Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik hariç istediğinizi sorabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En sevdiğin film
Hep yel
profil fotoğrafındaki ünlü eşcinsel diyorlar doğru mu
Doğrudur eşcinseldir cem adrian dünyalarımdır o ünlü değil özel melek😍💎
abartma lütfen
Bunu söylemem az bile cemimiz efsane adamdır çok özeldir hayatım o yaaa💎🥰
peki madem
Tane
Tabi* .
Her türlü konuyu konuşabileceğimiz biryer var mı
Cinselligi neden sinirladin banada yasakmi😊
Yaş sahiden 62 mi? :D
18 ruhumuz 62
Bana ergen bir kızın kafa yapısını anlat. :D Neden bu kadar kararsız, değişken ruhlu, ne istediğini bilmeyen bir durumdasınız?
Seninle hiç konuşmadk beni tanımıyorsn hangi beyinle geldin acaba🙂
Ergen değil misin yavrum? Çoğunuz öylesiniz ve ben de genelleme yaparak sordum direkt sen öylesin demedim.
18 ergen olmuyor genç oluyor biyoloji öğren öyle soru sor ergenlk demek yetişkin genç demek değişkenlik sinirin ergenlikle alakası yok karakter de alakası vardır bu insanın mizacıdır
"Ergenlik dönemi (puberte), pek çok fiziksel, duygusal ve bilişsel değişimi beraberinde getiren çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemidir."
Ergenliği hakaret olarak algılaman ve saldırıya geçmen de henüz ergenlikten çıkamamış olduğunun bir göstergesi. Beyinden etkilenirim demişsin, doğru herkes kendinde olmayana ilgi duyarmış.
Hakaret demek canımsın sa lağk gibi terimler kendin bana ergen diyip laf sokmaya girdn türkçe bozuk konuşuyorsun yetiştirme yedirmek içirmek bakmak duygusal yaş kategorisi değil psikoloji özelliktir insanın fiziksel kolun kilon kaslarındır ergen 14 15 16 arası 17 yaşına kadar ergen ve bu yaslara ergen denilmez bazıları kızı erkeği 13 ünde ergen olur bazıları 15 te sinir öfke ergenlik değil karakterinde vardır 5 yadına kadar bebektir 6 7 çocuktur ergenliğinde yetişkim ergendir cocuk değildir 18 19 gençtir 25 30 kadın adamdır 🙂
Bana Türkçe bozuk konuşuyorsun diyene bak. :D Dur deşifre ediyorum yazdığın saçma paragrafı. Ha evet şaşırmadım saçmalamışsın. Virgül ve nokta denilen işaretler var bilir misin? :D Lazım olur, kullan bence.
Klavye delikanlılığı yaparak kendini doyuramazsn keko saatlerce laf sokuyob çelşiyn savasa kavgaya gelmedn buraya görüş soru yeri bir şey demediğim halde laf sokuyorsn böyle insana kudurukcu keko denilid
Bak az önce hakaret olarak dememiştim ama, karakterini çok güzel ortaya koydun. Bu sefer hakaret olarak diyorum, ağır ergensin. :D
Biyoloji bilmiyorsn laf sokan bilgiçlil yapan hakarete sığınan laf söyleyen bilmediğini bildiği gibi konusan insan cahildir bu sözde sensn
Devrik cümle kurma yeteneğin ve çenen dışında hiçbir özelliğin yok sanırım. :D Sıktın, hadi sus ufaklık.
Benim sorumda yorum yapıyoran burada adminim senin defolman gerek yaşın büyük beynin yok insanlarn cümlesine sözüne konusmasına laf edebilecek beynin varsa kendin bu haltsan öyle konus hala benimle savaşıyorsn ama her zaman kudurukcu cahilsn sözlerm çok güzel ve gerçekler
Hayatın nasıl gidiyor?
İyidir
Sorumu dm den sordum
Sana en huzur veren ortam
Yorganım atıştırmalık dizi
O zaman dizi tavsiyeleri alayım
Ne koyem 😂😂😂😂
Benimle evlenir misin
İntar ederim gizli bey
Neden
İntar sebebi
Evet
😂😂😂
İyi sen bilirsin
🤣🤣🤣 .
Deli
Bana mesaj atsana
kendinde en sevmediğin özellik
Yok
Sana ulaşmanın en kısa yolu
Beyin
Beyin hayvanda bile var hatta çorbasını yapanlar falan da var 😉
Herkezden beyin olmuyor
herkes değil herkes
Vay be
herkes değil
Ne farkeder yazdm buna takılırmaz sebebsiz takıntı
Uygulama düzeltiyor ama senin yazdığın gibi yazınca silmez umarım herkezden değil herkes’ten
Kanka beyin herkeste var ama akıl yok
herkes diyorum farketmiyor istediğimi derim benim sözüm sana kalmadı kankan değilim kanka diyorsn beyni olanda akıl olur beyinli insna yazabilir
Beyni olanda akıl olmuyor dediğim gibi beyin hayvanlarda da var ama sende olmadığı gibi akıl düşünce kabiliyeti yok algılama yok
Beyinsiz insanın gururu yenilince hemen laf sokmaya basvurur neyine laf ediyon laf sokmadıgım halde kendini bu şekilde anlıyorsn
Aynen dünya varlığı haklısın 👍
Elbette
Kilotlu corap giyyormusun 😂
Hayır esortmandan vazgecmem
Ismin nedir yasin kac boyun kac
Cinsellik haricse ben elendim 😂