Grup degisikligi yapmak serbestti ama ayni gruba dusmustuk sonra en yakin arkadasinin yanina gecmek icin benden izin aldi mecbur git dedim. Bu kisiyle muhabbetimiz falan da vardi. Cok moralim bozuldu cok sinir bozucu bir durum degil mi bu kisi benle konusunca belli etmek istiyorum sinirimi sizce ne yapmaliyim arrik umidi kestim ama belli olsun istiyorum tavirlarim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli etsen ne olacak ki? O yokmuş gibi davran yeter. Dünyada öyle biri yokmuş gibi.
Ya uste benimle gelip konusuyor konusmak istemiyoeum soguk yapiyim diyorum
İşte soğuk da yapma. Öyle biri yokmuş gibi davran. Varlığını sil yani kafandan. Soğuk yapsan bile konuşacaksın. Ona bile tenezzül etme.
Ya iste ben oyle yapiyorum ama gelip gelip konusuyor ben gitmiyorum asla yanina aynima gelince soguk yapmiyim mi
Gelip konusunda cevap verme. İlla konuşacaksan yabancı gibi konuş. Tek kelimelik cevaplar ver, bir şeyini anlatma.
Aynen iste tam olarak ondan bahsediyorum hoslanmiyorsa bile surekli gelip selam verip bir seyler konusmaya calisiyor sizce de soguk yapmam gerekmiyor mu bu durumda ornegin nasilsin derse sadece iyi demek gibi tutup da sen nasilsin vs demem gerekiyor mu soguk yapmayi dusunuyordum bu sekilde
Olur. İlla cevap vereceksrn öyle cevap ver.
Hmm hic cevap vermemezlik yapilir mi ki
Duruma göre evet.
Yani arkadas buldun mu vs derse cevap veriyim mi
Bu öyle her soru için yapılmaz. Provasını yapmak lazım. O anı canlandırır gibi. Yoksa sen sürekli öyle dese ne yapayım, böyle dese ne diyeyim dersin.
Haklisiniz ama bu konu hakkinda cevap vermeli miyim vermesem komik olur sanki biraz
Dediğim gibi, karşında o varmış gibi prova yapabiliriz biraz. Yoksa her soruya tek tek cevap vermek istemiyorum. İşin mantığını anlatmak sana. Dilersen de kafana göre takılabilirsin.
Anladim tesekkur ederim 🙏
Rica ederim güzel insan.
Merhaba, gruplari eski haline dondurmeye gerek var mi diye sordu ben de arkadasinla devam edebilirsin dedim
Bu saatten sonra bir anlamı kalmadı deseydin. 😄
Herkes trip atma bozuldugunu belli etme falan dedi burada o yuzden oyle yazdim kotu mu yazmisun
Sen rahatsan mesele yok.
Yani hala o seyi atamadim da ne yazmam gerekiyordu bilmiyorum sonra bir de persembe gubu ders olucak mi yani bir sey yapicak miyiz derste hoca soyledi mi falan dedi ben de hayir sadece odev yapicaksin ders yok dedim. Cok tesekkurler yazmis genel olarak nasil yazmisim bilmiyorum
Niye sana soruyor ki? Sonuçta senle grup bile kalmadı? Diğer arkadaşa niye sormuyor?
O arkadas da bilmoyor herhalde
O zaman sana geri dönsün. 😄
Benin trio atmam mi gerekiyordu sizce bir de bunun yanina gectigi arkadasi bygub bana bakiyordu
Direkt sola donup bilerek bakti yani arksdasi
Platonik isen trip atıp atmaman fark etmez. Onun tavrında bir değişim olmayacak ise hiç trip ile uğraşma. Fazladan iki soru çöz, kârda olursun.
Zaten trip atmadim. Unideyim zaten
Olsun, üniversitede de ders çalışıyoruz. 😄
Zaten proje icindie. Biz grupca proje gelistirerek yapiyoruz dersi
Ne güzel. Ne mutlu size.
Diğer grupta ödevi yikacagi biri vardır 😅
Ya evet ordaki arkadasi baya caliskan ama cok sinir oldum ve nasil belli ederim bunu benle konusuyor gelip
Bence belli etmemelisin.
Ama benimle konusmaya geliyor ve konusmak istemiyorum soguk davranmiyim mi
Bu olaya sinirlendigini belli etme. Nötr ol.
Mesela gelip nasilsin yapinca falan hicbir sey olmamis gibi devam mi ediyim
Evet.
Ilgilenmiyor senle, platonik takilirsin
Platonik de olmak istemiyorum arrik ama surekli gelip konusuyordu ve gelince tavrimi belli etmek istiyorum nasil belli ederim
Fevri davranmal istemiyorum ama sinirliyim ona
Bence kucuk duruma dusersin ilgilenmiyor cunku, kale almaz bile. Karsilikli olsaydi arkadasina gitmek icin birakmazdi, senle vakit gecirmek isine gelirdi.
Aynen oyle ama sinirlenmesem bile soguk davranmayi dusunuyorum sizce de oyle degil mi
Istiyorsan soguk ol ama sallamayacaktir, bir sey bekleme bence
Zaten beklemiyorum ama grlip gelip konusuyor artik muhattap olmak istemiyorum onu diyorum
Bence umursamaman ve hicbir sey olmamis gibi davranman daha iyi olur
Ama yanima gelip naber yapinca hicbie sey olmamis gibi mi yspiyim surekli bir bahaneyle geliyor
Evet oyle yap, umursarsan kucuk duruma dusebilirsin fazla anlam yukleme
Anlam yuklemiyorum ama aa sendne naber falan yapmak biraz abarti olucak bence
Normal konus iste, anormal davranma
Hmm anladim