Her gece 1 litre hazir meyve suyu içsem kilo alır mıyım?
meyve suyu kilo aldırır mı?
meyve suyu kilo aldırır mı?
Meyve suyunun içindeki ağır şekerler çok tüketilmesi durumunda iç organlarda yağlanma yapar öncelikle bu süreç uzarsada zamanla bel göbek çevresinde yağlanmaya yol açar.
Sonuç evet kilo aldırır bu kadar tüketmek ama yağ olarak aldırır faydası yok.
Peki nasil alicam
Pek sanmam ayrıca çok da sağlıksız ama geceleri makarna ya da tost ye bak nasıl alıyorsun:))
Çok tşkler eig için ;) bunlar direk kilo çoğu kadının düşmani gündüz bile yemeye korkarız gece yense 1hafta 10 günde kesin 1-2 kilo aldırır:))
Denicem😊
1,2 kaşık zeytinyağı iç daha daha etkili olur. Yalnız tadına katlanabilir misin bilmiyorum
Kilo almazsın ama şeker hastası olabilirsin.
Icinee cok mu seker var
Cevap
5Cevap
Üç kaşık pekmez iç yat sabah kalkınca aç karnına da pekmez iç. Bir hafta sonra gör bak nasıl kilo alıyorsun
3 kasik sabah 3 kasik aksam icem kac kilo alirim 1 hafta da
Bak canım pekmez bir yemek kaşığı 60 kaloridir yani kalorisi yüksektir. Sabah aç karnına kan yapar. Gece yatmadan önce de enerji yaptığı ve sen hareketsiz olacağın yani uyuyacağın için o sana yağ olarak geri döner. Ha gğn içinde de karbonhidrata ağırlık verirsen kilo alırsın. Sana tavsiyem bazal metebolizma hızını ölçtür alman gerwken kaloriden 1000 fazlasını almaya çalış gün içinde hafta da 7000 kalori yani eşittir 1 kg eder. Ayda 4 kilo alırsın bu hesapla. Daha fazla istiyorum deme hızlı alınan kilo sadece göbeğe gider. Haa gitsin ben yağı kas yapcam sonra çalışıp diyorsan söykediğim taktikle daha fazla kalori almaya bak ben bir ara diyet yaptığım için herşeyin kalorisini biliyorum bir ara çok zayıflamıştım tekrar kilo almak istedim bu hesapla istediğim kiloyu aldım.
Karbonhidrat tozu onerir misjn
Hayır alıştırma öyle şeylere kendini.
ben elma suyu içiyorum sürekliii yaaaa kilo almam inşş lt re lt re içiorm :d
1 litre meyve suyunu birden nasil icebiliyorsunuz anlamiyorum..
1 saatte iciyorum. Direk bende icemiyorum
Gunde 2 3 dal
aldırır tabi ya ne hazır meyve suyu içinde meyve suyu harcinde herşey var emin ol
hazır olduğu için yavaş yavaş sağlığını bozar...
Hem de nasıl. Bol şeker içeriyor
aldırır galiba niye okadar cok iciyonki
Kanser olursun.
Cidden cok mu zarar li
Aldırmaz. 😊
Hayır direk ölürsün
En güzeli iroş
İroş ne ya
Irem demek
Yemin et
Kimseyi sevme irem
Denerim