Güncellemeler
1 yıl
eski esim bitmis gitmis. yillar oldu bosanali. onun kendi hayati var artik.. yani eski esimi sirmazsaniz sevibirim
Kiz cocugum var, daha kucuk. Esimden ailem bosatti, yani sebep oldulqr. adami biktirdilar bosandik. Ben senin arkadayim dediler, arkamda durmayi birakin eziyet ettiler. Farkli eve ciktim, komsum les kargasi adam rahatsiz etto, dul kadinsin ayagina, tasindim baska yere orada da 60 yasinda amca rahatsiz etti, kiz cocugum oldugu icin korktum eve dondum, bu defa da erkek kardesim her gun kavga hakaret bagirma ezihet. annem de oyle. Ben ne yapacagimi sasirdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sebep ne kardeşinle annenin üzerine gelmesinin
yük goruyor erkek kardesim. ve beni gormek bile cinlerini tepesine cikariyor
Nası biyerde oturuyorsun anlamadım ki. Dulsun diye rahatsız edilmek nedir mkd
bir aprtmana tasindim. insanlar 6 ay deniyor, gozetluyor evi, eve giren cikan pek yoksa sahipsiz sanip rahatsiz etmeye basliyorlar. Benim surekli adam bahane edip kapimi calisiyordu. Gece vakti calamazsiniz dedim, adam bagirdi cagirdi, sonra kavgaya donderdj. diger yere tasindim yine ayni sekilde, once gozetliyor insanlar sonra, basliyorar ataga, adam 60 yaslarinda bi tip icim icip zilime basiyordu, kizim oldugu icin korktum ve tasindim
Şehir değiştir bence orada insan yok galiba
bunun mumkunati yok
Ne kadar kotu abla ailen bosanmani istiyor bosaniyorsun sonra eziyet ediyorlar sana
Zaten ailen istemedi mi boşanmayı? Madem sahip çıkacaklar beden böyle yapıyorlar ki?
Yeniden bir düzen kurman gerekiyor
anlattigim gibi kurmama toplum musade etmiyor
Yaşadıklarına çok üzüldüm ama şu an böyle karamsar olma daha farklı yerlerde dene
suanda males3f toplum dl kiz cocuklu kadina yasam sansi vermiyor
Yaşam şansı bulan bir sürü insan var bunları kendine örnek al pes etme
ya evlenmeye itiyor toplum, ya aile yani.. yani illaki basinda erkek olacak...
Hangi şehirdesin
trabzon
Bir işte çalışıyor musun peki
eski kocanla barış
ailen arkanda olmayinca elin oglu durur mu? bakti ailem destek degil, bir tekmede o vurdu
Aileni dinlemeseydin o zaman tutan mı vardı
maalesef gecmisi geri alamiyoruz. genctim ve ailem iyiligimi ister deyip inandim
Eşinle ne sorunlar vardı
eski esim.
önce sakin ol bi kendini dinle panik yapma
:/
bazı talihsizlikler benimde basıma geldi fakat sadece üzüldüğünle kalıpsun hayat devam ediyo
Eşinle barışmaya çalış
bosandim. eşim degil
O zaman yapacak tek şey kendine yeni ev bulmam başka bı adamla evlensen kızına yazik