Elektrikli süpürge motoru yandı sanırım, elektrikli süpürgeye su kaçtı ondan olabilir diye düşünüyorum. Acaba ne yapabilirim, servise götürürsem masrafı çok çıkar mı yoksa yeni süpürge mi almam gerekecek?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elektrikli süpürge motoru yandı sanırım, elektrikli süpürgeye su kaçtı ondan olabilir diye düşünüyorum. Acaba ne yapabilirim, servise götürürsem masrafı çok çıkar mı yoksa yeni süpürge mi almam gerekecek?

elektrikli süpürge motoru yandıysa evde yapılacak bir şey yoktur. Hemen servisine götürmekte fayda var. Eğer kurtarılacak durumdaysa tamir ederler. Değilse motoru değiştirirler. Ki genelde değiştiriyorlar. Kendin tamir etmeye çalışma daha da bozarsın. Diğer parçalarına zarar verirsin.
Evlerimiz temiz olsun diye gün boyu temizlik yapıyoruz ve bu temizlikler sırasında en çok kullandığımız temizlik aletlerinden biri de elektrikli süpürge oluyor. Özellikle halı, koltuk ve yerlerin temizlenmesinde büyük yardımcı olan elektrikli süpürgeleri kullanırken, süpürgenin de özelliklerini göz önünde bulundurarak kuru yerlerde mi yoksa nemli-kuru yerlerde mi kullanacağımızı kestirmek önemlidir. Zira, ıslak bir zemini süpürmeye kalktığımızda "süpürgemin motoruna su kaçtı" şeklinde şikayetlerimiz oluyor ve teknik servisin yolunu tutuyoruz.
Elektrik süpürgesine su kaçarsa ne olur diye merak edenler, birazdan sizlere vereceğim detaylar ışığında, süpürgenizdeki sorunların sebeplerini ve neler yapabileceğini anlayabilirsiniz. Hadi başlayayım o zaman!

Elektrikli süpürge motoru yandıysa, öncelik olarak akıllara şunlar gelmelidir:
Elektrikli süpürge motorunun yanmasını önlemek için;
Elektrikli süpürge motoru yandıysa, süpürge modeline göre motor fiyatları değişmekle birlikte servis ücreti de dahil 150-200 tl civarında tutabilir. Şayet elektrikli süpürge fiyatını bu mebladan daha aşağıda aldıysanız, yeni süpürge almanız daha mantıklı olacaktır.
Abi niye hemen dyson? Bu ulkede dysondan baska supurge ureten firma yokmu?
Orta halli biri dyson alamaz abi, araba fiyatina supurge mi olur anasini satim
Bence yenisini almakta fayda var
Motora su girince devreler yanar , ve oksitlenir
Oksitlendikten sonra sürekli sorun da çıkarır
bence yenisine bak
35 tl servıs motor yandıysa ortalam 80-150 arası
Cevap
28Cevap
Garantisi varsa değiştirin olmadı oda yoksa tamir edilmesi gerek.
Motor tamiri yapan yerler var eskiyi verip yenisini aliyosun elinizden gelirse yapabilirsiniz gelmiyorsa piyasa tamircileri de uygun ücretle yaparlar üstelik motor 1 yıl garantili oluyor
Soru 2 yıl önce sorulmuş a mk
Servise verip cebini yakma. Motoru sök git kullanılmış bir makineden eskiciden tamirciden benzerini bulup taktır daha ucuza gelir. Servis en az 300 ister markaya göre
Yenisini alsan daha mantıklı olur motor tamir olmaz değişir oda yeni parasına geçi
Lan olum servise götür baksınlar
Şu kadar masraf var derler
Ona göre ister yaptır ister yenisini al
Garanti varsa ücret alamaz ama yoksa biraz fazla tutar. Parçanın gelmesi de zaman alıyor.
Marka modelini yaz internetten getirt kendin takabilirsen kendin takamazsan tamirciye taktır.
Belki motor değilde koblo takılıp içerden bir parça kopmuştur o kadar basit şeylerden olabiliyor ki bazen ama yine de motor yandı galiba diyip vermeyin tamirciye :)
Motor yanmissa masraf buyuktur egerki cok cok pahali bir supurge degilse yenisini al
https://hizliresim.com/qmGYD3
Fazla alirlarsa kafalarini kirarim söyle bana (:
Torpil söz konusuysa 80 de alsan fayda etmez
Ananeminde boyle vardi
Servise gidip tamir ettireceksin
Yarin motor olarak işe başla
100 liraya bir motor al tak kanka
Servise gotureceksin mecbur
Motorunun yandığını nasıl anladınız?
Tamir ederim uygun fiyata
bobinajcı götür sarıcak yeniden mortoru
Yeni supurge al o artk cop olms
İyisin bence
Bobinaj ciya götür
Yeni motor alınmalı
Yenisini almalı
ne marka süpürge
Beko
bence servise götürme emin ol yeni parası isterler öyle yapmaktansa hemen hemen her mahallede bulunan tamirciler var onlarla bir görüş bence emin ol çok daha ucuza yaparlar yazıktır parana
Ayy :// garanti kapsamina da girmez ki
bulsan bile sehirler tutmaz
Yenisini al gitsin
yenısını al daha ıyı
Yenisini alin
Yeni alcan
250 civari
Teknik servise götür
Yenisini al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?