Hoşlandığım birisi var bir aydır konuşuyoruz bi kere bulustuk konuyu hep oralara getiriyor benimde yaşım yirmi altı yoruldum artık evlenmek istiyorum evde tekim şu an bana eve gelmeyi teklif etti bende bunu yazdim

Hoşlandığım birisi var bir aydır konuşuyoruz bi kere bulustuk konuyu hep oralara getiriyor benimde yaşım yirmi altı yoruldum artık evlenmek istiyorum evde tekim şu an bana eve gelmeyi teklif etti bende bunu yazdim

Eksik bile olmuş. Adamın niyeti belli. Seninle samimi duygularla birlikte olan biri birinci ayda bu beklentilere girmez. Girse bile saygısından bunu sana belli etmez. Bence yol ver gitsin.
Evet yani cidden yavaş gider hızlı bu konulara giren erkekler sevmiyor
Bu yazdığına ne cevap yazdıonu merak ettim
İnan bakmadım çıkış yaptim
Cevabı söylerim
Yazdığı cevap oyy oyy
Sadece oy oyy yazmış Kriz geciricem
Seni ciddiye almayan birine ne kelimelerini ne zamanını harca.
Pişman oldum keşke o kadar şey yazmasaydım umursamasaydim
Zararın yarından dönmek de kardır. boş ver hayatına bak. Başka bişey de yazma bence.
Ya ablacım sen niye evlenmek istiyon. Gerek cinsel açıdan gerek. Diğer dünyalık ihtiyaçları karşılamak için. Sal ipleri ver adama yolu. Kendini okşamaya devam et ne dert ettin ya. Ayrıca ağır olmamış. Az bile demişsin 😂
Anlamadim
Çok duygusal bakıyorsun. Bırak adamı sal gitsin diyorum. Kendini tatmin etmeye devam et sen. Evlilik şart mı yani
Senle aynı yaştayız yanlış anlama diye abla diyorum. Şahsen evlilik gibi bol bi sorumluluk almaktansa hak etmeyen biri için. Anlık yaşamayı tercih ederim ben
Cevap
10Cevap
Dışarıda buluşmak varken neden ev gadası
Iste
İyi ettin. Kendini koru. Evlenmek isteyeni sev.
Haklisin
Değerli yapamazsın sen senin yapman gereken hoşlanmayı bir kenara bırakıp güle güle demen
Haklisin
O adamla evlilik olmaz bebeğem 😏
Bnce yerinde olmuş
Sepetle sepetle hiç uğraşma.
Tamam
Ama sen Eminmisin bunu ona dedin
Hak etmiş ya azına yüreğine saglik:/
az bile olmus
Bu zamanda özellikle erkek evliliğe sıcak bakmıyor
Evet anlıyorum ama bende istiyorum yaşım 26
Kadınlar evliliğe sıcak ama erkek için özgürlüklerininin kısıtlanması demek
Neyse