gecemize soru cevap oyunu oynayalım düzgün sorularınızı beklerim KS ailesi☺️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an en çok olmak istediğin yanlızken kaçmak istediğin potreyi anlatırmısın?
sevdiklerim olmadan bir yerde var olmam onlar nereye ben oraya
Tamam peki anlatırsan sevinirim. süpriz yapıcam sana 😁
niye bana sürpriz yapıyonki
Kişilik analizini yapıcaktım. ama teşekkür ederim. sevdiklerinle birlkite kolman korumacı sevdıklerın ıcın her fedakarlığı yapabilcek birisin. herşeyden vazgeçer sevdıklerınden asla. gibi
Teşekkür ederim
kahin gibi anlattt birisi bana😳
ve ne için teşekkür ediyorsun
Sizi takip ettim kabul buyurduğunuz için. sadece öğrenmek istedim. içinizdeki pozitifliği görüp birazda feyz alabilmek adına
rica ederim nedemek
Benımde hep portrem sudur. kendimle kaldığım zaman. terapimdir kendime. deniz düşün ısıssız bucaksız sağ tarafında altın gibi parlak bir kumsal. denizin hemen oldugun yerın sağ çaprazında mınık bir Ada yesıllık dolu benbeyaz kumsalı var. benaltın kumsalın hemen kırsal kesmınde ağaç gölgesinde oturup bazen yuruyus yapıp bazen akşamı bekler dolunayı denize vuran yansıması ıle izlemek isterdim o hafif dalga sesi ve hos bir piyano sesi ile.
benimde kainatta en sevdiğim şey gece yıldızlar ay papatya☺️
Müthiş. yıldızlar erişilmezdir ama görkemlidir. sende öyle birisin zor kişilik ama görkemli bir insansındır. ay sadeliktir. içten sade ama renkli kişiliğin var. papatya da öyle narindir kırılgandır ama aşkı bilen bir çiçektir.
evet sevdiklerim benim hayatım kalbim olmadan yaşayamam her saniye sevdiklerimin yanındayım sadeliği severim doğru ben aya görünce eşimin elini hep tutup aya bakarak yürürüm cocuklugumdan beri ayın beni eşlik ettiğini ve içinin farklı diyar oldugunu benimle konuztugunu bana özel günler gönderdiğini inanırım cok mutlu olurdm cocukken penceremi aya bakarak uyurdum hastane dışarısındaydım çocukken hep kapkara buluttu bir yıldız yoktu ben duvar kagıdı gibi yıldızlarla kaplı bulut görmek istemişimdir hep bir kaç tane yıldızlar vardı kulaklıgımda müziğim eşliğinde yıldızlara bakarak yürümüştüm papatyalar la yıldızlarla dolu eşimle gitmeye orada onun göğsünde uzanıp bakmaya çok isterim hep sorardım papatyalar neden hemen soluyor diye meğersem kırılgan olduklarındanmış beni de mutlu etmek üzmek bebek oyuncağıdır ufacık birşeye kırılırım ama sadece sevdiklerime zor kişilik görkemli derken buarada nasıl yani nasıl zor kişiliğim görkem varki
İnşallah musmutlu olursun. ay cocukluktur hayaldır güzeldir.. sadeliktir. kalbin hiç kırılmasın Allah sana ve sevdiklerinle sağlıklı huzurlu mutlu olmayı nasip etsin canı gönülden söylüyorum🥰
sevdiklerim yanımda olduğu için ben dünyalar mutlusuyum teşekkür ederim bu sözlerin çok özel ☺️
Herdaim mutlu ol hepsine cok selamlar. güneşini enerjini asla kaybetme. hayırlı geceler.
güneşten nefret ediyorum ama hayırlı geceler☺️
Yaşın doğru mu? Doğruysa hayat seni de erken olgunlaştırmış
Doğru olgunlaştırmıs derken nasıl yani niyeki
Yüz ifaden daha olgun o sebeple
ne bakış gördün olgun dedin karanlık felsefe))
Mesleki deformasyon diyelim felsefeyle alakası yok
Bence sen karanlık edebiyatsın
Oldu o zaman kolay gelsin ✌️
teşekkür ederim
Evlilik güzel bir şey mi
Dünyanın en özel efsanesi hiçbir yaş kalbi olmadan yaşayamaz hiçbir can ve bu dünya hayatı kalp olmadan var olmaz.
