Ne şıklıkla duğada vakit geçiyiyşiniz ve toprakla uğraşmayı şeviyoy muşunuz üyecikley?

Ne şıklıkla duğada vakit geçiyiyşiniz ve toprakla uğraşmayı şeviyoy muşunuz üyecikley?

Seviyorum. Zaten doğadan kopuk yaşamıyorum doğanın yamacında yaşamayı tercih ediyorum. Toprakla uğraşmayı da severim doğada kendiliğinden yetişen şeylerle yemekler yapmayı da. Asıl şifanın doğanın kendisinde olduğunu düşünüyorum bebişim 🍄🌿🪺
Merhabalar.
Evet doğada zaman geçirmeyi çok severim. Yaşadığım coğrafya açısından şanslıyım ve hem deniz kıyısına, hem kırlara hem de ormana en fazla 30 dakika içerisinde ulaşabiliyorum.
Emekli olmanın da vermiş olduğu avantajla, doğanın uyandığı ve havaların güzel olduğu zamanları değerlendirerek günün en uygun vakitlerinde istediğim yerde doğanın tadını çıkarabiliyorum.
Bülbüllerin öttüğü zamanlarda yürüyüş yapmak için ormana, (videoyu çekerken yandaki aileyi susturamadım, bülbül seslerine konsantre olun lütfen 😃 )
https://www.youtube.com/embed/GiWHriMq7RYPapatya ve gelinciklerin açtığı zamanda kırlara,

Deniz havası almak istediğimde de deniz kenarına,
https://www.youtube.com/embed/MhmqPtlVB-0gitmeyi çok severim.
Toprakla uğraşmayı da çok severim. Bir bahçe satın alma düşüncem var ama bulunduğum yerde fiyatlar çok astronomik seviyede olduğu için biraz daha beklemek zorundayım. Önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde bu hedefimi gerçekleştireceğime eminim.
Not : Videoları nedense doğrudan siteye yükleyemediğim için Youtube'a atmak zorunda kaldım.
Unicornlar yardım ederse olur yakın zamanda 😃 Teşekkürler.
Sizin de 🦄🙏
Çok teşekkürler. 🦄🙏
Toprakla uğraşmayı sevmiyorum evdeki çiçekleri ile sulamıyorum Annemde o görev 😂 ama yeşilliği pikniğe gitmeyi hamakta sallanmayı falan seviyorum bambaşka bir huzur
Evet çok severim. Doğayı seven insanı doğa da sever.
Cevap
29Cevap
Anadolu insanı olduğumuz için doğa ve yeşillikle iç içe büyüdük oyuzden doğayı yeşilliği ve hayvanları çok severim 🙋❤️🌺
Teşekkür ederim 🙋evet gerçekten öyledir
Evet severim tabi ki de.. ama yalnız tek başıma sıkıcı oluyor
İvet ama yine de güjel
Seviyorum huzur buluyorum
Hele o hayvanlara kedilerin önüne salam koyunca utanmaları beni mutlu ediyor kimsede böyle tavır yok artık
Bilmiyorum insanlık ölmüş gibi ülkede
İnşallah düzelir yoksa toplum yok olur karakter olarak
Köyüm kışın karla kaplı olduğu için gidemiyorum ama yazın çok güzel bir doğası oluyor ve seviyorum abişi 😊
Evet köy çocuğuyum şu an yapmış olduğum meslek haricinde toprakla da uğraşıyorum zeytin ceviz kestane kiraz 🍒 erik yaklaşık 1500 adete yakın ağaç ile uğraşıyorum güzeldir toprakla uğraşmak topraktan geldik ve yine ona döneceğiz
okey..
Profil resmime bakarsanız bu soruya gerekli cevabı vermiş olur muyum acaba :)
ne kadar güjel :)
Severim doğa dan kastım miss gibi orman gezisi 🥲🌸
Zorla tatlı olmaya çalışan bi yılan görüyorum burada
Ben bu fotoğraftakini yeerim 😍 doğa ile iç içe olmayı çok seviyorum..
Doğa insana huzur verir. Ve bilemediği mutluluk hazzı
Bayılırım. Nerdeyse her gün geçiriyorum zaten. Orman dibimizde .
toprakla uğraşmayı sevmem.
çıkarım gece dışarıya , gündüzde olabilir , mis gibi oksijen alırım.
oturur aglarim sonra halime. d
bayılıyorum yeşil görmek beni iyileştiriyor her ne kadar büyük şehirde yaşasam da bazen toprağa temas etmek öyle güzel ki
Ammmmaaaa beyim hiccc boooşyy vaktiymm yogggkkkii 🦄♾️ yokkksssaa unicoyumla ujaklayaa ucaydikk
Doğada vakit geçirmeyi çok seviyorum, yürüyüş yapmayı, koşmayı seviyorum, özellikle kötü hissettiğimde dışarı çıkıp doğada koşmak beni çok daha iyi hissettiriyor.
Heheh sevindim
Doğa en huzurlu ve mutlu hissettiğim yerdir. Her yerden uzak herkesten uzak.
Abla gelmişsin 24 yaşına cidden çok cringe söylemek istedim
Bahar veya yazın. Böcekcikler yemezse uğraşılır. Sakinleştirici etkisi var sankim
Ben şehir kadınıyım💅🏻 sen seversin sevmezsin ben şehir kadınıyım şcğcxğsğsssççş
Severim. 💚
Şeverim efenim 😃
Çok severim kuş sesi eşliğinde
Bayılırımmm çileklerim yetişiyorr😍
Ebet şeviyom ama böcükler koykutucu dkcjkdkg
Ama bij onlaydan daha güçlüyüj dimi dimi jhjj
Ama ama kafasına vuysan ölüy🥺
Köyde yaşıyorum haliyle her gün doğadayım 🤣🤣
🤣evet tatlı koreli
Severim Koreli kardeşim
Çeveyim ama etyafımda doğa yok Koyeyim
Çehiy içindeyim Koyeyim
Doğyu çölüyoşun ne de oyşa kyayıyıj oymanın
Evet severim
Evet severiz 💙💚
Ben de çuk çeveyim duğayı
Özellikle bahar aylarında çok severim
Doğada böcek ve karıncalarla oynarım
hep beyabey çevelim 🤣🤣
Severim huzur veriyor
Evet severim bahar ve yaz aylarında özellikle.
Severim ama fazla kalamam çabuk sıkılırım
Evet huzurlu hissettiriyor
Haftada 1
En sevdigim..
Tatliş🥰
Seni yerim🧿❤🌹
Çok severim
Doğa demek huzur demek. Tabii
Çook
severim
Severim
Sevmem
Çok severimmm
Doğaya bayılırım
Da yılanlar ve keneler olmasa daha iyi olurdu tabi...
Yılan ve keneden değilde doğadan bahsediyorsan güzel evet :d insanın ruhu açılıyor
Eh işte aşkom
Bebeğimsinnn❤️❤️💜💜
Sevmiyeah.
Ben sanalda vakit geçirmeyi severim.🤦
Benim stresim bu sitede takılıncada geçiyor, iyi geliyo.🙄
Sevmiyeah.🤦
Evet çuk severim kedilerle konuşurum
Bayılırız
Ormanda yoga yapmak
Bayılırım
Severim
Cok severim gel benimle