂
Amin cümlemize 🌹✌️
Yazın çok sıcak, kışın çok soğuk geliyor :D ilkbaharda atıyorum kendimi doğaya
Mis miss bende aynı.. çiçekler açmış oluyor taze taze..😍😍❤️
En güzeli, keşke hep ilkbahar olsa 😃
Ay keşke 😀
Çok sık yaparım. Doğayı çok severim. İnsanlardan uzak kalmak bana enerji veriyor. Karavanımla var ve istediğim zaman yapabiliyorum.
Ara ara en son kocaeli'de bir şelaleye girdim çivi gibi ama ne sağlamlaştırıyor insanı birde lavanta bahçesi vardı denk getiremedik orayı getireydik fena bir yerdi
Elimden geldiğince vakit geçiriyorum.
hayir
pek çok değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?