Abla evet ya da hayır de ya valla anlamadım 😂
Cünkü seni incitmişler hiç anlaşılmamışsın konusmaktan cok kendini hep toksik israfların pis ağızlarından savunmaya mecbur kaldın çeliştin onlarla:")
Abla nolursjn evet ya da hayır de sadece 😂😂
evet evet sonsuza kadar eeveeett
Şükür ya 😂😂 yeminle senin sözlerin ile incindim 😂😂
Ya akrep ya yay burcusun sabırsızsn insanı deli edersin sinir etmeyede bayılıyorsun🤭
😂😅heheh
😑😑
😑😑😅
Burcum boğa benim bu arada
tahmin et hangi burcum
Boğa mi
hayır ikizler burcu olarak yengeç burcun özelliğin hepsini benziyorum
Valla çok konuşmaya yatkınsin
yo nerden cıkardın ben cok sessiz utangaç insanım
Hahah sen mi 😂😂 bence çok konuskansin
sadece her zaman sonda ben kalırım okadar her zaman mesafem vardır
Bilmiyorum ama baya bilgilisin
neye bilgiliymişim
Bir soru sordum burçlar falan her şeyi kattın baya geniş düşünüyon
sen sordun yalancı
Soru sordum yazdım zaten 😂
sen ben demişim gibi benim söylediğimi attn
Yok ben sordum suçumu kabul ediyoruk
tamam
👍ok
iyi
Aynen
Neden tüm aileni ppye koydun?
Bu platformda herkes dünyassnı koyar aitliğini ben de hayatımı koydum☺️
Yo ahahahjahsha
evet mesela sen kedi ppsi koydun belki bu kedi senin ya da değil ama kediler senin mutlulugun ve hayatın benimde sevdiklerim eşim:")
Neler yapıyosun şimdi
eşim yanımda uzanıyoruz onu düşünüyorm ve diziler izlemiştim şimdi buraya girdim
Hangi diziler
Çok güzel ailen var görünüyor gerçekten öyle mi?
Teşekkür ederim evet öyle onlar benim efsane ütopya hayatım🌌
Anlaşabildiğin her konuda uyumlu olduğun bir eş bulmak çok önemli gerçekten 😂 siz de kesinlikle öyle görünüyorsunuz maşallah diyelim
Sevmek anlaşmak değildir zıt kutuplar birbirini çeker kalpler asla ayrılmaz masallar gerçekler gerçekten ben cenneti dünyamda yaşıyorum kalbimleyim☺️
Uyumadığınız konular var mı hiç peki
Uyuşmadığınız yazacaktım yanlış olmuş pardon 😂
yok önemli değil olur öyle şeyler (: sanırsam yok eşime itaat etmeye seviyorum mutlu oluyorum onun sevindiğine
Sizin ilişki de kocan baskın o zaman. Zaten sert biri gibi görünüyor 😂
hayır o bebeksi cocuk ruhlu nazik hassas o erkek değil insan da değil bir melek bebeği birbirimizi dalaşırız ben gıdı gıdı yapıp kucagına atlarım bana mesela gıcıklık yapıyor birşeyime hemenden kahin gibi yakalıyo biliyo bende uyuz oluyom kafasına yanagını burnunu ısırıyom aaaaağğğğğ gıcııık diyo beni kovalar
ama doğru erkeğimin kolları beni sert sevmesini çok seviyorum sert kuvveti benim kalkanımdır ona zayıf olmak hosuma gidiyor yalan yok🫣
Bebeksi erkek nasıl oluyor yaa 😂 yatakta da mı bebeksi mesela 😅😅😅
o benim bebeğim
Ooo sert kollar falan iyiymiş Allah mutluluğunuzu daim etsin canım 😂
cok teşekkür ederim güzel sözün gülüşün için☺️
Rica ederim 😊 benimki anca işi düşünce tatlı davranır bana. Normalde öküzün teki 😂😂
demek onun hiç kalbi olmamıs bence ayrıl onunla anlar yaşadın kalbinle sonsuza kadar saglı mutlu beraberlikte ait olman için
Öyle kolay değil 2 çocuk var kaç yıldır evliyiz. Başlarda böyle değildi sonradan değişti zaten
kalbi olmmıs olan değişir yavrularına zarar veriyorsn hiç sevgisi olmamıs ait olmadıgın kalbi yavruna kendine ona harcayarak bu senib elinde boşayıp nafakanı alırsın ev tutarsn cocukların okurken iyi işe girersin bir güzel yaşarsın hayatı kalbinde seni bulur
Takip isteği attım. Konuşabilir miyiz
tabi olur
Sen de beni takip edersen konuşabiliriz 😂
hemen ediyorum☺️
bu site için fazla tatlısın
çok teşekkür ederim o güzel bakışların
Neden böyle
ne böyle
İnsanlık, duygular, vefa, vicdan alayının fikri arayışı narkotik baskını gibi yat yere yat yere iliskisi.
Ve niye sizler kötü olana gidiyonuz
ben kalbimleyim sevdiklerim hariç iyisinede kötüsüne de körüm
Acaba