Arabalar Arabanın tekeri tamamen indi, ne yapacağım şimdi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İse gidiyordum şişirmem lazımdı tekeri tam pompayi taktım söndü teker.Neden öyle oldu şimdi sönük tekerle napicam Arabanın tekeri tamamen indi, ne yapacağım şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Direk en yakın yerden yardım almanız lazım lastikçi tanıdığınız varsa gelmesi gerekir. 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yolda araçları durdurup yardım iste, birinde pompa vardır bebeğem 😏 O halde buraya girmeyi nasıl başardın ben ona takıldım bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Hava komprosuru var mi ya da yakinda benzilik var 1 km falan gider oyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorum ki o nedirYani sönük diye az daha şişsin istedim iyice söndü Yorumla Sabitayar +1 yıl Keske oyle yapmasaydin sonuk sonuk giderdin benzinlige Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Patlamamış veya Sibobu bozulmuş olabilir lastikçiyw gitmelisin 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl hahhahaj zaten gec kaldın ara lastıkcıyi sen beseremessın 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Lastikçiye gideceksin yedek lastik yok mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yakında petrol varsa yavaş yavaş götür ya da yedek lastiği birine taktir 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 576 cevap paylaştı. Patlamış demek ki. Stepne ile değiştir lastiği 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Stepne nedir Yorumla TayyarRA +1 yıl Yedek lastik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Direk en yakın yerden yardım almanız lazım lastikçi tanıdığınız varsa gelmesi gerekir.
Yolda araçları durdurup yardım iste, birinde pompa vardır bebeğem 😏
O halde buraya girmeyi nasıl başardın ben ona takıldım bebeğem 😏
Hava komprosuru var mi ya da yakinda benzilik var 1 km falan gider oyle
Anlamıyorum ki o nedir
Yani sönük diye az daha şişsin istedim iyice söndü
Keske oyle yapmasaydin sonuk sonuk giderdin benzinlige
Patlamamış veya Sibobu bozulmuş olabilir lastikçiyw gitmelisin
hahhahaj zaten gec kaldın ara lastıkcıyi sen beseremessın
Pompala sisir lastikciye git
Yol yardim iste.
Hangi sehir
Lastikçiye gideceksin yedek lastik yok mu