Güncellemeler
1 yıl
750 gram portakaldan 326 ml portakal suyu çıktı. Ev hanımlarına duyurulur.
Şifayı kaptım hastayım, portakal suyu aşeriyorum. İki kilo portakal sipariş versem iki bardak portakal suyu içebilir miyim?
Portakal suyuna ilave bir şey katmayacağım direk içeceğim.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zencefil karabiber limon ve bal dörtlüsünü denemelisin aksamına da çorba iç ayaklan hemencecik. Portakal suyu hakkında fikrim yok
Teşekkürler bilgi için geç kalmışım biraz 😊
Önemli değil canım bilgi lazım olur. Daha demin 500 gram portakaldan 270 ml çıktı, portakaldan portakala fark ediyor dikkatli ol)
İki bardaktan daha çok çıkar rahat rahat içebilirsin
Eyvallah şişko bi an önce gelsin
😂 dut kurusu birebir soğuk algınlığına
Dün zencefil limon kaynattım balla içtim, ateşim olduğu halde ayaktaydım çalıştım. Eve geldim bi mercimek çorbası yaptım limonla içtim. Üstümü astronot gibi kat kat giyindim, yorganlarla örttüm ama terleyemiyorum nedense. Geçen sene sabaha kadar terlemiştim ve geçmişti.
Genelde üç gün sürer et veya tavuk çorbası da içebilirsin boğazın yandığı için limon ve portakal suyu iyileştirmez, sadece enerji verir. İki kaşık dut kurusunu kaynamış 1 bardak suda demlet ve iç boğazını rahatlatır geçmiş olsun
Dut yok burada reis
Kuru dut al aga😂 tazesi zaten bulunmaz
Yurtdışındayım ya satmıyorlar burada dut denen illeti, dur bi zencefil limon kaynatayım ayyyy komşular
Reis prens dizisinin linkini atsana
Geçmiş olsun. Fakat suyunu sıkmak yerine direkt soyup yemen daha etkili olur.
5 kilo al 2 bardak iç
Yok abi 2 kilodan 3 bardak çıkarttım, bir bardak 326 ml ağzına kadar dolu tarttım
Geçmiş olsun aşko